Pirate7G έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:14
Κι εσύ επειδή πασχεις από σύνδρομο ξεκατινιασματος, κι εγώ δεν έχω όρεξη να γίνω το χαπάκι σου, σου λεω "δίκιο έχεις. Ναι ναι. Δικιο έχεις. Μα πως δεν το είδα εξαρχής. Κι εσύ κι η υπόλοιπη ακροδεξιά σας, δίκιο έχετε"
Ελα γεια
Οι μαλακίες και τα ταμπελιάσματα από ανεπίδεκτους μαθήσεως διαγράφονται.
Χωρίς γεια.
Τώρα διάβασε το μεγενθυμενο στο δικό σου μήνυμα.
Άσε μας ρε Νανδρε.
Εσύ πρώτος ταμπέλιασες ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στο κράξιμο στην Μελβούρνη και εμένα μαζί ως χρυσαύγουλα, ενώ δεν είναι/είμαι. Αν το ξέχασες στο θυμίζω:
Pirate7G έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:42Για ποιο πράγμα μιλάς; Για τους χρυσαλήτης που έκαναν τα επεισόδια στην Μελβούρνη;
Και υποστηριχτης των ναζί τώρα; Μπράβο! Καλά τα πας εκεί στην σκοτεινή μεριά της δύναμης
Νιώσε όμορφα παρέα με ναζί δολοφονους και αρχιεγκληματιες νεοδημοκράτες.
Καλή επιλογή
Όσο για σένα, τα γραπτά σου εδώ μέσα σε κατατάσσουν στα συριζομποτάκια. Δεν χρειάζεται να σε ταμπελιάσω εγώ!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:23
Οι μαλακίες και τα ταμπελιάσματα από ανεπίδεκτους μαθήσεως διαγράφονται.
Χωρίς γεια.
Τώρα διάβασε το μεγενθυμενο στο δικό σου μήνυμα.
Άσε μας ρε Νανδρε.
Εσύ πρώτος ταμπέλιασες ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στο κράξιμο στην Μελβούρνη και εμένα μαζί ως χρυσαύγουλα, ενώ δεν είναι/είμαι. Αν το ξέχασες στο θυμίζω:
Pirate7G έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:42Για ποιο πράγμα μιλάς; Για τους χρυσαλήτης που έκαναν τα επεισόδια στην Μελβούρνη;
Και υποστηριχτης των ναζί τώρα; Μπράβο! Καλά τα πας εκεί στην σκοτεινή μεριά της δύναμης
Καλή επιλογή
Όσο για σένα, τα γραπτά σου εδώ μέσα σε κατατάσσουν στα συριζομποτάκια. Δεν χρειάζεται να σε ταμπελιάσω εγώ!
.
Για διάβασε προσεχτικότερα. Είπα ότι είσαι ναζί ή ότι με την συμπεριφορά σου υποστηρίζεις τους ναζί και πας παρέα με ακροδεξιούς; Διότι έχει βασικότατο διαφορά.
Και ναι στην Μελβούρνη χρυσαλήτες έκαναν τα επεισόδια. Αν δεν ενημερώνεσαι μη μας ζαλιζεις.
Νανδρε πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι επιθετικοτατος με όλους. Και χωρίς να σε προκαλεί κανένας. Μην γκρινιάζεις μετά αν άλλοι σου συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρεσαι.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΖΑΕΦ Η ΧΩΡΑ
ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ
ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ 'ΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ
ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΙ
Το διαμαντένιο στέμμα σου
για βάλε στο κεφάλι,
για να φανεί η δόξα σου,
Μακεδονία, πάλι.
Οι Μακεδόνες δε μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε,
η λευτεριά τους μένει.
Μακεδονόπουλα μικρά,
χορέψατε και χαρείτε,
γιατί στην ομορφότερη
πατρίδα τώρα ζείτε.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μίστερ μαξ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:47
για βάλε στο κεφάλι,
για να φανεί η δόξα σου,
Μακεδονία, πάλι.
Οι Μακεδόνες δε μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε,
η λευτεριά τους μένει.
Μακεδονόπουλα μικρά,
χορέψατε και χαρείτε,
γιατί στην ομορφότερη
πατρίδα τώρα ζείτε.
Pirate7G έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:32Τώρα διάβασε το μεγενθυμενο στο δικό σου μήνυμα.
Άσε μας ρε Νανδρε.
Καλή επιλογή
Για διάβασε προσεχτικότερα. Είπα ότι είσαι ναζί ή ότι με την συμπεριφορά σου υποστηρίζεις τους ναζί και πας παρέα με ακροδεξιούς; Διότι έχει βασικότατο διαφορά.
Και ναι στην Μελβούρνη χρυσαλήτες έκαναν τα επεισόδια. Αν δεν ενημερώνεσαι μη μας ζαλιζεις.
Νανδρε πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι επιθετικοτατος με όλους. Και χωρίς να σε προκαλεί κανένας. Μην γκρινιάζεις μετά αν άλλοι σου συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρεσαι.
Μου κολλάς την ταμπέλα του υποστηρικτή των ναζί - δεν είναι η πρώτη φορά - ενώ ξέρεις πως δεν ισχύει. Νομίζεις πως θα σε αφήσω έτσι;
Είδα το βίντεο με τα ματάκια μου και άσε τις μπούρδες γι άλλους. Το κράξιμο ήταν από ΟΛΟΥΣ και ΔΕΝ ήταν όλοι οι παρόντες χρυσαύγουλα. Μόνο όσοι μας περνανε την κομματική γραμμή του σύριζα το θέτουν έτσι. Οπότε μη μας ζαλίζεις!
ΔΕΝ είμαι επιθετικός με όλους, παρά μόνο με τα κομματικά μποτάκια που μας τα έχετε κάνει Ζέπελιν με την προπαγάνδα σας και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Γι αυτό μπορείτε να με μισείτε ελεύθερα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:40Εσύ πρώτος ταμπέλιασες ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες στο κράξιμο στην Μελβούρνη και εμένα μαζί ως χρυσαύγουλα, ενώ δεν είναι/είμαι. Αν το ξέχασες στο θυμίζω: Όσο για σένα, τα γραπτά σου εδώ μέσα σε κατατάσσουν στα συριζομποτάκια. Δεν χρειάζεται να σε ταμπελιάσω εγώ!
Μου κολλάς την ταμπέλα του υποστηρικτή των ναζί - δεν είναι η πρώτη φορά - ενώ ξέρεις πως δεν ισχύει. Νομίζεις πως θα σε αφήσω έτσι;
Είδα το βίντεο με τα ματάκια μου και άσε τις μπούρδες γι άλλους. Το κράξιμο ήταν από ΟΛΟΥΣ και ΔΕΝ ήταν όλοι οι παρόντες χρυσαύγουλα. Μόνο όσοι μας περνανε την κομματική γραμμή του σύριζα το θέτουν έτσι. Οπότε μη μας ζαλίζεις!
ΔΕΝ είμαι επιθετικός με όλους, παρά μόνο με τα κομματικά μποτάκια που μας τα έχετε κάνει Ζέπελιν με την προπαγάνδα σας και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Γι αυτό μπορείτε να με μισείτε ελεύθερα!
.
Ακριβώς, σιγά μην καθόμαστε να ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει στο κάθε επαρχιακό κωλοχώρι.
Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι η περιοχή που όπως είχα διαβάσει επέλεξε πριν 1-2 χρόνια ο Βελόπουλος ως υπόδειγμα οργάνωσης τοπικού κομματικού του γραφείου.
Ακριβώς, σιγά μην καθόμαστε να ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει στο κάθε επαρχιακό κωλοχώρι.
Άλλωστε το συγκεκριμένο είναι η περιοχή που όπως είχα διαβάσει επέλεξε πριν 1-2 χρόνια ο Βελόπουλος ως υπόδειγμα οργάνωσης τοπικού κομματικού του γραφείου.
όλη η Ελλάδα γέμισε κωλοχώρια για σας. Και η αθήνα κωλοχώρι θα είναι στις εκλογές. Μετά τη φάπα που έρχεται θα παρακαλάτε να πάτε στα ξερονήσια για λίγη ασφάλεια. Χωρίς αστυνομική συνοδεία κάθε μέρα προβλέπεται κράξιμο, φτύσιμο και καμιά φάπα για να μην ξεχνάτε ότι η προδοσία δεν ξεχνιέται
Παίρνουν τους ΣΥΡΙΖΑίους στο κυνήγι ο κόσμος, με μπροστάρηδες τους μαθητές; Βρέχει δεν μας φτύνουν γιατί...δεν είναι σύσσωμος ο νομός εκεί.
Παίρνουν τους ΣΥΡΙΖΑίους στο κυνήγι ο κόσμος, με μπροστάρηδες τους μαθητές; Βρέχει δεν μας φτύνουν γιατί...δεν είναι σύσσωμος ο νομός εκεί.
τέτοια φάπα δεν ξανάγινε, ευκαιρεία να τρέξουν λίγο τα γιωτόμπαλα.
μίστερ μαξ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:47
για βάλε στο κεφάλι,
για να φανεί η δόξα σου,
Μακεδονία, πάλι.
Οι Μακεδόνες δε μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα και αν τα χάσουνε,
η λευτεριά τους μένει.
Μακεδονόπουλα μικρά,
χορέψατε και χαρείτε,
γιατί στην ομορφότερη
πατρίδα τώρα ζείτε.
Δεν μας χεζεις και εσυ ρε παλιατσε του πχωρουμ...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.