Αν όλα πάνε καλά θα τραβήξω μερικές φωτογραφίες από τα γκάηντστόουνς πριν τελειώσει το 19 για πάρτι σου ρε.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:25Πολιτεία της Αμερικής. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B9%CE%B1
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η έρευνα για την αιώνια ζωή.
Re: Η έρευνα για την αιώνια ζωή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ; οι άλλοι! Το γνωρίζω ότι μπορούν να πάνε χειρότερα και θα πάνε, να είσαι σίγουρος.sys3x έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:26Μεσ την καταστροφολογία είσαι ρε, να ξέρεις πάντως, τα πράματα μπορεί να πάνε πολύ χειρότερα.
the end
Διακοπές ή ξενιτιά;sys3x έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:27Αν όλα πάνε καλά θα τραβήξω μερικές φωτογραφίες από τα γκάηντστόουνς πριν τελειώσει το 19 για πάρτι σου ρε.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:25Πολιτεία της Αμερικής. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B9%CE%B1
the end
- koukouvagia
Ενδιαφέρον βιντεάκι.sys3x έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:04Λοιπόν, στα πλαίσια τις εκπαίδευσης ας αρχίσουμε με αυτό:koukouvagia έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:01Γι' αυτό την εξαίρεσα, άλλωστε.Highlander έγραψε: 25 Μαρ 2019, 00:54
Καλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού, αντιθέτως υπάρχει πρόβλημα γήρανσης και μείωσης του πληθυσμού.
Πάντως, αν το δούμε λίγο λοξά το θέμα του προσφυγικού και του μεταναστευτικού, ούτε λίγο ούτε πολύ το main επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι είναι ότι δεν χωράμε. Επομένως, τίθεται θέμα υπερπληθυσμού.
Οπότε έχουμε και πρόβλημα υπερπληθυσμού, αν δεχτούμε το παραπάνω επιχείρημα και ταυτόχρονα πρόβλημα υπογεννητικότητας.
Για να είμαι ειλικρινής το θέμα της υπογεννητικότητας, το κατανοώ από που πηγάζει και με τι ταυτίζεται, αλλά προσωπικά δεν το συμμερίζομαι. Μου είναι αδιάφορο στη βάση των επιχειρημάτων που τίθεται.
Ρίχτο μια ματιά αν θέλεις και τα ξαναλέμε.
![]()
Ξεκινάει με μια σύγκριση με το baby booming του '60. Πολύ φοβάμαι, ότι δε είναι το ίδιο. Θα εκθέσω τους προβληματισμούς μου, δεν είμαι κλειστή σε αυτά που γράφω. Τα παιδιά της δεκαετίας του '60 και των επόμενων δεκαετιών από αυτήν, θα πω ως το 1980, μπορούσαν να κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή. Σίγουρα, σε πολλά πράγματα οι κοινωνίες τότε ήταν πίσω. Σήμερα, μεγάλο ενεργό μέρος των ανθρώπων που θα μπορούσε να εργάζεται, έχει εκτοπιστεί από τους αυτοματισμούς, από τους υπολογιστές να μην πω και από την αϋλη εργασία. Θεωρώ, πως ακόμη σε αυτό είμαστε στην αρχή, τα ποσοστά ανεργίας θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο στις δυτικές κοινωνίες. Προσοχή, δεν υποστηρίζω πως δεν ανοίγονται θέσεις εργασίας και θα εξακολουθήσουν να ανοίγονται, απλά θα είναι λιγότερες σχετικά με το αξιοποιήσιμο εργατικό δυναμικό.
Και αυτή η τοποθέτηση μου αφορά μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του υπερπληθυσμού. Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού δεν λύνεται με την αγαμία ούτε με τη στείρωση (το υποστηρίζουν κάτι ακραίοι στη Ρωσία αν δεν κάνω λάθος), αλλά με την αποκέντρωση. Με το να αναπτυχθούν και οι δορυφόροι του κέντρου και γιατί όχι και οι επαρχίες, έτσι ώστε ο κόσμος να έχει κίνητρα να μη μεταναστεύει αποκλειστικά σε πρωτεύουσα νομού επειδή εκεί έχει νοσοκομεία, σχολεία και νερό. Καταλαβαίνω την ανάγκη που έχει το κάθε κράτος να οργανώνεται γύρω από έναν όσο γίνεται μικρό πυρήνα, αλλά έχει ένα τίμημα για το οποίο δεν ξέρω αν το έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- koukouvagia
Δεν λέω τέτοια, όχι, μη φοβάστε.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:24Σε 44 χρόνια τελειώνει το πετρέλαιο και σε 50 το φυσικό αέριο. Και σταθερός να μείνει ο πληθυσμός θα γίνουμε το νησί του Πάσχα, πιστεύω να γνωρίζεις την ιστορία του. Αυτή που υποθέτουν τέλος πάντων..
Τα θέτω όσο μπορώ σε ρεαλιστικές βάσεις.
Η Αθήνα για παράδειγμα, με τα 4 εκ. κατοίκους, για εμένα ναι είναι μια πόλη που έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτή ήταν η επόμενη ερώτηση που ήθελα να κάνω.sys3x έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:25Είδα Γκερ τελευταία απάντηση και λέω, έχει γούστο να ρωτήσει τι είναι το σεχ πίστολς.
![]()
Τι είναι το σεξ πιστολς;;;
Α, για την Georgia λες.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:25Πολιτεία της Αμερικής. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B9%CE%B1
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- koukouvagia
Δεν λέω τέτοια, όχι, μη φοβάστε.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:24
Σε 44 χρόνια τελειώνει το πετρέλαιο και σε 50 το φυσικό αέριο. Και σταθερός να μείνει ο πληθυσμός θα γίνουμε το νησί του Πάσχα, πιστεύω να γνωρίζεις την ιστορία του. Αυτή που υποθέτουν τέλος πάντων..
Τα θέτω όσο μπορώ σε ρεαλιστικές βάσεις.
Η Αθήνα για παράδειγμα, με τα 4 εκ. κατοίκους, για εμένα ναι είναι μια πόλη που έχει πρόβλημα υπερπληθυσμού.
Edit
Σε σύγκριση πάντα με τις δομές και τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει για τους πολίτες.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
Αν όλα πάνε καλά είπα ρε, θα με πληρώσουν.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:29Διακοπές ή ξενιτιά;sys3x έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:27Αν όλα πάνε καλά θα τραβήξω μερικές φωτογραφίες από τα γκάηντστόουνς πριν τελειώσει το 19 για πάρτι σου ρε.Πάνας έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:25
Πολιτεία της Αμερικής. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE ... E%B9%CE%B1
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΟΙ σεξ πιστολς ειναι μουσικο συγκροτημαGherschaagk έγραψε: 25 Μαρ 2019, 01:42
Αυτή ήταν η επόμενη ερώτηση που ήθελα να κάνω.
Τι είναι το σεξ πιστολς;;;![]()
Το θρυλικο αποσπασμα απο την ταινια "οι χουλιγκανς"
- hellegennes
Τα πράγματα είναι ελαφρώς λιγότερο απλοϊκά. Στην Ευρώπη φτάσαμε στο ελάχιστο το 2002 και έκτοτε είμαστε σε φάση rebound, την οποία σταμάτησε η κρίση του 2008-2009 αλλά τώρα δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Για την ακρίβεια, το 2002 είχαμε ελάχιστα παραπάνω από 5 εκατομμύρια γεννήσεις (στην ΕΕ των 28) και το 2009 φτάσαμε ξανά τα 5,5 εκατομμύρια. Αν δεν μεσολαβούσε η κρίση, δεν θα ήταν απίθανο να είχαμε ήδη χτυπήσει ξανά τα 6 εκατομμύρια, για πρώτη φορά μετά το 1987. Και για του λόγου το αληθές:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εντάξει να σου πω κάτι. Είναι εγωιστικό αλλά κάποιοι αγαπάνε τον εαυτό τους ή και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν θέλουν ποτέ να τα χάσουν. Δεν είναι όλοι δυστυχισμένοι με τις ζωές τους.Εσθήρ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 23:21Ναι...ΕΓΩ!!!!!!Cloud87 έγραψε: 24 Μαρ 2019, 23:20Ξέρεις ποιός θέλει να ζήσει 110 χρόνια ε;Εσθήρ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 23:18
Δεν μιλαω για το τι θα ηθελα εγω,παρολο που μιλησα για κατι ιδανικο.
Δεν γινεται,δεν ειναι λογικο να μπορουμε να ζουμε ΑΙΩΝΙΑ,οσο και αν εξελιχθουμεσ την ιδια κατασταση.Αυτο λεω.Τιποτα στη φυση και στο συμπαν δεν ζει στην ιδια μορφη.Και απλα αν το αναλογιστουμε θα καταλαβουμε οτι ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΦΡΙΧΤΟ.Δεν εχει νοημα η ζωη χωρις τον θανατο.Η ζωη αυτης της μορφης.![]()
![]()
Ομως τα 110 χρονια δεν εινα αιωνια!Μηοως δενε χεις αντιληφθει την εννοια του αιωνιου;![]()
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Επίσης. Απόλυτη αθανασία το βρίσκω next to impossible να συμβεί. Πάντα υπάρχει ο εξωγενής παράγοντας. Για να επιβιώσεις θα πρέπει να έχεις κάνει συμφωνία με το διάολο. ή απλά να είσαι θεός. Αυτό που λέω είναι να ζείς για πάντα σε μία αρμονία με το περιβάλλον σου.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση