να μας ειδοποιήσετε δυο βδομάδες πριν για το εβεντ, όμως. μην είναι μικρής κλίμακας, σαν τις μασαμπούκες. να κλείσουμε αίθουσα.Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:54 Custom_F, δεν γίνεται τίποτε, το πόπολο του πχόρουμ θέλει γυναικείο μέλος στην πυρά![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
και με δίνεις και με λες τυχάρπαστοCustom_F έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:05Βρε αφού ξέρουν ότι εγώ σας πήγα.Τώρα έγινε, τι να κάνουμε, θα ζήσουμε μαυτο. Όταν λοιπόν θα σας ρωτάω που θέτε να σας πάω, να απαντάτε, για να μη ρωτάω τυχάρπαστους.
άρα έκλεισε - την επόμενη φορά που διαλέγω, θα πάμε όντως για "αντικρυστό" και θα σε κουβαλήσουμε με χλωροφόρμιο + δεμένη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Η ομάδα ειναι αναγκη να εμπλουτιστει τουλάχιστον με μια ακομα γυναικεια παρουσια - κατα προτιμηση αριστη στο μαγείρεμα και στην παρουσιαση- φωτογράφηση των εναλλακτικων δημιουργιών της .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να βρεις άλλο μαγαζί! Εκεί δε θα συμφωνησει κανεις να έρθει!Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:13και με δίνεις και με λες τυχάρπαστο
άρα έκλεισε - την επόμενη φορά που διαλέγω, θα πάμε όντως για "αντικρυστό" και θα σε κουβαλήσουμε με χλωροφόρμιο + δεμένη
Κουρκούτα, αυτό είναι!!!
Κάστομ αντικρυστή στο ΟΑΚΑ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
να σου φτιάτσω 'γω μπριάμ και ρυζόγαλο;Αγις έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:15 Η ομάδα ειναι αναγκη να εμπλουτιστει τουλάχιστον με μια ακομα γυναικεια παρουσια - κατα προτιμηση αριστη στο μαγείρεμα και στην παρουσιαση- φωτογράφηση των εναλλακτικων δημιουργιών της .
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεμπατε καμία βολτα να σας χτυπήσει λίγος αέρας;
η μικρά μόλις γύρισε από το 43Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:38Το συμβόλαιο δε λέει πουθενά ότι δε μπορούμε να ξαναπάμε. Απλά λέω.Tarkovsky έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:33 όχι ρε γαμώτα, τώρα μόλις ανακάλυψα ότι έχετε πάει ήδη στο Σαραντατρίο και μάλιστα με επιτυχία
προ ολίγων μηνών απεκτήθη κονέ με το μαγαζί, οπότε θα πρόσεχε ακόμη περισσότερο την Ομάς Μ/Μ...
Spoiler
κουρούμπελο
είχαν κάτσει στην αυλή, πολύ καλύτερα λέει από μέσα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ορίστε λοιπόν! Θα κάτσουμε οξω που δεν είχαμε κάτσει την άλλη φορά!Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:29η μικρά μόλις γύρισε από το 43Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:38Το συμβόλαιο δε λέει πουθενά ότι δε μπορούμε να ξαναπάμε. Απλά λέω.Tarkovsky έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:33 όχι ρε γαμώτα, τώρα μόλις ανακάλυψα ότι έχετε πάει ήδη στο Σαραντατρίο και μάλιστα με επιτυχία
προ ολίγων μηνών απεκτήθη κονέ με το μαγαζί, οπότε θα πρόσεχε ακόμη περισσότερο την Ομάς Μ/Μ...
Spoiler
κουρούμπελο![]()
είχαν κάτσει στην αυλή, πολύ καλύτερα λέει από μέσα
Custom_F έγραψε: 15 Απρ 2018, 16:16![]()
![]()
Ειμαι γκαντεμωσαυρααααααααααααααααααααααααααα!!!! Εχει συμβει και αλλες φορες κατι αναλογο... το θεωρουσα τυχαιο, αλλα μαλλον, τελικα δεν ειναι... απομακρυνθειτε παρακαλω... Κινδυνευετε!![]()
μπαν ήδη από το σχωρεμένο αυτή
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γιατί δεν θέλει αντικριστό;Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:13και με δίνεις και με λες τυχάρπαστο
αντικριστόTarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:13
Ε ρε Κλινό που θέλετε ούλοι..
the end
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Εγω πηγα και σας διαβεβαιώ οτι εχει κωπασει, άδικος κόπος επομένως
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Θύμισέ μου να σου πω.don't speak έγραψε: 25 Μαρ 2019, 20:15Γιατί δεν θέλει αντικριστό;Tarkovsky έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:13και με δίνεις και με λες τυχάρπαστοCustom_F έγραψε: 25 Μαρ 2019, 19:05
Βρε αφού ξέρουν ότι εγώ σας πήγα.Τώρα έγινε, τι να κάνουμε, θα ζήσουμε μαυτο. Όταν λοιπόν θα σας ρωτάω που θέτε να σας πάω, να απαντάτε, για να μη ρωτάω τυχάρπαστους.
άρα έκλεισε - την επόμενη φορά που διαλέγω, θα πάμε όντως για "αντικρυστό" και θα σε κουβαλήσουμε με χλωροφόρμιο + δεμένη![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban