!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OrderAndChaos »

nikos_hellas έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:00 Βασιλεύει η παράνοια και η διαστρέβλωση, (για) αυτό είναι απόδειξη ότι βρισκόμαστε κοντά στις μέρες της βασιλείας του αντιχρίστου η ύπαρξη μου καθώς και η Νατάσα.
φιχεδ
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Απευθυνομαι στους πιστους και πιστές: έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό ΔΕΝ θα μπορουμε να αγοράσουμε τίποτε;;; Ουτε το φαί μας;;; Σκεφτήκατε ποτέ πως θα την βγάλετε;;; Απο πρακτικής αποψεως. Γιατι ξέρω ότι το θέμα το αφηνετε στον Θεό.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Και ξαναγράφω το εξής: μας συμβουλευουν ότι όσοι και όσες δεν θέλουμε να υποστουμε μαρτυριο θα πρέπει να παρουμε τα όρη και τα βουνά! Σκεφτήακτε ποτέ την επιβίωση εκεί ψηλά;;; Και πως θα περνάτε;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

αντε καλή εκδρομή στα όρη και τα βουνά... μου θυμίζει ένα περιστατικό στην Ρωσία που μια αίρεση μάζεψε τους πιστούς και πήγαν στο βουνό να μείνουν διότι είχε έρθει ο αντίχριστος.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:57
1451 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:54 Τί το φοβάστε το χάραγμα, εδώ και δεκαετίες κάνει ο κόσμος τατουάζ επειδή είναι της μόδας.
Το τατουάζ βγαίνει. Επώδυνα ξε-επώδυνα βγαίνει. ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ακόμα και αν το μετανοιώσει κανείς!
Μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί ότι δεν έχει σχέση με το σώμα..
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

tanipteros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:20 αντε καλή εκδρομή στα όρη και τα βουνά... μου θυμίζει ένα περιστατικό στην Ρωσία που μια αίρεση μάζεψε τους πιστούς και πήγαν στο βουνό να μείνουν διότι είχε έρθει ο αντίχριστος.
Μπορείς να μην πετάγεσαι σαν πορδη;

Εντωμεταξυ, οι γυναίκες θα πρέπει να γυρίσουμε στις εποχές των γιαγιάδων μας στο θέμα της περιόδου. Με πανιά θα την βγάλουμε που θα τα πλένουμε σε πηγές. Με κρυο νερό...Μπρρ...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εναλλακτικά μπορεί καλλιστα να γίνει ένας μελανας ζωμός. Δυναμωτικο, πατριωτικό έδεσμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:24
tanipteros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:20 αντε καλή εκδρομή στα όρη και τα βουνά... μου θυμίζει ένα περιστατικό στην Ρωσία που μια αίρεση μάζεψε τους πιστούς και πήγαν στο βουνό να μείνουν διότι είχε έρθει ο αντίχριστος.

Εντωμεταξυ, οι γυναίκες θα πρέπει να γυρίσουμε στις εποχές των γιαγιάδων μας στο θέμα της περιόδου. Με πανιά θα την βγάλουμε που θα τα πλένουμε σε πηγές. Με κρυο νερό...Μπρρ...
τα πανιά πώς θα τα αγοράσεις αφού δεν θα είσαι χαραγμένη εσύ? :e045:
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:16 Απευθυνομαι στους πιστους και πιστές: έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό ΔΕΝ θα μπορουμε να αγοράσουμε τίποτε;;; Ουτε το φαί μας;;; Σκεφτήκατε ποτέ πως θα την βγάλετε;;; Απο πρακτικής αποψεως. Γιατι ξέρω ότι το θέμα το αφηνετε στον Θεό.
Τι πιο απλό ( όταν η κουβέντα γίνεται με βάση το Χριστό και τη διαθήκη) να πούμε ότι θα πανε στα χωριά και θα λειτουργήσει η ανταλλακτική οικονομία.

Με βάση κατήχηση. Έχουν γεμίσει τα χωριά κοντά τους χοτ σποτ
Εκτός των πόλεων οι λοιποί είναι στην επαρχία.
Αυτοί κάποτε θα βγουν όλοι και θα γίνουν τρόμος εκει στις επαρχίες.

Άρα εξ αρχής έλεγε ο Πατροκοσμάς, θα πάρει ο κόσμος τα βουνά

Βγάλτε συμπέρασμα

Ξέρω γω; Σε σπηλιές; Να τρώμε χόρτα;
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

tanipteros έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:26
Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:24

τα πανιά πώς θα τα αγοράσεις αφού δεν θα είσαι χαραγμένη εσύ? :e045:
Θα τα παρω απο το σπιτι μου βρε, προτου να φυγω μακριά! Η αλήθεια, ένα σακίδιο θα χρειαστεί με μερικά απαραίτητα.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:17 Και ξαναγράφω το εξής: μας συμβουλευουν ότι όσοι και όσες δεν θέλουμε να υποστουμε μαρτυριο θα πρέπει να παρουμε τα όρη και τα βουνά! Σκεφτήακτε ποτέ την επιβίωση εκεί ψηλά;;; Και πως θα περνάτε;
Αυτό λέω και γω: Γιατί δεν την κάνετε με τον Δημοσθένη για τα βουνά; Τι κάθεται και μου πουλάει βιβλία και διατροφικά μαντζούνια; Στην βασιλεία των ουρανών θα τα πάρει; Μάλιστα έμαθα οτι την επιχείρηση την έχει αναλάβει ο γιος του.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:26 Εναλλακτικά μπορεί καλλιστα να γίνει ένας μελανας ζωμός. Δυναμωτικο, πατριωτικό έδεσμα.
δεν μπορούμε να κάνουμε μέλανα ζωμό έχουμε χάσει την συνταγή....
θυμάμαι σε κάποια Προμήθεια μαλώνανε οι πολυθειστές αν στο μέλανα ζωμό βάζουν μοσχαράκι...τελικά το μαγειρέψαν με μοσχαράκι...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

bluerose έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:27
Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:16 Απευθυνομαι στους πιστους και πιστές: έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό ΔΕΝ θα μπορουμε να αγοράσουμε τίποτε;;; Ουτε το φαί μας;;; Σκεφτήκατε ποτέ πως θα την βγάλετε;;; Απο πρακτικής αποψεως. Γιατι ξέρω ότι το θέμα το αφηνετε στον Θεό.
Τι πιο απλό ( όταν η κουβέντα γίνεται με βάση το Χριστό και τη διαθήκη) να πούμε ότι θα πανε στα χωριά και θα λειτουργήσει η ανταλλακτική οικονομία.

Με βάση κατήχηση. Έχουν γεμίσει τα χωριά κοντά τους χοτ σποτ
Εκτός των πόλεων οι λοιποί είναι στην επαρχία.
Αυτοί κάποτε θα βγουν όλοι και θα γίνουν τρόμος εκει στις επαρχίες.

Άρα εξ αρχής έλεγε ο Πατροκοσμάς, θα πάρει ο κόσμος τα βουνά

Βγάλτε συμπέρασμα

Ξέρω γω; Σε σπηλιές; Να τρώμε χόρτα;
Αυτό που λες για τα χωριά, θα γίνει κατά τον πολεμο. Εγώ σου μιλώ για τα χρόνια του αντιχρίστου που θα διώκει τους χριστιανους! Η Αποκάλυψη μιλάει για 3μιση χρόνια. Ο Δημοσθένης έχει πει ότι θα κρατήσει λιγότερο η χουντα του επειδή δεν θα μπορέσουμε να αντέξουμε. Μακαρι.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μπλου, ναι, έτσι θα γίνει, σε σπηλιές θα κρυβόμαστε και θα τρώμε χόρτα.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
OrderAndChaos

Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:28Θα τα παρω απο το σπιτι μου βρε, προτου να φυγω μακριά! Η αλήθεια, ένα σακίδιο θα χρειαστεί με μερικά απαραίτητα.
Αμ,μπράβο. Φτιάξτε ένα 2nd coming pack και κάντε την για τα βουνά. Τι μου κάθεστε όλη μέρα στα φόρουμ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”