Τι βουτιά βρε και εσύ;;7 Απριλίου;
Θα δαγκώσουμε να μην πω τι
πονάν ωρέ τα παληκάρια;;
το νωρίτερο που έχω βουτήξει είναι 25 Απριλίου.
αλλά ρε συ ,να μην το ματιάξω έχει υπέροχο καιρό εδώ και κανενα 1,5 μήνα.
εγω θα βουτούσα(εχω και 3 χρόνια να κάνω μπάνιο,σαν λυσσασμένη θα έκανα)
Εγώ έχω κάνει πρωτομαγιά στα Φλογητά και στην Μύκονο.Πριν αρκετά χρόνια,νέος που έβραζε το αίμα.Τώρα αν δεν μπει Ιουλιος και να πιασει 35-36 ζέστη ούτε το μικρό δαχτυλάκι σεν ακουμπάω!!
καλέ κι εγώ είμαι αλλά έτσι για την πλάκα λέγαμε πάμε φλογητα για μπάνιο.
και ρίχνει μια βροχα θυμαμαι.
Κάνουν μάλιστα και συχνές εξορμήσεις στο Άγιο Όρος.
Η ίδια λογική εκφράζεται και από τον Πατερ-Κλεομένη και φαντάζομαι και από τον φίλο του τον "Επίσκοπο Λουκά" που κατεβαίνει υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή.
Θέλουν να δημιουργήσουν θεσμό πανευρωπαϊκής ναζοσύναξης.
Ο ιερός λόχος δεν είναι εθνικοσοσιαλιστές. Δεν έχουν δώσει τέτοιο ιδεολογικό στίγμα.
Είναι χριστιανοί εθνικοσοσιαλιστές και υποστηρικτές της χρυσής αυγής.
Μπορείς να το αποδείξεις; Εγώ για αυτόνομους τους είχα, όχι δεμένους στο άρμα της ΧΑ εγώ πάντως δεν επιθυμώ σκληρούς εθνικιστές στον ενδιάμεσο χώρο. Θέλω πιο λάιτ πράγματα
Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:35
Η ίδια λογική εκφράζεται και από τον Πατερ-Κλεομένη και φαντάζομαι και από τον φίλο του τον "Επίσκοπο Λουκά" που κατεβαίνει υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή.
southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:25
Ο ιερός λόχος δεν είναι εθνικοσοσιαλιστές. Δεν έχουν δώσει τέτοιο ιδεολογικό στίγμα.
Μπορείς να το αποδείξεις; Εγώ για αυτόνομους τους είχα, όχι δεμένους στο άρμα της ΧΑ εγώ πάντως δεν επιθυμώ σκληρούς εθνικιστές στον ενδιάμεσο χώρο. Θέλω πιο λάιτ πράγματα
Είχα δει διάφορα παλιότερα που το είχα ψάξει, αλλά το πιο απλό είναι ότι ριτουιταρουν συνέχεια χρυσαυγιτες και κυρίως τον Παναγιώταρο. Δεν είναι τίποτα κρυφό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 27 Μαρ 2019, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Κλεομένης δεν είναι του γούστου μου. Αρμόδιοι για να εκπροσωπούν την εκκλησία είναι οι μητροπολίτες και ο αρχιεπίσκοπος. Αυτοί θα κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις.
Ο Κλεομένης δεν είναι του γούστου μου. Αρμόδιοι για να εκπροσωπούν την εκκλησία είναι οι μητροπολίτες και ο αρχιεπίσκοπος. Αυτοί θα κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις.
γιατι ειναι αντισιωνιστης καιι ρωσοπληκτος?
φιλοαμερικανοι γυναικοκεντρικοι φιλελεδες ειστε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Είχα δει διάφορα παλιότερα που το είχα ψάξει, αλλά το πιο απλό είναι ότι ριτουιταρουν συνέχεια χρυσαυγιτες και κυρίως τον Παναγιώταρο. Δεν είναι τίποτα κρυφό.
Δεν μπορεί να ριτουιταρουν τυχαία. Είναι στάνταρ στο άρμα της ΧΑ. Δεν νομίζω τότε να σκάσουν μύτη ο κουριανιδης και η νέα δεξιά στην εκδήλωση. Η Θεσσαλονίκη πάντως είχε ρεύμα από την εποχή Καρατζαφέρη. Αλλά είσαι μάλλον νέος και δεν θυμάσαι.