οντως σκοτωναν "ελληνες"

Τι τσακώνεστε και μπλέκεστε με τα ignore lists;brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:25Όχι εσύ, αυτός ο αόρατος.Cloud87 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:23Εγώ; Εσένα; Οχι...παρά τα 5600++ πόστς σου δεν νομίζω οτι σε έχω διαβάσει πολύ...![]()
Το μέλος Παλαιοελλαδίτης, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης.
Που έγραψα πως ο Σούρλας δεν έκανε εγκλήματα;;; Φέρε δημοσίευση αλλιώς σε καταγγέλω στη διαχείριση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Τον πρόσβαλα.Cloud87 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:28Τι τσακώνεστε και μπλέκεστε με τα ignore lists;brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:25Όχι εσύ, αυτός ο αόρατος.Cloud87 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:23
Εγώ; Εσένα; Οχι...παρά τα 5600++ πόστς σου δεν νομίζω οτι σε έχω διαβάσει πολύ...![]()
Το μέλος Παλαιοελλαδίτης, που είναι προς το παρόν στη λίστα «αοράτων» σας, έκανε αυτή τη δημοσίευση.
Εμφάνιση αυτής της δημοσίευσης.
viewtopic.php?f=29&t=9728&start=30Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:09brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:06Εσείς το μπερδέψατε. Λέει ότι ήταν κομματάρχης αλλά δεν βρήκα λινκ να ήταν βουλευτής.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:03 Μήπως μπερδεύεις τον αντικομμουνιστή οπλαρχηγό Γρηγόρη Σούρλα με τον βουλευτή της ΝΔ Γεώργιο Σούρλα ή κάποιον άλλο Σούρλα που ενδέχεται να εξελέγη βουλευτής μετά την Κατοχή; Αλλά έχεις ένα μικρό δίκιο: ο Φαρμάκης της ΕΡΕ, που στα 14 του ήταν ο φόβος και ο τρόμος ακόμη και ανάμεσα στους χίτεςεξελέγη βουλευτής μεταπολεμικά.
Εντάξει, αρκετά σπατάλησα χρόνο. Ιγκνόρ.brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 18:17Πριν τον εμφύλιο τι ήταν; Δεν απάντησες.southern έγραψε: 26 Μαρ 2019, 18:10 στρατιώτης του Εθνικού στρατού ήταν. Μάχιμος στο μέτωπο τους έφαγε. Ήταν σεβαστό πρόσωπο, ιδίως στους παλιούς βασιλόφρονες. Είχε εκλεγεί και κοινοτικός σύμβουλος.
Όλοι αυτοί εκλέγονταν γιατί τους φοβούνταν. Ο εγκληματίας Σούρλας έγινε και βουλευτής. Νομίζω και ο Φαρμάκης.
κουμούνια
Το τρόλι πάει να μας βγάλει τρελούς. Αφού πρώτα κατάλαβε πως έγραφε βλακείες, τώρα προσπαθεί να το παίξει τρελίτσας και να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, για αυτό πιάνεται από λέξεις, ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχω γράψει κλπ. Τυπική συμπεριφορά τρολ.
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:28 brb και tyt, δεν θα κάτσω να ασχολούμαι με βλακείες όπως έκανα κάποτε με σκουπίδια τύπου pan. Απάντησε σε αυτό που γράφω!
Που έγραψα πως ο Σούρλας δεν έκανε εγκλήματα;;; Φέρε δημοσίευση αλλιώς σε καταγγέλω στη διαχείριση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Kαι Σκοπιανούς είπαμε.
brb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:15 Εδώ λέει ότι ήταν δοσίλογος και αιχμαλωτίστηκε από τον ΕΛΑΣ.
https://www.mixanitouxronou.gr/pios-ine ... -dosilogo/
Ignore από άτομο που παρεξηγήθηκε που αποκάλεσα τον Σούρλα εγκληματία.
Οχι ρε αντικομμουνιστης εισαιbrb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:22Έχει γούστο να με αποκάλεσε κομμουνιστή.Cloud87 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:20 Ούτε και γώ συμπαθώ τους κομμουνιστές αλλά ας μη γίνουμε Αμερική του Μακάρθι.![]()
Όχι ρε παπάρα, την ξιπασιά του κάθε συμπλεγματικού σκατού που περηφανεύεται μετά για ό,τι έκανε σε συμπολίτες του εν καιρό πολέμου, και δη εμφυλίου, δεν την επικροτώ, οποίας παράταξης ή ομάδας και αν είναι.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:04Εαν μαθεις οτι ο σιδεράς Βελισσαριος ήταν γαύρος , θα ηρεμήσεις και θα τον λατρέψεις ;Λεγεών έγραψε: 26 Μαρ 2019, 17:02Ναι, ναι, απέκτησε και αυτός ύπαρξη οπως και τόσοι άλλοι μέσα από τα εγκλήματα που έκανε σε καιρό πολέμου.southern έγραψε: 26 Μαρ 2019, 16:57
Ήταν πολύ δυνατός. Δούλευε το σίδερο μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία. Φανατικός αντιαριστερος και αντιπασοκος. Είχε και τη φωτογραφία του βασιλιά στο σιδηρουργείο. Σε ανθρώπους όπως αυτός χρωστάμε την ελευθερία μας.![]()
FUCK DONALD TRUMP
Στην Ελλάδα δεν είσαι ότι δηλώσεις αλλά ότι σε δηλώσουν.Drexler έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:50Οχι ρε αντικομμουνιστης εισαιbrb και tyt έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:22Έχει γούστο να με αποκάλεσε κομμουνιστή.Cloud87 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:20 Ούτε και γώ συμπαθώ τους κομμουνιστές αλλά ας μη γίνουμε Αμερική του Μακάρθι.![]()
![]()
Αδιάφορο το τι επικροτεις και τι οχι, και ουδεμία σκασιλα.Λεγεών έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:51Όχι ρε παπάρα, την ξιπασιά του κάθε συμπλεγματικού σκατού που περηφανεύεται μετά για ό,τι έκανε σε συμπολίτες του εν καιρό πολέμου, και δη εμφυλίου, δεν την επικροτώ, οποίας παράταξης ή ομάδας και αν είναι.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 19:04Εαν μαθεις οτι ο σιδεράς Βελισσαριος ήταν γαύρος , θα ηρεμήσεις και θα τον λατρέψεις ;Λεγεών έγραψε: 26 Μαρ 2019, 17:02
Ναι, ναι, απέκτησε και αυτός ύπαρξη οπως και τόσοι άλλοι μέσα από τα εγκλήματα που έκανε σε καιρό πολέμου.![]()
Eσυ ομως δεν δηλωνεις τι εισαι.