Έλα, μην παραπονιέσαι. Παρά το scary αβατάρ(εγώ έχω το β χειρότερο, θα το αλλάξω), το φλεγματικο σου ύφος μέτρησε. Ο Σου λιώνει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Τότε θα κάνω πως θα τον δαγκώσω αλλά δε θα τον δαγκώσωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 07:30Θα του αρέσειNaida έγραψε: 26 Μαρ 2019, 07:28Θα τον δαγκώσωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 07:17
![]()
![]()
![]()
Αν σου πει δεν τα παίρνω εύκολα και θέλω για διδακτικούς λόγους να μμμμ, κάτσε σταυροπόδι![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Έτσι. Βασάνισε τον, έχει πολλές αμαρτίες πάνω του.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2019, 08:17Τότε θα κάνω πως θα τον δαγκώσω αλλά δε θα τον δαγκώσω![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ να παραπονεθώ; Πλάκα κάνεις;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 07:34Έλα, μην παραπονιέσαι. Παρά το scary αβατάρ(εγώ έχω το β χειρότερο, θα το αλλάξω), το φλεγματικο σου ύφος μέτρησε. Ο Σου λιώνει![]()
Ο Σου ποιος είναι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υπερκουλτουριάρης
... βλατζής
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 08:18Έτσι. Βασάνισε τον, έχει πολλές αμαρτίες πάνω του.![]()
Θα του δείξω εγώ,θα δει τι θα πάθει

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το συναίσθημα των ανδρών δεν έχει καμμία σχέση με την εκδήλωση του.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:45Άλλες εποχές τώρα. Πιο ενεργός ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή του παιδιού πλέον.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:38Ετσι το βλεπουν μαλλον οι πατεραδες της νεας γενιας.Γκιώνης έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:07
Είναι τόσο βαθιά τα συναισθήματα που είναι δύσκολο να τα περιγράψεις.Ευτυχία,ευγνωμοσύνη,περηφάνια,ολοκλήρωση,αγάπη...τα πάντα όλα.
Μπορεί να μην έχουμε εγκυμοσύνη-τοκετό-θηλασμό κλπ και να "χάνουμε" πολλά,όμως η πατρότητα είναι μια αφύπνιση μοναδική στη ζωή του άντρα.Είναι ένα δέσιμο που όμοιό του δεν υπάρχει,μια κατάσταση που ξεπερνά το εγώ και που αξίζει την κάθε θυσία.
Προσπαθώ να σου περιγράψω όπως το βιώνω εγώ αλλά είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς με λόγια.Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος να σου πω είναι ότι όταν γίνεσαι πατέρας αναθεωρείς πολλά πράγματα,αλλάζει τελείως η φιλοσοφία στη ζωή.Στο παρόν φόρουμ τολμώ να πω ότι αισθάνομαι να το έχω δει αυτό επίσης και σε συμπχορουμίτη μέσα στο πέρασμα των χρόνων.
Απλώς, είναι άλλος ο αντρικός και άλλος ο γυναικείος τρόπος.
Οι άντρες έχουν πιο χαμηλούς τόνους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή τα ένιωθαν αλλά δεν τα εκδηλώναν και εκδήλωναν άλλα πράγματα.Αλλά τώρα τα αισθάνονται και πάλι αλλά τώρα τα εκδηλώνουν. Γιατί; χμμμ γιατί Γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 09:39Το συναίσθημα των ανδρών δεν έχει καμμία σχέση με την εκδήλωση του.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:45Άλλες εποχές τώρα. Πιο ενεργός ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή του παιδιού πλέον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί έχεις ως μέτρο εκδήλωσης τον τρόπο που εκφράζουν το συναίσθημα τους οι γυναίκες.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2019, 09:44Δηλαδή τα ένιωθαν αλλά δεν τα εκδηλώναν και εκδήλωναν άλλα πράγματα.Αλλά τώρα τα αισθάνονται και πάλι αλλά τώρα τα εκδηλώνουν. Γιατί; χμμμ γιατί Γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 09:39Το συναίσθημα των ανδρών δεν έχει καμμία σχέση με την εκδήλωση του.Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:45
Άλλες εποχές τώρα. Πιο ενεργός ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή του παιδιού πλέον.
Οι γυναίκες είναι πιο πληθωρικές σ' αυτό, οι άντρες όχι.
Και ακριβώς γι' αυτό, όταν προσπαθούν να μιμηθούν τον τρόπο μας για να γίνουν πιστευτοί, νοιώθουν αμήχανα ή φαίνονται ελαφρώς αστείοι.
Όσο για τις κοινωνικές νόρμες που επηρεάζουν αυτήν την έκφραση, έχουν την ίδια δυναμική και στα δύο φύλα. Νομίζω όμως ότι και χωρίς τον συγκεκριμένο επηρεασμό, θα υπήρχε αυτή η διαφορά γιατί το λειτουργικό είναι διαφορετικό.
Αναφέρομαι στην πλειοψηφία, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν σας κοιτάνε στα βυζιά την ώρα που τους μιλάτε παρ' όλο που προσπαθούν να μην το κάνουν, το καταλαβαίνετε;
εγώ το είχα πάθει με τη νηπιαγωγό του γιου μου. Ειλικρινά τη σεβόμουν και δεν ήταν ο τύπος μου (πολύ ψηλή, πολύ εναλλακτική) αλλά είχε τερατώδεις βυζάρες, ήταν κυριολεκτικά αδύνατο να μην πάει το μάτι. Η ενημέρωση 1-1 ήταν μια ντροπιαστική εμπειρία και για τους δυο μας.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ούτε καν προσπαθώ να το κρύψω πλέον 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ρε τι έχασα 
Σημ. για μένα σελ. 57
Σημ. για μένα σελ. 57
Εννοείται και το καταλαβαίνουμε , μερικές φορές ακόμα κι αν φοράνε γυαλιά ηλίουfoscilis έγραψε: 26 Μαρ 2019, 10:45 Όταν σας κοιτάνε στα βυζιά την ώρα που τους μιλάτε παρ' όλο που προσπαθούν να μην το κάνουν, το καταλαβαίνετε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καμία σχέση. Έχω δει μπαμπάδες να είναι μια λατρεία με τα παιδιά τους. Πιο πολύ κι από τις μαμάδες. Παλαιότερα σπάνια το έβλεπες αυτό. Να είναι ο μπαμπάς τόσο ενεργός στη ζωή του παιδιού. Η αναγκαστική ενασχόληση των ανδρών με τα μικρά τερατάκια τους έβγαλε και τα πατρικά στην επιφάνεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 10:38Γιατί έχεις ως μέτρο εκδήλωσης τον τρόπο που εκφράζουν το συναίσθημα τους οι γυναίκες.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2019, 09:44Δηλαδή τα ένιωθαν αλλά δεν τα εκδηλώναν και εκδήλωναν άλλα πράγματα.Αλλά τώρα τα αισθάνονται και πάλι αλλά τώρα τα εκδηλώνουν. Γιατί; χμμμ γιατί Γαλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 09:39
Το συναίσθημα των ανδρών δεν έχει καμμία σχέση με την εκδήλωση του.
Οι γυναίκες είναι πιο πληθωρικές σ' αυτό, οι άντρες όχι.
Και ακριβώς γι' αυτό, όταν προσπαθούν να μιμηθούν τον τρόπο μας για να γίνουν πιστευτοί, νοιώθουν αμήχανα ή φαίνονται ελαφρώς αστείοι.
Όσο για τις κοινωνικές νόρμες που επηρεάζουν αυτήν την έκφραση, έχουν την ίδια δυναμική και στα δύο φύλα. Νομίζω όμως ότι και χωρίς τον συγκεκριμένο επηρεασμό, θα υπήρχε αυτή η διαφορά γιατί το λειτουργικό είναι διαφορετικό.
Αναφέρομαι στην πλειοψηφία, έτσι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-