Πιο μάρμαρο ρε μηχανικέ; Αυτά είναι τα πλακάκια που έβαλαΜηχανικός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:33 Από το μάρμαρο λέω ότι το σπίτι είναι φτιαγμένο το 74, όταν ήρθε ο Καραμανλής,
ή τότε αλλάξατε το δάπεδο.
Το σπίτι είναι του 50 μωσαϊκά είχε!
Πιο μάρμαρο ρε μηχανικέ; Αυτά είναι τα πλακάκια που έβαλαΜηχανικός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:33 Από το μάρμαρο λέω ότι το σπίτι είναι φτιαγμένο το 74, όταν ήρθε ο Καραμανλής,
ή τότε αλλάξατε το δάπεδο.
Έχω χωνεμένες τρεις αλλά δεν έχω σκάψει τον σοβά για να εμφανιστούν... Αφού ισιώσω το ντουβάρι και αρχίσω να κολλάω πλακάκια όταν φτάσω εκεί θα τα σκάψω.Μηχανικός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:40 Δεν έβαλες πρίζες πάνω από τον πάγκο.
Μην ξεχάσεις την λεντοταινία κάτω από τα πάνω ντουλάπια.
λεφτά να είχα και θα έφτιαχνα παπάδες. Βασικά θα είχα τελειώσει τώρα..επισης μπαταρια ΟΜ. απο τοτε βγαινουν, στο ιδιο ακριβως σχεδιο, και παιζει να μην εχει αλλαχτει ποτε, αθανατη.
Δεν θυμάμαι να έχει αλλαχτεί... μόνο κάτι λαστιχάκια έχω αλλάξει κατά καιρούς. Πρέπει να σου δείξω την βρύση της αυλής, μπρούτζινη με κλειδί παρμένη από άλλο παλιό σπίτι όταν χτιζόταν αυτό.Ασέβαστος έγραψε: 08 Μάιος 2018, 20:37 επισης μπαταρια ΟΜ. απο τοτε βγαινουν, στο ιδιο ακριβως σχεδιο, και παιζει να μην εχει αλλαχτει ποτε, αθανατη.
Αφού έχεις κλειστό το πμ.
Ακόμα δεν έχω βάλει πηχάκι παντού γιατί στα διπλά θα βάλω ένα, τα έχω πιάσει με νταβίδια για να τα ευθυγραμμίσω, μη ξεχνάς ότι δεν είμαι επαγγελματίας, σιγά σιγά το πάω, 10 μετράω και μια κόβω...bluerose έγραψε: 08 Μάιος 2018, 21:57 Δεν ειναι λαθος. Καλα το σκεφτηκες το κανανε ετσι
Δε μπορω να διακρίνω κατω εχει πηχακι;
Ναι δεν είναι μεγάλα τα πορτάκια πανάλαφρα θα μπουν πολύ εύκολα. Στο κάτω κάτω βλέπε την υπογραφή μου...