ζανακς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 15:15
στην νατασσα
ειμαι σε μαγαζι να παρει μπασο ο τοτε κολλητος και σκαει ο κιθαριστας παπαροκαδων στα ντουζενια τους, ο μαγαζατορας κλειδαμπαρωνει ολες τις ηχομονώ πόρτες, βαζει τους ενισχυτες στο τερμα και αρχιζει κατι σολιδια απο ξενικά ροκ να σου φυγει το κλαπετο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
"Άχρι καιρού..."
Μ απογοητευεις. Αν ηξερες μόνο ποσο αισχρό είναι αυτό που λες συγκρίνοντας τελείως ανομοια πράγματα!Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:05Γενικα πιστευω ότι οι Λιακόπουλοι,ειναι στην ιδια ψεκασμένη συνομοταξία με τον Σώρρα.Απλά ο Σώρρας έφαγε λεφτά.ο άλλος πουλάει τουλάχιστον βιβλία.Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:03Είσαι νυχτωμένος όπως οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θεμα. Όταν τους αντικρυσετε, θα μας θυμηθείτε.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 13:37 Πάντως δεν μου κάνει καμια εντύπωση που επιβιώνουν κατι Λιακοπουλοι και Βελοπουλοι.
Υπάρχει πολύ ψεκασμένος κόσμος που πιστευει σε αυτές τις θεωρείες.
Ακου εκεί ερπετοειδή..
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Μην το παίρνεις προσωπικά.Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:41Μ απογοητευεις. Αν ηξερες μόνο ποσο αισχρό είναι αυτό που λες συγκρίνοντας τελείως ανομοια πράγματα!Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:05Γενικα πιστευω ότι οι Λιακόπουλοι,ειναι στην ιδια ψεκασμένη συνομοταξία με τον Σώρρα.Απλά ο Σώρρας έφαγε λεφτά.ο άλλος πουλάει τουλάχιστον βιβλία.Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:03
Είσαι νυχτωμένος όπως οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θεμα. Όταν τους αντικρυσετε, θα μας θυμηθείτε.
Αλλά δεν γίνεται να είμαστε στο 2019 και να υπάρχει κόσμος που να πιστευει σε αυτά.
Σε λίγο θα βγουν να πουν ότι υπάρχει και π Αγιος Βασίλης.
δεν έχει νόημα να τους μάθεις την άλφα βήτα.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Μαρ 2019, 10:35Μην το παίρνεις προσωπικά.Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:41Μ απογοητευεις. Αν ηξερες μόνο ποσο αισχρό είναι αυτό που λες συγκρίνοντας τελείως ανομοια πράγματα!Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:05
Γενικα πιστευω ότι οι Λιακόπουλοι,ειναι στην ιδια ψεκασμένη συνομοταξία με τον Σώρρα.Απλά ο Σώρρας έφαγε λεφτά.ο άλλος πουλάει τουλάχιστον βιβλία.
Αλλά δεν γίνεται να είμαστε στο 2019 και να υπάρχει κόσμος που να πιστευει σε αυτά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- tanipteros
δεν κατάλαβα...δεν υπήρξε ο Άγιος Βασίλειος?
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:03Είσαι νυχτωμένος όπως οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θεμα. Όταν τους αντικρυσετε, θα μας θυμηθείτε.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 13:37 Πάντως δεν μου κάνει καμια εντύπωση που επιβιώνουν κατι Λιακοπουλοι και Βελοπουλοι.
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Σε κανενα εργο, μπορει...
Η φαντασια σου οργιαζει Natasha...
Πραγματικα λυπαμαι ολους οσους πιστευουν Λιακοπουλους κλπ.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχουν και δικαιωμα ψηφου ρε γαμωτο.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Επίσης αναπαράγονται.Alphabet έγραψε: 25 Μαρ 2019, 14:13
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Α, εσύ είσαι πολύ πισω! Ουτε στον αγ. Βασίλη δεν πιστευεις. Καλά, άστο.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Μαρ 2019, 10:35Μην το παίρνεις προσωπικά.Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:41Μ απογοητευεις. Αν ηξερες μόνο ποσο αισχρό είναι αυτό που λες συγκρίνοντας τελείως ανομοια πράγματα!Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:05
Γενικα πιστευω ότι οι Λιακόπουλοι,ειναι στην ιδια ψεκασμένη συνομοταξία με τον Σώρρα.Απλά ο Σώρρας έφαγε λεφτά.ο άλλος πουλάει τουλάχιστον βιβλία.
"Άχρι καιρού..."
Αλφαμπετ, κοίτα, αν εδώ, στους στίχους αυτους δεν βλέπεις παρουσία και υπαρξη όντων πέρα απο τους ανθρώπους και ότι κάτι συνέβη στην ανθρώπινη ιστορία, τότε άδικα το κουράζουμε.Alphabet έγραψε: 25 Μαρ 2019, 14:13Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:03Είσαι νυχτωμένος όπως οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θεμα. Όταν τους αντικρυσετε, θα μας θυμηθείτε.Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 13:37 Πάντως δεν μου κάνει καμια εντύπωση που επιβιώνουν κατι Λιακοπουλοι και Βελοπουλοι.
Ακου εκεί ερπετοειδή..![]()
Σε κανενα εργο, μπορει...
Η φαντασια σου οργιαζει Natasha...
Γενεσις, κεφ. 6ο, στ.1-4:
ΚΑΙ ἐγένετο ἡνίκα ἤρξαντο οἱ ἄνθρωποι πολλοὶ γίνεσθαι ἐπὶ τῆς γῆς, καὶ θυγατέρες ἐγεννήθησαν αὐτοῖς.
2 ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο.
3 καὶ εἶπε Κύριος ὁ Θεός· οὐ μὴ καταμείνῃ τὸ πνεῦμά μου ἐν τοῖς ἀνθρώποις τούτοις εἰς τὸν αἰῶνα διὰ τὸ εἶναι αὐτοὺς σάρκας, ἔσονται δὲ αἱ ἡμέραι αὐτῶν ἑκατὸν εἴκοσιν ἔτη.
4 οἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις· καὶ μετ᾿ ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ᾿ αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί.
Σκοπευω να ανοίξω ένα άλλο θέμα που να αφορά ειδικά αυτά τα όντα. Είχα ανοιξει και στο παλιό φόρουμ ένα με αποδεικτικά για την ύπαρξή τους. Θέλω να βρω χρόνο όμως.
Εγω πάλι λυπάμαι εσάς και το σοκ που θα πάθετε ΣΥΝ το γεγονός της δικής μας δικαίωσης.
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:39Α, εσύ είσαι πολύ πισω! Ουτε στον αγ. Βασίλη δεν πιστευεις. Καλά, άστο.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Μαρ 2019, 10:35Μην το παίρνεις προσωπικά.Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:41
Μ απογοητευεις. Αν ηξερες μόνο ποσο αισχρό είναι αυτό που λες συγκρίνοντας τελείως ανομοια πράγματα!
Πες ότι κάνεις πλάκα,πλιζ
Αναθεωρήστε όλα αυτά που σκεφτόσασταν και το "χάραγμα" μπορεί να μην είναι υποδόριο τσιπάκι ή ακτίνες λέιζερ ,όπως στις ταινίες ,αλλά κάτι πιο απλό που κάνετε καθημερινά και χωρίς αυτό μπορεί και να τρελαθείτε ή να αυτοκτονήσετε.
Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:56Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:39Α, εσύ είσαι πολύ πισω! Ουτε στον αγ. Βασίλη δεν πιστευεις. Καλά, άστο.Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Μαρ 2019, 10:35
Μην το παίρνεις προσωπικά.
Σε λίγο θα βγουν να πουν ότι υπάρχει και π Αγιος Βασίλης.![]()
Πες ότι κάνεις πλάκα,πλιζ
"Άχρι καιρού..."
Ότι να ναι. Μα τί λες;;;Στύγιος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:06 Αναθεωρήστε όλα αυτά που σκεφτόσασταν και το "χάραγμα" μπορεί να μην είναι υποδόριο τσιπάκι ή ακτίνες λέιζερ ,όπως στις ταινίες ,αλλά κάτι πιο απλό που κάνετε καθημερινά και χωρίς αυτό μπορεί και να τρελαθείτε ή να αυτοκτονήσετε.
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
Για πες θέλω να μαθω.Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:07Λευκός Λύκος έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:56Natasha έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:39
Α, εσύ είσαι πολύ πισω! Ουτε στον αγ. Βασίλη δεν πιστευεις. Καλά, άστο.![]()
Πες ότι κάνεις πλάκα,πλιζ![]()
Γιατί εγώ μέχρι τα 5 μου περιμενα να κατέβει από την καμιναδα.Και το ίδιο θα μαθει ο γιος μου.
Άλλαξε κάτι από τοτε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-