Γκουγκλαρε "αγιος Βασίλειος" και θα μάθεις για τον αυθεντικό άγιο, μπορεί να μην κατεβαίνει απο καμινάδες, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει όπως κάνουν όλοι οι άγιοι....ή δεν στο είπε αυτό κανείς;...ότι οι άγιοι και αγίες μας βοηθούν;;;Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:14Για πες θέλω να μαθω.
Γιατί εγώ μέχρι τα 5 μου περιμενα να κατέβει από την καμιναδα.Και το ίδιο θα μαθει ο γιος μου.
Άλλαξε κάτι από τοτε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Έγραψα αγιος βασίλειος και μου βγάλε ένα χωριο έξω από την Θεσσαλονίκη.Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:16Γκουγκλαρε "αγιος Βασίλειος" και θα μάθεις για τον αυθεντικό άγιο, μπορεί να μην κατεβαίνει απο καμινάδες, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει όπως κάνουν όλοι οι άγιοι....ή δεν στο είπε αυτό κανείς;...ότι οι άγιοι και αγίες μας βοηθούν;;;Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:14Για πες θέλω να μαθω.
Γιατί εγώ μέχρι τα 5 μου περιμενα να κατέβει από την καμιναδα.Και το ίδιο θα μαθει ο γιος μου.
Άλλαξε κάτι από τοτε;![]()
Εντάξει, βαριεμαι αυτήν την κουβέντα, τραβα σε άλλον/η να σου μάθει τα βασικά.
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Θα ξεκινήσω να βλέπω 24 ωρες τον Λιακοπουλο για αρχή.Συμφωνείς;Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:22 Εντάξει, βαριεμαι αυτήν την κουβέντα, τραβα σε άλλον/η να σου μάθει τα βασικά.
Α μπα δεν το λέω εγώ, η Αποκάλυψη το λέει: " θα μασούν τις γλώσσες τους απ 'τον πόνο και ησυχία δε θα έχουν".Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:08Ότι να ναι. Μα τί λες;;;Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:06 Αναθεωρήστε όλα αυτά που σκεφτόσασταν και το "χάραγμα" μπορεί να μην είναι υποδόριο τσιπάκι ή ακτίνες λέιζερ ,όπως στις ταινίες ,αλλά κάτι πιο απλό που κάνετε καθημερινά και χωρίς αυτό μπορεί και να τρελαθείτε ή να αυτοκτονήσετε.
- OrderAndChaos
Ο Λιακόπουλος είναι ενας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας που έχει γ@μήσει πάρα πολλούς απλοϊκους εγκεφάλους ψεκασμένων.
Παίρνει η άλλη κυριολεκτικά τις αρχαίες μυθολογίες και νομίζει πως έμαθε τι συμβαίνει στον κόσμο.
Εχουμε σοβαρό πρόβλημα παιδείας λέμε...
Παίρνει η άλλη κυριολεκτικά τις αρχαίες μυθολογίες και νομίζει πως έμαθε τι συμβαίνει στον κόσμο.
Εχουμε σοβαρό πρόβλημα ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ των όσων διαβάζουμε. Πιο πάνω έβαλα ενδεικτικά ένα αποσπασμα απο την Γένεση. Αν δεν καταλαβαίνεις ντιπ τί λέει, τότε εσυ εχεις το πρόβλημα όχι εγώ.OrderAndChaos έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:29 Ο Λιακόπουλος είναι ενας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας που έχει γ@μήσει πάρα πολλούς απλοϊκους εγκεφάλους ψεκασμένων.
"Άχρι καιρού..."
- OrderAndChaos
Αντε από κει βρε λαλημένηNatasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:33Εχουμε σοβαρό πρόβλημα ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ των όσων διαβάζουμε. Πιο πάνω έβαλα ενδεικτικά ένα αποσπασμα απο την Γένεση. Αν δεν καταλαβαίνεις ντιπ τί λέει, τότε εσυ εχεις το πρόβλημα όχι εγώ.
Λαλημένος είσαι και φαίνεσαι!OrderAndChaos έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:36Αντε από κει βρε λαλημένηNatasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:33Εχουμε σοβαρό πρόβλημα ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ των όσων διαβάζουμε. Πιο πάνω έβαλα ενδεικτικά ένα αποσπασμα απο την Γένεση. Αν δεν καταλαβαίνεις ντιπ τί λέει, τότε εσυ εχεις το πρόβλημα όχι εγώ.![]()
"Άχρι καιρού..."
Τί το φοβάστε το χάραγμα, εδώ και δεκαετίες κάνει ο κόσμος τατουάζ επειδή είναι της μόδας.
Το τατουάζ βγαίνει. Επώδυνα ξε-επώδυνα βγαίνει. ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ακόμα και αν το μετανοιώσει κανείς!1451 έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:54 Τί το φοβάστε το χάραγμα, εδώ και δεκαετίες κάνει ο κόσμος τατουάζ επειδή είναι της μόδας.
"Άχρι καιρού..."
Πώς δεν θα βγαίνει, βγάζεις το κομμάτι δέρματος που το έχει και βάζεις άλλο δέρμα που είναι καθαρό.
- nikos_hellas
Εσύ που δεν έχεις πρόβλημα να σφραγίσουν και αριθμοποιήσουν ολόκληρη την ύπαρξη σου δεν είσαι λαλημένοςOrderAndChaos έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:36Αντε από κει βρε λαλημένηNatasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:33Εχουμε σοβαρό πρόβλημα ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ των όσων διαβάζουμε. Πιο πάνω έβαλα ενδεικτικά ένα αποσπασμα απο την Γένεση. Αν δεν καταλαβαίνεις ντιπ τί λέει, τότε εσυ εχεις το πρόβλημα όχι εγώ.![]()
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
- nikos_hellas
Βασιλεύει η παράνοια και η διαστρέβλωση, αυτό είναι απόδειξη ότι βρισκόμαστε κοντά στις μέρες της βασιλείας του αντιχρίστου.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Πέστα ρε Νίκο, πέστα.nikos_hellas έγραψε: 25 Μαρ 2019, 21:00 Βασιλεύει η παράνοια και η διαστρέβλωση, αυτό είναι απόδειξη ότι βρισκόμαστε κοντά στις μέρες της βασιλείας του αντιχρίστου.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-