Λεγεών έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:38
Να πω και κάτι άλλο, επειδή πήρα ένα μήνυμα πριν λίγο. Καλή ιδέα η πιστοποίηση, αλλά αυτή η διαφορά χρώματος ψευδωνύμου μεταξύ απλού και πιστοποιημένου χρήστη συμβάλλει στην δημιουργία "κλίκας" στα μάτια του νέου χρήστη, και μπορεί να είναι απωθητικό όλο αυτό.
+1
Άσε που μου φαίνεται και γελοιότητα, λες και πρόκειται για κάποιον τίτλο τιμής...
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:43
Και η τρολιά αυτή με τον δήθεν ταλαίπωρο με ξενέρωσε
?
Υπήρχαν διάφοροι που γράφτηκαν με νικ άλλων τις πρώτες μέρες κυρίως ως Ταλ, κάποιος το έχει κρατήσει κιόλας στο άλλο ενώ δεν έχει καμία σχέση
Εξαιτίας τέτοιων φαινομένων ξεκίνησε και η ιστορία με τις πιστοποιήσεις εδώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος argouen την 08 Μάιος 2018, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:53
Αμάν βρε Σέσιλυ. Μιλάμε για μέλος που δεν τσακώθηκε και δεν παρεξηγήθηκε ποτέ με κανέναν, όταν ξέρεις τι γινόταν στο παλιό και αν έπεφταν τα bans που έπρεπε, κάποιες στιγμές δεν θα έγραφε κανείς.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι φταίει. Ούτε όμως γίνεται να φταίνε όλοι οι άλλοι. Άρα έγινε παρεξήγηση. Ας την λύσετε όλοι μαζί.
Το αν τσακώθηκε κάποιος και αν παρεξηγήθηκε κάποιος άλλος πώς το ξέρεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:02
Άσε που μου φαίνεται και γελοιότητα, λες και πρόκειται για κάποιον τίτλο τιμής...
Καμία σχέση με τίτλο τιμής κλπ
Για προστασία νικ περσόνας έγινε, δες τι γραφω πιο πανω στον Λουγκο
Όσο υπαρχουν παλιά μέλη που δεν έχουν έρθει είναι ένας τρόπος να "κρατάμε" τον νικ τους καθαρό από τρόλια
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:02
Καμία σχέση με τίτλο τιμής κλπ
Για προστασία νικ περσόνας έγινε, δες τι γραφω πιο πανω στον Λουγκο
Όσο υπαρχουν παλιά μέλη που δεν έχουν έρθει είναι ένας τρόπος να "κρατάμε" τον νικ τους καθαρό από τρόλια
Θα μπορούσε να μην έχει ξεχωριστό χρώμα. Και να μην γράφει καν «πιστοποιημένο μέλος». Αρκεί που οι συντονιστές και ο Σπύρος ξέρουν ποιος είναι πίσω από το ψευδώνυμο. Αλλά θα ήταν κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα τότε μάλλον...
Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 18:53
Αμάν βρε Σέσιλυ. Μιλάμε για μέλος που δεν τσακώθηκε και δεν παρεξηγήθηκε ποτέ με κανέναν, όταν ξέρεις τι γινόταν στο παλιό και αν έπεφταν τα bans που έπρεπε, κάποιες στιγμές δεν θα έγραφε κανείς.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι φταίει. Ούτε όμως γίνεται να φταίνε όλοι οι άλλοι. Άρα έγινε παρεξήγηση. Ας την λύσετε όλοι μαζί.
Το αν τσακώθηκε κάποιος και αν παρεξηγήθηκε κάποιος άλλος πώς το ξέρεις;
Εννοώ στο παλιό, που ήμασταν παλιοί, είχαμε χαλαρώσει και γίνονταν επικοί καυγάδες. Ο κύριος Κλινοσοφιστής πάντα είχε επίπεδο. Αν δεν έκανε θέμα εκεί, γιατί να κάνει εδώ, Κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Ας λυθεί να είμαστε όλοι καλά.
Juno έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:12
Εννοώ στο παλιό, που ήμασταν παλιοί, είχαμε χαλαρώσει και γίνονταν επικοί καυγάδες. Ο κύριος Κλινοσοφιστής πάντα είχε επίπεδο. Αν δεν έκανε θέμα εκεί, γιατί να κάνει εδώ, Κάποια παρεξήγηση θα έγινε. Ας λυθεί να είμαστε όλοι καλά.
Ή μόνη παρεξήγηση που (μπορώ να φανταστώ ότι ) μπορεί να έχει δημιουργηθεί είναι μεταξύ μελών, των οποίων τους επεξεργάστηκε δημοσιεύσεις και εκείνου. Ας τους βρει να το συζητήσουν.
Με εμάς τους υπόλοιπους δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ παρεξήγηση και δεν ζητήσαμε ΠΟΤΕ την απομάκρυνσή του από το φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 08 Μάιος 2018, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:08
Οκ, και πάλι γελοίο μου φαίνεται.
οκ εμένα πάλι όχι γιατί έζησα το χαμό που έγινε,
Τις πρώτες μερες που σκορπίσαμε δεξιά και αριστερά δεν ξέραμε ποιος είναι ποιός με τα τρόλια που βρήκαν τη χαρά τους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:08
Οκ, και πάλι γελοίο μου φαίνεται.
οκ εμένα πάλι όχι γιατί έζησα το χαμό που έγινε,
Τις πρώτες μερες που σκορπίσαμε δεξιά και αριστερά δεν ξέραμε ποιος είναι ποιός με τα τρόλια που βρήκαν τη χαρά τους
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Cecily Anne έγραψε: 08 Μάιος 2018, 19:13Ή μόνη παρεξήγηση που (μπορώ να φανταστώ ότι ) μπορεί να έχει δημιουργηθεί είναι μεταξύ μελών, των οποίων τους επεξεργάστηκε δημοσιεύσεις και εκείνου. Ας τους βρει να το συζητήσουν.
μπα,καμία απολύτως παρεξήγηση. Τουλάχιστον απο μενα προσωπικά. Το είπα κιόλας. Αν δεν είχε επέμβει και η καστομ εκείνη τη στιγμή να εκφράσει τον (δίκαιο) προβληματισμό της,δεν θα είχα δώσει καν σημασία. Και που έδωσα, το έκανα εντελώς σε φάση χαβαλέ. Αυτά για μένα. Αν επεξεργαζόταν συστηματικά και δημοσιεύσεις άλλων μελών,δεν το ξέρω.