Καλλιθέα: Με ναζιστικούς χαιρετισμούς, η χρυσαυγίτικη συμμορία Μπουγά-Μιχαλολιάκου αμαύρωσε τις εκδηλώσεις συνοδεία των ΜΑΤ

Ωραίος! Απάντησε στους ξεπουληματίες όπως τους αξίζει!Nøel έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:28 Σήμερα στη Καλλιθέα (η ατραξιόν της ημέρας):
Καλλιθέα: Με ναζιστικούς χαιρετισμούς, η χρυσαυγίτικη συμμορία Μπουγά-Μιχαλολιάκου αμαύρωσε τις εκδηλώσεις συνοδεία των ΜΑΤ
Τι λες μωρέ μαλάκα τώρα και με τσαντίζεις;Golden Age έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:34
Ωραίος! Απάντησε στους ξεπουληματίες όπως τους αξίζει!
Κι απο πότε είναι "αμαύρωση" η αντίδραση στους ξεπουληματίες;
Είδε ''αρχαιοελληνικό'' χαιρετισμό και τσίμπησε ο οπαδός του κόμματος που έχει Νεοναζί στην ηγεσία.Golden Age έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:34Ωραίος! Απάντησε στους ξεπουληματίες όπως τους αξίζει!Nøel έγραψε: 25 Μαρ 2019, 15:28 Σήμερα στη Καλλιθέα (η ατραξιόν της ημέρας):

Τι τον πείραξε ...Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:37Τι λες μωρέ μαλάκα τώρα και με τσαντίζεις;Golden Age έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:34
Στην Καλλιθέα παρέλασαν παιδιά και επίσημος ήταν ο δήμαρχος!
Γιατί δεν είχε τα αρχίδια (που μας δείχνει) να πάει στην πλ.Συντάγματος να τα κάνει αυτά;
Έλεος με τους ήρωες εκ του ασφαλούς!
υ.γ.Αλλά έπρεπε να είμαι εγώ από πίσω του να έτρωγε κλωτσά ανάμεσα στα πόδια που θα σηκωνόταν 2 μέτρα στον αέρα!
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:37Τι λες μωρέ μαλάκα τώρα και με τσαντίζεις;Golden Age έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:34
Στην Καλλιθέα παρέλασαν παιδιά και επίσημος ήταν ο δήμαρχος!
Γιατί δεν είχε τα αρχίδια (που μας δείχνει) να πάει στην πλ.Συντάγματος να τα κάνει αυτά;
Έλεος με τους ήρωες εκ του ασφαλούς!
υ.γ.Αλλά έπρεπε να είμαι εγώ από πίσω του να έτρωγε κλωτσά ανάμεσα στα πόδια που θα σηκωνόταν 2 μέτρα στον αέρα!
Για την ακρίβεια θεωρούν ότι δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης όσοι είναι ελαφρώς δεξιότερα του Κουφοντίνα...Σαμψών έγραψε: 25 Μαρ 2019, 18:37 Απ'οτι κατάλαβα πήγαν άπλυτοι να ματαιώσουν την παρέλαση και τις μάζεψαν από χρυσαυγήτες πάλι;