!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλό παιδί, αλλά χαζό

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
mec

Re: Καλό παιδί, αλλά χαζό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Isomnia έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:09 Νομίζω ότι το έθεσες ανάποδα: "χαζό παιδί, αλλά καλό" :smt005:
Α μπράβο. Διότι στην πρώτη περίπτωση, δεν καταλαβαίνει ότι όλοι αυτοί που τον ρωτάνε περί φόρουμ είναι πιθανοί πελάτες και τους στέλνει σε μένα. Πιθανόν να πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει μία εξειδικευμένη υπηρεσία, αλλά εδώ μιλάμε για αρχάρια άτομα που δεν ξέρουν να στήνουν ακόμα ένα φόρουμ για το προτζεκτ τους. Προφανώς θα δεθούν με αυτόν που τους προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση σε consulting. Μπορούσε απλά να τους πει αυτά που έκανε με τις οδηγίες μου και παράλληλα να ψαχνεται να βελτιωθεί στο αντικείμενό του για να καλύπτει κενά. Όταν φτιάχνεις ένα θεματικό φόρουμ, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πώς να μαζέψεις ένα ικανό αριθμό ατόμων να φαίνεται ότι υπάρχει κάποια κίνηση κι αυτό μπορεί να πάρει μήνες.

Στη δεύτερη περίπτωση χαλάει το image του με τον πιο άθλιο τρόπο. Ειλικρινά τώρα ποιος θα βασιστεί κάποιον που ζητάει 5ευρα κάνοντας ψυχολογικό εκβιασμό (είμαι ο μοντέρνος σκλάβος σας που μπορεί να μην έχει τι να φάει).

Όσο για το Αγιον Όρος, απλά προσφέρει άκυρη πληροφορία. Το 2003 αν δεν έμενες στη γαλλία πάνω από 183 μέρες, ενίοτε δεν σε φορολογούσε και δεν το έψαχνε πού έμενες. Τώρα ζητάει βεβαίωση ξένης φορολογικής έδρας. Να δούμε πώς θα μπορέσει να αποδείξει κανείς ότι έχει φορολογική έδρα το Αγιον Όρος :smt005:

Εν τώ μεταξύ, όταν ζορίζεται σε κάτι με πληρώνει για consulting. Όταν λέω ότι έμπλεξα, είναι αφενός ότι δεν θέλω να τον χάσω από πελάτη και θα μου στέλνει κι άτομα κι αφετέρου μπορεί να με βάλει και σε κάνα μπελά. Του έδωσα οδηγίες πώς να γίνει e-resident στην Εσθονία, αλλά να μην το δηλώσει ακόμα στην εφορία μέχρι να ξεκαθαρίσω πώς θα του το περάσω νομικά κι ο ηλίθιος πήγε και το δήλωσε. Άνοιξε και θέμα που ξεκινάει «Γιούπι, βρήκα την σουπερ-λύση.....». Κι εγώ βρήκα ήδη 4 πιμί στο inbox που ζητάνε οδηγίες για Εσθονία. Μέχρι το βράδυ θα είναι τίγκα.
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

mec_ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:50 Εν τώ μεταξύ, όταν ζορίζεται σε κάτι με πληρώνει για consulting. Όταν λέω ότι έμπλεξα, είναι αφενός ότι δεν θέλω να τον χάσω από πελάτη και θα μου στέλνει κι άτομα κι αφετέρου μπορεί να με βάλει και σε κάνα μπελά. Του έδωσα οδηγίες πώς να γίνει e-resident στην Εσθονία, αλλά να μην το δηλώσει ακόμα στην εφορία μέχρι να ξεκαθαρίσω πώς θα του το περάσω νομικά κι ο ηλίθιος πήγε και το δήλωσε. Άνοιξε και θέμα που ξεκινάει «Γιούπι, βρήκα την σουπερ-λύση.....». Κι εγώ βρήκα ήδη 4 πιμί στο inbox που ζητάνε οδηγίες για Εσθονία. Μέχρι το βράδυ θα είναι τίγκα.
Σε τρώει κι εσένα... :smt005:
Τεσπα, πρόσεχέ τον γιατί μπορεί να σε μπλέξει άσχημα.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Cecily Anne έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:48 Αυτός είναι χαζός; Σε έπιασε 3 φορές κότσο να του κάνεις τη δουλειά και τον λες και χαζό;
ΛοΛ
Σες του δε πόηντ.
1+
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Αμα γινουμε e-residents παρακαμπτουμε τα καπιταλ κοντρολς; Θελω να ανοιξω λογαριασμο σε εσθονικη τραπεζα και να στελνω λεφτα που βγαζω απο το ιντερνετ.
mec

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Αμα γινουμε e-residents παρακαμπτουμε τα καπιταλ κοντρολς; Θελω να ανοιξω λογαριασμο σε εσθονικη τραπεζα και να στελνω λεφτα που βγαζω απο το ιντερνετ.
Το κυβερνητικό site https://e-resident.gov.ee/
Δεν γνωρίζω τη διμερή φορολογική σύμβαση Ελλάδας - Εσθονίας και δεν μπορώ να απαντήσω σε λεπτομέρειες.
Ορέστης 35

Οκ θενξ
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Ορέστης 35 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:00 Αμα γινουμε e-residents παρακαμπτουμε τα καπιταλ κοντρολς; Θελω να ανοιξω λογαριασμο σε εσθονικη τραπεζα και να στελνω λεφτα που βγαζω απο το ιντερνετ.
Κοίταξε μήπως σε βολεύει αυτό.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Ορέστης 35

parafrwn έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:54
Κοίταξε μήπως σε βολεύει αυτό.
Ευχαριστω θα το μελετησω.
mec

Isomnia έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:57 Σε τρώει κι εσένα... :smt005:
Είμαι στο οικονομικό φόρουμ αυτή τη στιγμή και μου έστειλε μήνυμα. Τώρα ερευνά Σπέτσες, επειδή είχα πει ότι πιθανόν να κάνω μια ευκαιριακή βάση εκεί. Ψάχνει μέρος για διαμονή και μου έστειλε μία λίστα από βίλες και διαμερίσματα, ρωτώντας τη γνώμη μου. Η καινούργια του ιδέα είναι διαμονή Ελλάδα με έδρα εταιρείας στην Εσθονία. Με ρωτάει επίσης πώς είναι οι Ελληνίδες. Δεν θα ξεμπλέξω εύκολα. :smt005:
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

mec_ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:22
Είμαι στο οικονομικό φόρουμ αυτή τη στιγμή και μου έστειλε μήνυμα. Τώρα ερευνά Σπέτσες, επειδή είχα πει ότι πιθανόν να κάνω μια ευκαιριακή βάση εκεί. Ψάχνει μέρος για διαμονή και μου έστειλε μία λίστα από βίλες και διαμερίσματα, ρωτώντας τη γνώμη μου. Η καινούργια του ιδέα είναι διαμονή Ελλάδα με έδρα εταιρείας στην Εσθονία. Με ρωτάει επίσης πώς είναι οι Ελληνίδες. Δεν θα ξεμπλέξω εύκολα. :smt005:

Στειλε αυτο για να ξεμπερδευεις

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

mec_ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:22
Πες του ότι δεν βλέπονται, ότι τα νοίκια είναι 1500 ευρώ κι άλλα τόσα το κόστος διαμονής. Δεν τον συμφέρει :smt005:
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:09 Χαζο ναι, το καλο δεν βλεπω με αυτα που γραφεις
Κι εγώ καλό δεν βλέπω. Χαζό παιδί και μπαστάρδι, θα έλεγα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
mec

hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:56
fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:09 Χαζο ναι, το καλο δεν βλεπω με αυτα που γραφεις
Είναι ευγενικός, πλακατζής και συμπαθής σε όλους. Δεν τσακώνεται και βοηθάει, με την έννοια ότι συμμετέχει στα θέματα και δεν έρχεται μόνο για να πάρει, όπως κάνουν πολλοί που τους βλέπεις μόνο όταν έρχονται να ζητήσουν βοήθεια και μετά εξαφανίζονται.
Τώρα το βοηθάει είναι σχετικό, διοτι απλά λέει ό,τι νομίζει. Άλλα στέκουν κι άλλα όχι. Δεν κάνει καμμιά σοβαρή έρευνα. Πετάει κάτι και μπορεί να έρθει μετά από μέρες και να πει «ξεχάστε αυτό που σας είπα, βρήκα κάτι καλύτερο».

Έχει δύο sites το ένα για σκάκι και το άλλο για μαστορέματα και θέλει να πουλάει courses (downloads). Του λέω «ρε φίλε, αν πουλάς digital products, δεν σε συμφέρει να προσθέσεις φόρουμ, γιατί θα οργανωθούν και θα σε κλέβουν. Ένας θα κατεβάζει και δέκα θα τα μοιράζονται» και μου απαντάει «Αλήθεια; Μπα όχι, δεν νομίζω. Θα τους φέρομαι ευγενικά και δεν θα έχουν κίνητρο να με κλέψουν. Δεν θα πουλάω άλλωστε και ακριβά».

Στο site με το σκάκι, στην σελίδα A propos (About) ξεκινά να αφηγηθεί τη διαδρομή του ως σκακιστής κι εκεί βλέπεις ότι οι ήττες είναι πολύ περισσότερες από τις νίκες. Επίσης γράφει ότι στα 25 είχε άλλες προτεραιότητες, καπου είχε βαρεθεί κιόλας και ξανάπιασε το σκάκι στα 35. Αναφέρει επίσης ότι τον Απρίλη του 2017, έκανε μια αναβάθμιση στο site κι έχασε τη βάση δεδομένων και τώρα είναι αποφασισμένος να κάνει καινούργια αρχή. :smt005:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

mec_ έγραψε: 09 Μάιος 2018, 00:24
hellegennes έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:56
Είναι ευγενικός, πλακατζής και συμπαθής σε όλους. Δεν τσακώνεται και βοηθάει, με την έννοια ότι συμμετέχει στα θέματα και δεν έρχεται μόνο για να πάρει, όπως κάνουν πολλοί που τους βλέπεις μόνο όταν έρχονται να ζητήσουν βοήθεια και μετά εξαφανίζονται.
Τώρα το βοηθάει είναι σχετικό, διοτι απλά λέει ό,τι νομίζει. Άλλα στέκουν κι άλλα όχι. Δεν κάνει καμμιά σοβαρή έρευνα. Πετάει κάτι και μπορεί να έρθει μετά από μέρες και να πει «ξεχάστε αυτό που σας είπα, βρήκα κάτι καλύτερο».

Έχει δύο sites το ένα για σκάκι και το άλλο για μαστορέματα και θέλει να πουλάει courses (downloads). Του λέω «ρε φίλε, αν πουλάς digital products, δεν σε συμφέρει να προσθέσεις φόρουμ, γιατί θα οργανωθούν και θα σε κλέβουν. Ένας θα κατεβάζει και δέκα θα τα μοιράζονται» και μου απαντάει «Αλήθεια; Μπα όχι, δεν νομίζω. Θα τους φέρομαι ευγενικά και δεν θα έχουν κίνητρο να με κλέψουν. Δεν θα πουλάω άλλωστε και ακριβά».

Στο site με το σκάκι, στην σελίδα A propos (About) ξεκινά να αφηγηθεί τη διαδρομή του ως σκακιστής κι εκεί βλέπεις ότι οι ήττες είναι πολύ περισσότερες από τις νίκες. Επίσης γράφει ότι στα 25 είχε άλλες προτεραιότητες, καπου είχε βαρεθεί κιόλας και ξανάπιασε το σκάκι στα 35. Αναφέρει επίσης ότι τον Απρίλη του 2017, έκανε μια αναβάθμιση στο site κι έχασε τη βάση δεδομένων και τώρα είναι αποφασισμένος να κάνει καινούργια αρχή. :smt005:
καλα ο τύπος είναι μαλακάκος ολκής αλλά τελοςπάντων.
δε του λες να ασχοληθει με το πετάνκ όπως κάθε ''εναλλακτικός '' που σέβεται τον εαυτό του;; :003:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Coinbase? :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”