όλο προβλήματα βρίσκεις.
που στο αρχικο ποστ του Κόμετ;
αν ναι έτσι είναι.
έβαλε αυτό
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:38Ρε μάστορα, ποιον κοροϊδεύεις; Εδώ δεν μπορείς να πιεις ένα ποτήρι τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο και θα πιεις και δύο θάλασσες πιοτά; Πρόσεχε μόνο μην κατουράς τα πεύκα και πας μέσα για απόπειρα εμπρησμού...brb και tyt έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:34Ρε αν ήταν η μαλακία σου εργόχειρο θα ήταν πλεονασματικό ακόμα και αν έπινα δυο θάλασσες πιοτά.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:32
Προς το παρόν έχουμε αρνητικό ισοζύγιο διότι ευρωλιγούρηδες σαν εσένα προτιμούν την εισαγώμενη αμίτα και την βρετανική βότκα...
Μα δεν διαβάζεις; Λέει για τσίπουρο με γλυκάνισο. ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ.Γραφικός έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:38 Πώς καταφέρνετε και σε νήμα για το ουζάκι -την πίπα της ειρήνης σα να λέμε- μαλώνετε;
Το κρασί το μισώ.Γραφικός έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:29Κι ο γιατρός, ρε παιδί μου, είπε "μαχαίρι"; Κοντινός μου άνθρωπος με διαβήτη ΄Β κατεβάζει κανένα κρασί πού και πού. Μέχρι και πενηνταράκι (πενηνταρέλι είναι ούζο 200ml) μόνος του τσακίζει κι έχει ζήσει πάνω από εικοσαετία από τότε που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Περπατάει πολύ όμως κι ασκείται καθημερινά.Nito έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:21 Κοντά 2 χρόνια εδώ.Διαβήτης β'
Αν και δεν εκτιμούσα ιδιαίτερα τα ελληνικά. Περισσότερο ήμουν τεκιλάκιας/ουισκάκιας. Τώρα και χύμα ρετσίνα θα τσάκιζα.
Δε κατάλαβα....κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:41![]()
όλο προβλήματα βρίσκεις.
αν ναι έτσι είναι.
έβαλε αυτό
Έλα ντε!the comet the course the tail έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:42Γραφικός έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:38 Πώς καταφέρνετε και σε νήμα για το ουζάκι -την πίπα της ειρήνης σα να λέμε- μαλώνετε;είναι νήμα για ούζο.... μην σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά...
the comet the course the tail έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:42Γραφικός έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:38 Πώς καταφέρνετε και σε νήμα για το ουζάκι -την πίπα της ειρήνης σα να λέμε- μαλώνετε;είναι νήμα για ούζο.... μην σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά...
Εμ εκει ειναι η ουσια.Εχει ο γλυκανισος οφελη μεν για τον οργανισμο,και βγηκαν και ειπαν οτι το ουζο κανει καλο στο συκωτι.Προφανως ξεχασαν οτι εχει και αλκοολ.Ερε αθανατε ελληναρααααααα!
όταν το δημοσίευσα είδα ότι δεν το εμφανίζει αυτό:paul25 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:43Δε κατάλαβα....κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:41![]()
όλο προβλήματα βρίσκεις.
αν ναι έτσι είναι.
έβαλε αυτό [ size=200][/size]![]()
Εγώ συκώτι.
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη.