Αν βρίσκεις αστείο κάτι εδώ μεσα νομίζω υπάρχει πρόβλημα.Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:54Μια χαρά είμαι. Κάνω καθημερινή γελωτοθεραπεία στο πχόρουμ!
Κάποιοι άλλοι ζορίζονται και θα τους βρεις εύκολα!:
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απάτη το υποτιθέμενο "Άγιο Φως"
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Η απάτη του «αγίου» φωτός
Πραγματι για γελωτοθεραπεια εισαι ο πλεον αρμοδιος του πχωρουμ!Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:54Μια χαρά είμαι. Κάνω καθημερινή γελωτοθεραπεία στο πχόρουμ!
Κάποιοι άλλοι ζορίζονται, επειδή οι απάτες που πιστεύουν αποκαλύπτονται, δεν τους αρέσει και θα τους βρεις εύκολα!:
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μηχανικός έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:55Μήπως όταν είχε πέσει σε καμιά φουρτούνα που κινδύνευε το πλοίο,
παρακαλούσε τον Άγιο Νικόλα να τους σώσει, αλλά δεν τους βοήθησε;
Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 23:19....
Μου έτυχαν κάμποσα, από ένα πολύ σοβαρό - δεν είναι του παρόντος, ένεκα προσωπικό δεδομένο - και πολλά αρκετά σοβαρά. Δεν επικαλέστηκα θεό/ χριστό, δεν ένοιωσα τέτοια ανάγκη. Σκεπτόμουν τρόπους αντίδρασης, τί μέτρα θα πάρω.
....
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Να μην νομίζεις. Υπάρχει πρόβλημα, αλλά ψάξε το αλλού!Λευκός Λύκος έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:55Αν βρίσκεις αστείο κάτι εδώ μεσα νομίζω υπάρχει πρόβλημα.Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:54Μια χαρά είμαι. Κάνω καθημερινή γελωτοθεραπεία στο πχόρουμ!
Κάποιοι άλλοι ζορίζονται και θα τους βρεις εύκολα!:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Βέβαια: Ξεχωρίζω σχεδόν άμεσα τους παλιάτσους, κλόουν, κλπ, πχJu-87 έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:57Πραγματι για γελωτοθεραπεια εισαι ο πλεον αρμοδιος του πχωρουμ!Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:54Μια χαρά είμαι. Κάνω καθημερινή γελωτοθεραπεία στο πχόρουμ!
Κάποιοι άλλοι ζορίζονται, επειδή οι απάτες που πιστεύουν αποκαλύπτονται, δεν τους αρέσει και θα τους βρεις εύκολα!:
που προσπάθησαν να μου υποκλέψουν το άβαταρ μου!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 24 Μαρ 2019, 22:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- tanipteros
ούτε ένα θαύμα δεν μπορούμε να απολαύσουμε εδώ μέσω με αυτούς τους άθεους....
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Εκτος απο γελωτοποιος εισαι και συκοφαντουλης.Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:03Βέβαια: Ξεχωρίζω σχεδόν άμεσα τους παλιάτσους, κλόουν, κλπ, πχJu-87 έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:57Πραγματι για γελωτοθεραπεια εισαι ο πλεον αρμοδιος του πχωρουμ!Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:54
Μια χαρά είμαι. Κάνω καθημερινή γελωτοθεραπεία στο πχόρουμ!
που προσπάθησαν να μου υποκλέψουν το άβαταρ μου και όταν δεν το κατάφεραν το αποκαλούσαν αισχρό κλπ φαιδρά!
.
Σε προκαλω να βρεις ενα μου μηνυμα που να αποκαλω αισχρο το αβαταρ σου και θα ζητησω εγω ο ιδιος την διαγραφη μου απο την κοινοτητα.
- Nandros
Είχε ξεκινήσει αυτό το νήμα: viewtopic.php?f=55&t=6543&hilit=%CE%B2% ... E%BC%CF%8C στο οποίο δέχτηκα ομαδικά επίθεση.Ju-87 έγραψε: 24 Μαρ 2019, 22:11Εκτος απο γελωτοποιος εισαι και συκοφαντουλης.
Σε προκαλω να βρεις ενα μου μηνυμα που να αποκαλω αισχρο το αβαταρ σου και θα ζητησω εγω ο ιδιος την διαγραφη μου απο την κοινοτητα.
Αφού έψαξα είδα πως ένας από τους επιτιθέμενους ήταν ο Cloud87 και σε μπέρδεψα με αυτόν.
Σου ζητώ συγνώμη και ήδη διέγραψα την επίμαχη πρόταση, και στο παρόν και στο πρωτότυπο.
.
-
User_601
Καρααπαταρα του κερατα ειναι,διοτι τα προβατα θελουν και θαυματακια για να ακολουθουν.Αλλιως καλοι ανθρωποι γιοκ.Ετσι απλα και ωραια,τα λενε ακομα και παπαδες,πιο προχω αυτα,δηλαδη λιγο πιο ειλικρινεις.
-
stergiosbik
Αφου το σκατο ειχε φτασει στην καλτσα ή μετα;Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:59Μηχανικός έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:55Μήπως όταν είχε πέσει σε καμιά φουρτούνα που κινδύνευε το πλοίο,
παρακαλούσε τον Άγιο Νικόλα να τους σώσει, αλλά δεν τους βοήθησε;Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 23:19....
Μου έτυχαν κάμποσα, από ένα πολύ σοβαρό - δεν είναι του παρόντος, ένεκα προσωπικό δεδομένο - και πολλά αρκετά σοβαρά. Δεν επικαλέστηκα θεό/ χριστό, δεν ένοιωσα τέτοια ανάγκη. Σκεπτόμουν τρόπους αντίδρασης, τί μέτρα θα πάρω.
....![]()
- Οργισμένος
Η φαρσοκωμωδια του Αγιου Φωτος ποτε ξεκινα;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Υδράργυρος
Τσαμπουκα κανουνε. Πεταει ο γαιδαρος; πεταει. Και κανενας δε μπορει να το σταματησειΕσθήρ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 23:44 Καρααπαταρα του κερατα ειναι,διοτι τα προβατα θελουν και θαυματακια για να ακολουθουν.Αλλιως καλοι ανθρωποι γιοκ.Ετσι απλα και ωραια,τα λενε ακομα και παπαδες,πιο προχω αυτα,δηλαδη λιγο πιο ειλικρινεις.
- koukouvagia
Εκπλήσσομαι με την έκπληξη που δημιουργήθηκε από την "αποκάλυψη".
Δεν θα αλλάξει κάτι. Μ. Σάββατο θα μισθωθεί κρατικό αεροσκάφος για να φέρει από τους Ιερούς Τόπους μια φωτιά που θα μπορούσε να ανάψει στην κάθε εκκλησία.
Όλα αυτά φυσικά είναι μέρος της παράστασης.
Δεν θα αλλάξει κάτι. Μ. Σάββατο θα μισθωθεί κρατικό αεροσκάφος για να φέρει από τους Ιερούς Τόπους μια φωτιά που θα μπορούσε να ανάψει στην κάθε εκκλησία.
Όλα αυτά φυσικά είναι μέρος της παράστασης.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Nassim Nicholas Taleb
κάτι θυμάμαι, παίζειΒινόσαυρος έγραψε: 28 Απρ 2018, 18:03Ο αρμένης βγήκε και το είπε ξεκάθαρα. Κανένα θαύμα.Nandros έγραψε: 28 Απρ 2018, 18:01Το αξιοπερίεργο είναι ότι το "θαύμα" γίνεται παρουσία ιερωμένων των άλλων χριστιανικών δογμάτων.
Αν αυτοί, οι πιο ειδικοί, δεν πείθονται για το "θαύμα" και να πιστέψουν στην ορθοδοξία, γιατί πρέπει να πεισθούμε εμείς οι απέξω;
.
λινκ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
Σχετικό απόσπασμα από την ίδια παράθεση:stergiosbik έγραψε: 24 Μαρ 2019, 23:47Αφου το σκατο ειχε φτασει στην καλτσα ή μετα;Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:59Μηχανικός έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:55 Μήπως όταν είχε πέσει σε καμιά φουρτούνα που κινδύνευε το πλοίο,
παρακαλούσε τον Άγιο Νικόλα να τους σώσει, αλλά δεν τους βοήθησε;Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 23:19....
....![]()
![]()
Nandros έγραψε: 28 Φεβ 2019, 23:19....
Μόνο μια φορά ένοιωσα μεγάλο τρόμο για ένα ανεξήγητο - αρχικά - φαινόμενο που είδα: Νύχτα, πλησιάζοντας το Γιβραλτάρ με κατεύθυνση τον Ατλαντικό, ξαφνικά βλέπω δεξιά μια τεράστια και έντονα φωτεινή κηλίδα να κινείται στην επιφάνεια της θάλασσας με απίστευτη ταχύτητα και να χάνεται. Στέγνωσε το στόμα μου και ανασηκώθηκαν οι τρίχες, ένεκα ο φόβος του αγνώστου. Πάλι δεν επικαλέστηκα θεό/ χριστό, αλλά προσπάθησα να δώσω λογική εξήγηση του τί είδα. Δεν πρόλαβα να το καλοσκεφτώ και νάσου πάλι τα ίδια. Οπότε επικράτησε η ψυχραιμία και άρχισα να ψάχνομαι.
Τελικά κατάλαβα ότι ήταν φως από παράθλαση (ελάττωμα φακού ίσως) κάποιου ισχυρού φάρου στην περιοχή. Ένας φάρος στρέφεται με μεγάλη γωνιακή ταχύτητα και όσο μεγαλύτερη η απόσταση, τόσο πιο γρήγορα "φαίνεται" πως τρέχει η δέσμη του. Αφού έριξα τα πρέποντα μπινελίκια στον εαυτό μου, ηρέμησα.
Κάποιος άλλος μπορεί να έβλεπε θαύμα, ούφο, νεφελίμ, οτιδήποτε.
....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 15 Απαντήσεις