Να διαβάσεις προσεκτικά τα προηγούμενα ποστ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Με τίποτα. Γράφω και κάνω δουλειά. Πες τί θέση παίρνεις για το χάραγμα. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς;
"Άχρι καιρού..."
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Όπως γράφει η Καινή Διαθήκη αντίχριστοι υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλοί. Αντίχριστος είναι αυτός που δεν πιστεύει ότι ο Χριστός είναι θεός. Ο άθεος δηλαδή. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Τσίπρας δεν είναι απλά αντίχριστος αλλά και εκλεκτός του όξω από εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 25 Μαρ 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- nikos_hellas
Φυσικά, αυτό είναι το σχέδιο! Είναι φυσιολογικό να το ρίχνουν απέξω απέξω από δω και από εκεί ότι θα μας φυτέψουν τσιπ στο μυαλό και πολλοί να λένε μπράβο τι ωραία; Η πλύση εγκεφάλου έχει ήδη γίνει, πάμε για δύσκολες μέρες. Ο Χριστός όμως θα είναι ο νικητής.Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:53Θέλω να πω και κάτι αλλο σχετικό, ο αντίχριστος θα προσπαθήσει να μπει μέσα στο μυαλό μας και έτσι να μας κάνει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να τον ζητησουμε σαν σωτήρα και να ζητησουμε επισης και το χάραγμα. Γι αυτό λέει ότι πολλοι θα πλανηθουν! Θέλει πολλή προσοχή.nikos_hellas έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:45 Βαδίζουμε προς την κατεύθυνση να θεωρείται η κοινωνία με τον Χριστό αίρεση και η "κοινωνία" με τον αντίχριστο το σωστό....
Αυτό είναι η απόλυτη διαστρέβλωση των πραγμάτων και των εννοιών για την οποία οι άνθρωποι προειδοποιούνται.
Ο αντιχριστος θα έρθει ως ψευτοσωτήρας και όλοι θα νομίζουν ότι το σωστό είναι να τον ακολουθοήσουν. Μετά από την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου που έχει ήδη γίνει.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
- OrderAndChaos
2000 χρόνια και ακόμα να καταλάβουν πως η χριστιανική εσχατολογία ήταν απλά τα παραληρήματα διαφόρων ιουδαϊκών σεκτών της εποχής. Υπάρχουν παμπολλες ενδείξεις -εντός και εκτός των ευαγγελίων- πως το "τέλος" ήταν άμεσα επικείμενο. Σταδιακά όμως αυτές οι αντιλήψεις εξασθένισαν και αναβίωναν περιστασιακά απο διάφορους ζηλωτές.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:43 Το βιβλίο της Αποκάλυψης και την ακατάσχετη μπουρδολογία του πολλοί μεγάλοι πατέρες της Εκκλησίας όπως ο Γρηγόριος ο Θεολόγος δεν το δέχονται καν ως ιερό και δεν το περιλαμβάνουν στον κανόνα τους.
Κακώς η Εκκλησία το έβαλε πολύ αργά στον κανόνα της. Είναι μόνο πηγή αιρέσεων, ήδη από τα πρώτα χρόνια. και τίποτα άλλο.
Η παρανοϊκή συνωμοσιολογία και η καταστροφολογία ΠΑΝΤΑ εξυπηρετεί τους εξουσιαστές. Αυτοί δε που είναι επιρρεπείς σε τετοιες θεωρίες είναι συνήθως άτομα καταθλιπτικά, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και "αυτοκτονικές τάσεις", για τους οποίους το "θεϊκό σχέδιο" ή το "τέλος" έρχεται σαν ένα είδος λύτρωσης.
Υπάρχουν βέβαια και επιτήδειοι που απλά πουλάνε αυτές τις θεωρείς σηκώνοντας τον κόσμο απο ντιβάνια, πολυθρόνες, καρέκλες...
Και που το ξέρεις ότι δεν είμαι εγώ ο Αντίχριστος;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Και πως θα καταλάβουμε ότι δεν είναι σαν και εμάς;τι διαφορετικο θα έχει;
Ναι και τι θες να πεις, μήπως να το ζωγραφίσεις;
the end
Ευγε για την πιστη σου φίλε!nikos_hellas έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:59Φυσικά, αυτό είναι το σχέδιο! Είναι φυσιολογικό να το ρίχνουν απέξω απέξω από δω και από εκεί ότι θα μας φυτέψουν τσιπ στο μυαλό και πολλοί να λένε μπράβο τι ωραία; Η πλύση εγκεφάλου έχει ήδη γίνει, πάμε για δύσκολες μέρες. Ο Χριστός όμως θα είναι ο νικητής.Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:53Θέλω να πω και κάτι αλλο σχετικό, ο αντίχριστος θα προσπαθήσει να μπει μέσα στο μυαλό μας και έτσι να μας κάνει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να τον ζητησουμε σαν σωτήρα και να ζητησουμε επισης και το χάραγμα. Γι αυτό λέει ότι πολλοι θα πλανηθουν! Θέλει πολλή προσοχή.nikos_hellas έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:45 Βαδίζουμε προς την κατεύθυνση να θεωρείται η κοινωνία με τον Χριστό αίρεση και η "κοινωνία" με τον αντίχριστο το σωστό....
Αυτό είναι η απόλυτη διαστρέβλωση των πραγμάτων και των εννοιών για την οποία οι άνθρωποι προειδοποιούνται.
Ο αντιχριστος θα έρθει ως ψευτοσωτήρας και όλοι θα νομίζουν ότι το σωστό είναι να τον ακολουθοήσουν. Μετά από την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου που έχει ήδη γίνει.
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
Και εσύ τέκνον βρούτε;Σπύρος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:59Όπως γράφει η Καινή Διαθήκη αντίχριστοι υπάρχουν και θα υπάρξουν πολλοί. Αντίχριστος είναι αυτός που δεν πιστεύει ότι ο Χριστός είναι θεός. Ο άθεος δηλαδή. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Τσίπρας δεν απλά αντίχριστος αλλά και εκλεκτός του όξω από εδώ.
- tanipteros
εγώ που πιστεύω ότι μετά θάνατον γινόμαστε όλοι θεοί αν το θέλουμε αν δεν μετενσαρκωθούμε τι είμαι?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
- Λευκός Λύκος
Εσύ είσαι παραδοπιστος και ήρθες να προβοκάρεις το νήμα.tanipteros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:02 εγώ που πιστεύω ότι μετά θάνατον γινόμαστε όλοι θεοί αν το θέλουμε αν δεν μετενσαρκωθούμε τι είμαι?
Λυκε, πας καλά;;; Αν βγει ένας πχ κατά τα τέλη του πολέμου και μας πει "εγω θα σας σώσω και θα σας απαλλάξω απο τα δεινά του πολέμου" δεν θα πονηρευτείς;;; Αλλά και πάλι σας λέω ότι ακόμα και αν δεν τον καταλάβουμε (το θεωρώ χαζομάρα αυτό) θα μας το φανερώσουν οι 2 προφήτες. Αυτό ακριβώς είναι και το έργο τους!Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 22:00Και πως θα καταλάβουμε ότι δεν είναι σαν και εμάς;τι διαφορετικο θα έχει;
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-