Μια χαρά τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την κατάργηση του ασυμβίβαστου...
Περαστικά τους...
Είναι απλά τα πράγματα. Το τι αρέσει σε εμένα δεν σημαίνει οτι αρέσει και σε σένα. Η σε κάποιον τρίτο ανώμαλο.wooded glade έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:09Δεν είναι υποκειμενική.Cloud87 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:05Η χρησιμότητα είναι μία υποκειμενική έννοια.wooded glade έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:33
Δεν μπορεί να έγραψα εγώ τέτοιο πράγμα καθότι δεν παραγγέλνω πίτσα.
Το είχα διαβάσει αλλού ότι το κάνουν.
Εγώ μόνο σουβλάκια αγοράζω και δεν παραγγέλνω με το τηλέφωνο, πηγαίνω ο ίδιος.
Η ΧΑ τώρα ώφειλε να είχε εκλείψει ως μη έχουσα χρησιμότητα, όπως συμβαίνει και με τους ΑΝΕΛ και με την ΕΚ και με τη ΔΗΜΑΡ, χωρίς να εξετάζω ιδεολογίες. Έτσι λέει ο νόμος των εκλογών, αλλά με μεγάλη επιχείρηση Σύριζα διατηρείται στη ζωή.
Εγώ πως θα ψηφίσω τον μίστερ μπούτια που δεν έχει ούτε γραφεία τώρα πιά ;
Ή τον Μητσοτάκη αν κατέβαινε με το ΦΔΚ του 1966.
Και επιλέγετε νεοναζιστικό κόμμα!Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:00Δε θα το κρίνεις εσύ αυτό, αλλά ο ελληνικός λαός.Η ΧΑ τώρα ώφειλε να είχε εκλείψει ως μη έχουσα χρησιμότητα
Βαθύτατα αντιδημοκρατικό αυτό που λές. Και εγώ, και πάρα πολλοί Έλληνες γνωρίζουμε οτι η ΝΔ με τον Σύριζα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, και δε θέλουμε να έχουμε επιλογή ανάμεσα σε σκατά και σκατά.
Δε βλέπεις που τους τα λες και σου λένε: Εντάξει, και τι έγινε; Ας τους φάμε όλους. Και σιγά και να διαλυθεί η Ευρώπη και να έρθει μεγάλος πόλεμος και τι έγινε σιγά. Είναι πολλοί είναι εξαγριωμένοι και βάρβαροι. Και βασιλεύει η απάθεια.Nandros έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:13Και επιλέγετε νεοναζιστικό κόμμα!Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:00Δε θα το κρίνεις εσύ αυτό, αλλά ο ελληνικός λαός.Η ΧΑ τώρα ώφειλε να είχε εκλείψει ως μη έχουσα χρησιμότητα
Βαθύτατα αντιδημοκρατικό αυτό που λές. Και εγώ, και πάρα πολλοί Έλληνες γνωρίζουμε οτι η ΝΔ με τον Σύριζα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, και δε θέλουμε να έχουμε επιλογή ανάμεσα σε σκατά και σκατά.![]()
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει.Cloud87 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:13Είναι απλά τα πράγματα. Το τι αρέσει σε εμένα δεν σημαίνει οτι αρέσει και σε σένα. Η σε κάποιον τρίτο ανώμαλο.wooded glade έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:09Δεν είναι υποκειμενική.
Γενικά μιλάμε. Οχι για φραγκόκοτες.wooded glade έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:16Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει.Cloud87 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:13Είναι απλά τα πράγματα. Το τι αρέσει σε εμένα δεν σημαίνει οτι αρέσει και σε σένα. Η σε κάποιον τρίτο ανώμαλο.wooded glade έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:09
Δεν είναι υποκειμενική.
Τη Μακεδονία την πούλησαν οι Αρρωστεροί. Όπως πουλάνε τώρα και το Αιγαίο. Τα πάντα, αρκεί να παραμείνουν έστω και μια μέρα παραπάνω στην εξουσία.brb και tyt έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:15 Άνοιγμα σανοφάγων. Πιστεύουν τον λαϊκισμό των Νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η πιο πεταμένη ψήφος είναι σ' αυτό το απόκομμα.
Και για την Μακεδονία που την έδωσε στους Βούλγαρους ο Χίτλερ που τον υμνούν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.