Ποια ελλειψη επιχειρηματων ρε καημενε... Σου εκανα μια απλη ερωτηση και δε μπορεσες να απαντησεις. Αυτο ειναι ολο. Ξεπερασε το.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:49Η αναμενόμενη κλασική παπαριά! Το γυρίζουμε στην αντχομινιά λόγω έλλειψης επιχειρημάτων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:45Πιωμενος εισαι?Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:44
Καρφώθηκες αγοράκι επειδή δεν σχολίασες το υπόλοιπο ποστ μου και κράτησες μόνο το μπλε κείμενο, αυτό που σε συμφέρει!
Ξυνίστηκες που δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα, όπως και το πρόβλεψα και απάντησα αναλόγως. Υπάρχει και σόδα να χωνέψεις!
Μόνο τον θάνατο μου δεν μπορώ να προβλέψω ο πστς!![]()
![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα τους δέρνουν και τα καγκουρώ!
Re: Θα τους δέρνουν και τα καγκουρώ!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποιος το έγραψε αυτό; Ο διπλανός σου;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:52Ποια ελλειψη επιχειρηματων ρε καημενε... Σου εκανα μια απλη ερωτηση και δε μπορεσες να απαντησεις. Αυτο ειναι ολο. Ξεπερασε το.
Όπως το είχα προβλέψει, δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα και να του απαντήσω!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:21Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?![]()
Σε ρωτησα ευγενικα γιατι το λες αυτο αλλα ουτως ή αλλως αδικο εχεις οποτε δεν μ'ενδιαφερει η απαντηση σου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ζω 20 χρονια εξω και σου λεω οτι εκτος απο παπαριες δεν εχεις και μια σοβαρη απαντηση να μου δωσεις. Αντε καλο σου βραδυ τωρα.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:59Ποιος το έγραψε αυτό; Ο διπλανός σου;Όπως το είχα προβλέψει, δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα και να του απαντήσω!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:21Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?![]()
Σε ρωτησα ευγενικα γιατι το λες αυτο αλλα ουτως ή αλλως αδικο εχεις οποτε δεν μ'ενδιαφερει η απαντηση σου.
.
- Nandros
Καμία ευχή από μένα, μισ/ανθέλληνα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:06Ζω 20 χρονια εξω και σου λεω οτι εκτος απο παπαριες δεν εχεις και μια σοβαρη απαντηση να μου δωσεις. Αντε καλο σου βραδυ τωρα.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:59Ποιος το έγραψε αυτό; Ο διπλανός σου;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:52 Ποια ελλειψη επιχειρηματων ρε καημενε... Σου εκανα μια απλη ερωτηση και δε μπορεσες να απαντησεις. Αυτο ειναι ολο. Ξεπερασε το.Όπως το είχα προβλέψει, δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα και να του απαντήσω!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:21Γιατι? Θα με κανεις ντα αν εχω προβλημα?![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Οποις δεν ειναι "μπαλα, τζογο και σκυλαδικα" στην ξενιτια ειναι ανθελληναςNandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:17Καμία ευχή από μένα, μισ/ανθέλληνα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:06Ζω 20 χρονια εξω και σου λεω οτι εκτος απο παπαριες δεν εχεις και μια σοβαρη απαντηση να μου δωσεις. Αντε καλο σου βραδυ τωρα.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:59
Ποιος το έγραψε αυτό; Ο διπλανός σου; Όπως το είχα προβλέψει, δεν μπήκα στο παιγνιδάκι του μισ/ανθέλληνα και να του απαντήσω!
.
Για πλάκα το πα. Δεν στηρίζω και δεν πρόκειται να στηρίξω ποτέ κανέναν ακροδεξιό.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Δε ξέρω. Μη τους βρίζεις πάντως. Δεν νομίζω να φταίνε αυτοί για το έλλειμα δημοκρατίας στην Ελλάδα.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:49Πιστεύεις πως η αλητοσυμμορία - μετά από αυτά - θα δώσει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες μας;Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:10Γιατί όλοι οι απολίτιστοι καταφεύγουν σε κάθε μορφής βία αντί να μάθουν να ψηφίζουν;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 15:11 Επίθεση στον Βαρεμένο από ομογενείς στην Αυστραλία
Έντονες αποδοκιμασίες και μπουκάλια κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.star.gr/eidiseis/politiki/4 ... -aystralia
Αν μπορούσε θα το στερούσε και από τους Έλληνες εδώ!
.
- Nandros
Έχω φάει στην μάπα - εδώ και έξω - πολιτικάντηδες και πολιτικάντηδες. Τέτοια συμμορία σαν τους συριζαίους δεν μου έχει ξανατύχει, με εξαίρεση κάποιες χούντες.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:01Δε ξέρω. Μη τους βρίζεις πάντως. Δεν νομίζω να φταίνε αυτοί για το έλλειμα δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Και η κουτσή δημοκρατία μας διπλοακρωτηριάστηκε από δαύτους.
.
Είναι καλύτεροι από ΚΚΕNandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:10Έχω φάει στην μάπα - εδώ και έξω - πολιτικάντηδες και πολιτικάντηδες. Τέτοια συμμορία σαν τους συριζαίους δεν μου έχει ξανατύχει, με εξαίρεση κάποιες χούντες.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:01Δε ξέρω. Μη τους βρίζεις πάντως. Δεν νομίζω να φταίνε αυτοί για το έλλειμα δημοκρατίας στην Ελλάδα.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:49Πιστεύεις πως η αλητοσυμμορία - μετά από αυτά - θα δώσει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες μας;
Αν μπορούσε θα το στερούσε και από τους Έλληνες εδώ!
.
Είναι πολύ καλύτεροι από ΧΑ
Είναι καλύτεροι από Λεβέντη
Είναι λίγο καλύτεροι από ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
Οπότε τι τους βρίζουν όλοι; Λες και έχουν άλλες επιλογές...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πες μου πως δεν μιλάς για τους ζαίουςCloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:13Είναι καλύτεροι από ΚΚΕNandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:10Έχω φάει στην μάπα - εδώ και έξω - πολιτικάντηδες και πολιτικάντηδες. Τέτοια συμμορία σαν τους συριζαίους δεν μου έχει ξανατύχει, με εξαίρεση κάποιες χούντες.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:01Δε ξέρω. Μη τους βρίζεις πάντως. Δεν νομίζω να φταίνε αυτοί για το έλλειμα δημοκρατίας στην Ελλάδα.
.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Nandros
Πες μας ρε φίλε από την αρχή ότι είσαι ζαίος!Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:13Είναι καλύτεροι από ΚΚΕNandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:10Έχω φάει στην μάπα - εδώ και έξω - πολιτικάντηδες και πολιτικάντηδες. Τέτοια συμμορία σαν τους συριζαίους δεν μου έχει ξανατύχει, με εξαίρεση κάποιες χούντες.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:01Δε ξέρω. Μη τους βρίζεις πάντως. Δεν νομίζω να φταίνε αυτοί για το έλλειμα δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Γιατί το πας λάου-λάου και σπαταλάμε τον χρόνο μας.
.
Δέχομαι ενστάσεις μόνο για το τελευταίο που έγραψα. Αυτό: "Είναι λίγο καλύτεροι από ΝΔ ΠΑΣΟΚ." και αυτό γιατί οι δεξιοί είναι περίεργη ράτσα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:17πες μου πως δεν μιλάς για τους ζαίουςCloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:13Είναι καλύτεροι από ΚΚΕNandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:10
Έχω φάει στην μάπα - εδώ και έξω - πολιτικάντηδες και πολιτικάντηδες. Τέτοια συμμορία σαν τους συριζαίους δεν μου έχει ξανατύχει, με εξαίρεση κάποιες χούντες.
.
Δέχομαι ενστάσεις μόνο για το τελευταίο που έγραψα. Αυτό: "Είναι λίγο καλύτεροι από ΝΔ ΠΑΣΟΚ." και αυτό γιατί οι δεξιοί είναι περίεργη ράτσα.Nandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:20Πες μας ρε φίλε από την αρχή ότι είσαι ζαίος!Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:13Είναι καλύτεροι από ΚΚΕNandros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:10 Έχω φάει στην μάπα - εδώ και έξω - πολιτικάντηδες και πολιτικάντηδες. Τέτοια συμμορία σαν τους συριζαίους δεν μου έχει ξανατύχει, με εξαίρεση κάποιες χούντες.
Γιατί το πας λάου-λάου και σπαταλάμε τον χρόνο μας.
.
- Nandros
Παλιά, που ήμουν μικρός, άπειρος και δεν γνώριζα πολλά, είχα συμπάθεια για την αριστερά, ειδικά τους; άσημους ιδεολόγους που τράβηξαν τα πάνδεινα χωρίς να υπολογίζουν υγεία, ζωή, οικογένεια.Cloud87 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 23:21Δέχομαι ενστάσεις μόνο για το τελευταίο που έγραψα. Αυτό: "Είναι λίγο καλύτεροι από ΝΔ ΠΑΣΟΚ." και αυτό γιατί οι δεξιοί είναι περίεργη ράτσα.
Το '89 ήταν η πρώτη κατραπακιά που έφαγα με την κολεγιά ΝΔ-ΚΚΕ. Ξαφνικά ξεχάστηκαν τα κονσερβοκούτια ένθεν κακείθεν!
Πιο πριν είχε ξεκινήσει η αγιοποίηση της αριστεράς με την "ρεβισιονιστική" άποψη που έγινε μόδα μέχρι πριν κάτι χρόνια.
Να'ναι καλά ο Λαζαρίδης και οι άλλοι - με κομμουνιστικές περγαμηνές - που μου άνοιξαν τα μάτια. Οι Μουμτζής + Καλύβας + Μαραντζίδης έβαλαν τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο της εν Ελλάδι αριστεράς.
Και ο σύριζα κλώτσησε το φέρετρο στον τάφο.
.
- Παλαιοελλαδίτης
Όπως λέγαμε και παλιότερα, τέτοια πράγματα καλό είναι να μη γίνονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέρπικο