Τί να κάνω;;
Spoiler

Δεν ξέρω πως ρε γαμώτο...το σκέφτηκα!
αυτό ακριβώς σκέφτηκα!

Nito έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:41![]()
Εγώ πάντως ένα παλιό αδράχτι που είχα το έσπασα και αφού έβαλα τα κομμάτια σε μαύρες σακούλες, τις πέταξα κατά μήκος της Αθηνών-Λαμίας. Δεν είναι καιρός για μπλεξίματα με τσέους.
έτσι.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 24 Μαρ 2019, 21:28 Είχα από καιρό παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά της. Περνούσε ώρες στο τηλέφωνο και πάντα έλεγε οτι ταχα μιλούσε με τις «φίλες» της από το χωριό. Ξεχνούσε το φαγητό στη φωτιά ή έβγαζε την κατσαρόλα ξεχνώντας πολλές φορές να κλείσει το μάτι. Πολλές φορές επίσης άφηνε το φαγητό ανάλατο. Φαινόταν οτι κάτι την απασχολούσε. Κάτι της είχε ταράξει την ηρεμία της τον τελευταίο καιρό. Βρήκα κάτω από το μαξιλάρι της δυο βελόνες. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Εθελοτυφλούσα. Όμως τώρα πια είμαι σίγουρος. Βρήκα αυτό κάτω από το κρεββάτι της. Η γιαγιά μου έχει (μ)πλέξει και εκείνη σε ένα από αυτά τα κυκλώματα που εξαρθρώνει η ελληνική αστυνομία.
Τί να κάνω;;Spoiler
Να της πεις να πλέξει ένα αντρικό ζευγάρι με σχέδιο την ελληνική σημαία (αν βάλει και την καρδούλα θα είναι τέλειο) και να τα στείλει στον πόντικα.