!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορεί νοθεία ο Τσίπρας ;
- wooded glade
Μπορεί νοθεία ο Τσίπρας ;
Ο Αλέξης Τσίπρας θα ήθελε να κάνει νοθεία στις εκλογές, αλά Μαδούρο.
Το ζήτημα που θέλω να εξετάσουμε είναι αν μπορεί.
Λένε για τη νοθεία του 1961 αλλά υπάρχουν πράγματα που εγώ δεν τα ξέρω, για την εποχή εκείνη.
1ον) Στα εκλογικά τμήματα μέτραγαν όλοι οι εκπρόσωποι ή μόνο κάποιοι διατεταγμένοι πιθανώς κρατικοί υπάλληλοι ;
Στις σύγχρονες εκλογές μετράει ο εκπρόσωπος, μετράει ο ΝΔάκις, ο πασοκάκιας, ο ΚΚΕΜΛάκιας και επίσης όταν βγαίνει ένα άκυρο το κοιτάνε όλοι και συμφωνούν ότι είναι άκυρο προκειμένου να το βγάλουν έξω από το μέτρημα.
2ον) Η σύνταξη των εκλογικών καταλόγων παρακολουθείται από τα κόμματα που συμμετέχουν.
Πως θα το κάνουν λοιπόν ;
Το 61 υπήρχε ο παράγων βία. Αυτό είναι σίγουρο για τα χωριά (σ.σ. και ψήφισαν ΕΡΕ οι αριστεροί σαν αποτέλεσμα - η γραμμή του κόμματος ήταν όχι ΕΔΑ για να γλυτώσουμε το ξύλο αλλά όχι και ΕΚ).
Αλλά σχετικά με το (1ον) και το (2ον) δεν ξέρω.
Επί επταετίας πάλι την πρώτη φορά ήμουνα μικρός.
Το 73 που πήγα δεν υπήρχαν εκπρόσωποι του "όχι" αλλά είχαν κάνει και ένα κόλπο με τα παραβάν για να φοβάσαι (Αθήνα είχα ψηφίσει).
Το κόλπο της χούντας ήταν ότι μέσα από το παραβάν δεν υπήρχε ούτε καλάθι για το άχρηστο ψηφοδέλτιο αλλά ούτε και ραφάκι να το ακουμπήσεις.
Αν το άφηνες να γλυστρήσει στο πάτωμα θα φαινόταν ότι άφησες να γλυστρήσει το "όχι" και θα ήσουνα καλός, αν το έβαζες στην τσέπη και δεν γλύστραγε τίποτα ήσουνα ύποπτος και αν γλύστραγε το "ναι" τότε βέβαια πήγαινε να πει ότι ψήφισες "όχι".
Υπάρχουν και οι πεθαμένοι πάντως.
Μ΄ αυτούς δεν ξέρω τι γίνεται. Ο πατέρας ο δικός μου πέθανε το 2000 και στις εκλογές του 2004 τον είδα που τον είχε η κατάσταση. Ήταν άσβηστος φυσικά αλλά θα μπορούσε κάποιος να το εκμεταλλευθεί με μία πλαστή ταυτότητα !
Ο Αλέξης θα χρειαστεί πολλούς ρωσοπόντιους-αφγανούς.
Άλλο τρόπο έχει ;
Το ζήτημα που θέλω να εξετάσουμε είναι αν μπορεί.
Λένε για τη νοθεία του 1961 αλλά υπάρχουν πράγματα που εγώ δεν τα ξέρω, για την εποχή εκείνη.
1ον) Στα εκλογικά τμήματα μέτραγαν όλοι οι εκπρόσωποι ή μόνο κάποιοι διατεταγμένοι πιθανώς κρατικοί υπάλληλοι ;
Στις σύγχρονες εκλογές μετράει ο εκπρόσωπος, μετράει ο ΝΔάκις, ο πασοκάκιας, ο ΚΚΕΜΛάκιας και επίσης όταν βγαίνει ένα άκυρο το κοιτάνε όλοι και συμφωνούν ότι είναι άκυρο προκειμένου να το βγάλουν έξω από το μέτρημα.
2ον) Η σύνταξη των εκλογικών καταλόγων παρακολουθείται από τα κόμματα που συμμετέχουν.
Πως θα το κάνουν λοιπόν ;
Το 61 υπήρχε ο παράγων βία. Αυτό είναι σίγουρο για τα χωριά (σ.σ. και ψήφισαν ΕΡΕ οι αριστεροί σαν αποτέλεσμα - η γραμμή του κόμματος ήταν όχι ΕΔΑ για να γλυτώσουμε το ξύλο αλλά όχι και ΕΚ).
Αλλά σχετικά με το (1ον) και το (2ον) δεν ξέρω.
Επί επταετίας πάλι την πρώτη φορά ήμουνα μικρός.
Το 73 που πήγα δεν υπήρχαν εκπρόσωποι του "όχι" αλλά είχαν κάνει και ένα κόλπο με τα παραβάν για να φοβάσαι (Αθήνα είχα ψηφίσει).
Το κόλπο της χούντας ήταν ότι μέσα από το παραβάν δεν υπήρχε ούτε καλάθι για το άχρηστο ψηφοδέλτιο αλλά ούτε και ραφάκι να το ακουμπήσεις.
Αν το άφηνες να γλυστρήσει στο πάτωμα θα φαινόταν ότι άφησες να γλυστρήσει το "όχι" και θα ήσουνα καλός, αν το έβαζες στην τσέπη και δεν γλύστραγε τίποτα ήσουνα ύποπτος και αν γλύστραγε το "ναι" τότε βέβαια πήγαινε να πει ότι ψήφισες "όχι".
Υπάρχουν και οι πεθαμένοι πάντως.
Μ΄ αυτούς δεν ξέρω τι γίνεται. Ο πατέρας ο δικός μου πέθανε το 2000 και στις εκλογές του 2004 τον είδα που τον είχε η κατάσταση. Ήταν άσβηστος φυσικά αλλά θα μπορούσε κάποιος να το εκμεταλλευθεί με μία πλαστή ταυτότητα !
Ο Αλέξης θα χρειαστεί πολλούς ρωσοπόντιους-αφγανούς.
Άλλο τρόπο έχει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Μπορεί νοθεία ο Τσίπρας ;
Αν μπορεί θα θεωρήσει πως επειδή θα είναι κατά του φασισμού είναι δημοκρατικό μέσο, θα το κάνει χωρίς τυψεις.
Το έχει ξεκινήσει νομιμοποιώντας λάθρο
Το έχει ξεκινήσει νομιμοποιώντας λάθρο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Και ένας άλλος λόγος που μπορεί είναι το προηγούμενο Σημίτη, όταν η νοθεία προέρχεται από την αριστερά οι δημοσιογράφοι κάνουν μόκο και ο λαός το αποδέχεται καναπεδατα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Al Bundy
Όχι δεν μπορεί.
Αλλοίωση μέσω της ψήφου λαθρομεταναστών ναι.
Αλλοίωση μέσω της ψήφου λαθρομεταναστών ναι.
- wooded glade
Το 61 πάντως ήτανε-δεν ήτανε ο γέρος δεν θα το έκανε θέμα αν του έφερναν ένα αποτέλεσμα 46-40.
Το 51-34 όμως πόνεσε πολύ.
Βουλιμικοί δεξιοί.wooded glade έγραψε: 25 Μαρ 2019, 10:38 Το 61 πάντως ήτανε-δεν ήτανε ο γέρος δεν θα το έκανε θέμα αν του έφερναν ένα αποτέλεσμα 46-40.
- wooded glade
Πιθανόν όμως η ψήφος της ΕΔΑ το προκάλεσε αυτό.Μπίστης έγραψε: 25 Μαρ 2019, 10:40Βουλιμικοί δεξιοί.wooded glade έγραψε: 25 Μαρ 2019, 10:38 Το 61 πάντως ήτανε-δεν ήτανε ο γέρος δεν θα το έκανε θέμα αν του έφερναν ένα αποτέλεσμα 46-40.
Ήταν ένας συνδυασμός ΕΔΑ, νεκρών ψηφοφόρων και δένδρων με εκλογικά δικαιώματα.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
μπορεί δε μπορεί θα το επιδιώξει, για ζαίους μιλάμε: ολοκληρωτιστές, ιδεοληπτικοί, παρτάλια, σούργελα και αλήτες. Επειδή είναι και ντενεκέδες ομως, είναι στο χέρι μας να τους το βγαλουμε ξινο: πάμε ολοι εθελοντικά εκλογικοί αντιπροσωποι σοβαρων κομμάτων, οπου υπάρχει ανάγκη. Χρειάζονται minimum 3 εκπροσωποι κομμάτων που δε γουστάρουν την προοπτική της Βενεζουέλας σε κάθε εκλογικο κέντρο.
-_-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-