Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:34
shrike έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:33
Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:30
Είπα και ελάλησα και αμαρτία δεν έχω. Κάντε ότι καταλαβαίνετε.
Βρε, καλά κάνεις. Αυτό πιστεύεις, με γεια σου με χαρά σου. Ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας (ή δεν πιστεύει).
Απλά, στα δικά μου τα μάτια φαίνεται λιγάκι υποκριτικό, ο πιστός μιας θρησκείας που ελέγχει απόλυτα και το μυαλό αλλά και το σώμα σου (ή τουλάχιστον που προσπαθεί να το κάνει), να διαλαλεί στον κόσμο "μην το κάνετε αυτό, θα σας ελέγχουν το μυαλό και το σώμα".
Δεν καταλαβες τίποτα. ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ δεν μπορεί να μου ορίσει την σκέψη!!!!!!!!!!! Και θα δωσω αυτό το δικαίωμα στον γυφτουλα τον αντί;;;;;
Ο Θεός δεν ξέρω αν μπορεί ή όχι να το κάνει, ούτε και θα πάρω τοις μετρητοίς τα λόγια των πάνσοφων πατέρων για το τι μπορεί να κάνει ο Θεός, για να θέσω ορισμούς και κανόνες σε πράγματα μη αποδείξιμα και να πω "αυτό μπορεί να το κάνει ο Θεός, το άλλο όχι". Αν και, μου φαίνεται λιγουλάκι κουφό έτσι όπως το θέτεις, ότι δηλαδή δεν μπορεί. Να μου έλεγες ότι μπορεί αλλά δεν το κάνει, θα είχε μια σχετική λογική.
Το σίγουρο είναι όμως, οι εκπρόσωποί του εδώ κάτω στη Γη προσπαθούν να ελέγξουν και το μυαλό (σ)μας , και τις πράξεις μας και το σώμα μας και τα πάντα.