!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Επαναφορά στην κανονικοτητα . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Τριφύλλι θέλατε ε;

Φφφφααααααπππππ!!!!!
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Albrecht έγραψε: 24 Μαρ 2019, 08:06 Τριφύλλι θέλατε ε;

Φφφφααααααπππππ!!!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

ζανακς έγραψε: 24 Μαρ 2019, 04:00 Έγραψες ολοοοο αυτο το ποστ και δεν εξήγησες γιατι αξιζει το περιβάλλον ώστε να το κάνεις και στέκι

ΛΟΛ

ευχαριστούμε για το θαψιμο, καλα τα λες
Μπικοζ μαρεσε. Είναι από εκείνα που αισθάνεσαι ότι πηγαίνεις στη γιαγιά, στο χωριό, κ νιώθεις ότι μπορείς να πεις τα πάντα αν έχεις καλή παρέα. Εκεί κ μόνη μου θα πήγαινα. Μου βγάζει το ευκολοπροσιτο. Το καθημερινό. Το απλό. Το "άραξε κ όλα θα πανε καλα".

Δε σημαίνει ότι έτσι το είδαν όλοι ή ότι έτσι το βλέπει όποιος πάει. Για μένα μίλησα. Κ δεν εθαψα. Γεγονότα ανέφερα, με μια εσανς υποκειμενικότητας.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Αφού τριγυρνατε προς αμπελόκηπους θα σας πρότεινα το Λυχνιον (Ριανκουρ, Πανόρμου) και τον Πειναλέων (Μαυρομιχάλη). Άκου Τριφύλλι..
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
don't speak

Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2019, 00:06 Οινομαγειρειο Το Τριφυλλι, Αμπελοκηποι.

Αν ειχε καλο κρασι και αν εμενα κοντα θα μπορουσα να το κανω και στεκι. Πως παμε για καφε; Ενα τετοιο πραμα. Μονο και μονο για το περιβαλλον. Οχι για να φας. Για να τσιμπησεις κατι να μην κατεβει ξεροσφυρι το κρασι και να εισαι με παρεα να τα λετε. Το κρασι ομως ηταν μαπα. Το λευκο τουλαχιστον που δοκιμασα. Ειναι και μακρια... ειναι και πολυ πρασινο για τα γουστα μου, οποτε...

Ευτυχως, αν και οχι τοσο ευρυχωρο το καταστημα, κανεις δεν με πλησιασε οποτε και η διπλανη μου θεση εμεινε κενη, οποτε και ειχα μια χαρα άπλες! Αποζημιωση για τη γωνια που ημανε την προηγουμενη φορα. Μπανιο παντως ειχα κανει. Στριμωγμενα τα παλικαρια απεναντι, απλωμενη σε δυο καθισματα εγω! Κwλος στο ενα, ποδια στο αλλο. Μια χαρα! Τρεις ωρες μετα βεβαια, ο απαυτος μου πιαστηκε στην καφενειακη καρεκλα.

Μη γκζεχασω. Οχι, δεν ειναι για να πας την γκομινα πρωτη φορα να φατε.

Φαγητο.

Σαλατα. Τοματα, αγγουρι, κρεμμυδι. Μαλλον παραγγειλαμε την παιδικη μεριδα. Ηταν αστειο.
Φετα. Αφου δεν ηταν Καλαβρυτων, οτι και ναταν, καλη ηταν. Ψιλοπαιδικη και αυτη, να μην αισθανεται ασχημα η σαλατα.
Πατατες τηγανιτες. Παρατατεμε. Η μεριδα σε αυτη την περιπτωση δεν ηταν απλως παιδικη. Ηταν παιδικη, που στη διαδρομη απο την κουζινα στο τραπεζι, σκονταψε και το παλικαρι και του επεσαν οι μισες κατω. (στη φωτο ειναι η μεριδα οπως ηρθε. και οι τρεις ετσι ησαντε). Δε δοκιμασα. Φοβηθηκα μην ειχαν πεσει ολες κατω και απλως ειχε προλαβει να βαλει πισω στο πιατο μονο αυτες, μεχρι να τον παρει χαμπαρι καποιος.
Κεφτεδακια. Αρνουμαι να πιστεψω οτι ειχαν κιμα σε ικανοποιητικη ποσοτητα. Ψωμι ειχαν σιγουρα. Και δυοσμο. Και ψωμι. Και δυοσμο. Ειχαν και ψωμι στανταρ. Κανουμε και μεις κεφτεδακια και καλοτηγανισμενα, αλλα τα δικα μας εχουν και κιμα, κιμα που τον μασας! Τον τρως! Αφρατο μεν, λιωνει, αλλα ως κιμας! Οχι σαν να τρως αλεσμενη παιδικη τροφη επικαλυμμενη με κρουστα. Νοστιμα ηταν. Τους το αναγνωριζω. Ας τους δωσουμε ομως ενα αλλο ονομα. Ας τα πουμε κεφτεδακια ψωμιου!
Συκωτι. Δε γινεται αμα δεν παρουμε και μια αηδια. Τοχουμε ταμα. Εγω αν και δεν εφαγα, βουτηξα στο λαδι τους μερικα κεφτεδακια. Χειροκροτημα. Ευχαριστω. Υποκλιση. Αυλαια.
Λαχανοντολμαδες. Ε;; Μπα... Οχι. Να τους πουμε λαχανοτυλιχτουδες καλυτερα. Ηταν πραγματικα αστειο. Η ντροπη του λαχανοντολμα. Μισοαδειοι και οπου εντοπιζες γεμιση ηταν σελινο με καροτο. Πραγματικα ομως! Πρασιναδα με καροτο! Αβγοκομμα ουτε για πλακα.
Μπακαλιαρος κροκετες σκορδαλια. Αν εξαιρεσουμε τα δυο κοκκαλα που βρηκα, μαρεσε ο μπακαλιαρος. Η σκορδαλια δεν εχω ιδεα.

Κερασαν χαλβα.

Για το κρασακι το λευκο ειπαμε. Δεν πινοταν. Νομιζα οτι ειμαι περιεργη, οχι για τιποτ' αλλο, αλλα επειδη ειμαι, ομως τελικα συμφωνησαν ολοι. Δεν πινοταν. Κοκκινο που πηραμε μετα, δε δοκιμασα.

Στα σουπερ εξτρα μειον το οτι δεν ειχε κοακολα ζιρο. Και οοοχι μονο αυτο αλλα ο κυριουλης μου το ειπε σαν να ελεγε... μας δουλευεις ρε κοπελια; Τι ζητας ναουμ;, αφηνοντας και ενα γελακι να φυγει! Και τι θα πιω εγω τελικα ρε παλικαρια; Νερο; ειστε με τα καλα σας; ειστε τρελοι; Νερο; μια γουλια πινω το πρωι για να κατεβει το χαπι. Μεχρι εκει ειναι η σχεση μου με το νερο, ως νερο.

Αποδειξη. :c020: :lol:
Λεγαμε εμεις τι πηραμε, σημειωνε ο κυριουλης στο χαρτινο τραπεζομανδηλο, εκανε προσθεση, ειπε 65, πληρωσαμε. 11 'βρα τατομο. Αρκετες μεριδες θα πεις. Βαλιου φορ μανι!!!! Ναι, καλα, στακα. Οι πατατες ηταν μια μεριδα χωρισμενη σε τρια πιατα και τις ονομασαν τρεις μεριδες. Οι κεφτεδες ειπαμε ηταν κεφτεδες ψωμιου, 5 στη μεριδα, τρεις μεριδες. Πες μια φρατζολα ψωμι με δυοσμο και εισαι μεσα. Λαχανοτυλιχτουληδες ακα λαχανο με σελινο και καροτο, σημειωσατε δυο. Οχι δεν ειναι βαλιου φορ μανι ρε φιλε, οχι! Τι θα πει γιατι οχι; Γιατι δεν εφαγες! Γιατι δεν ηπιες! Ελειπε το βαλιου οσο ναναι. Και πολυ ηταν το 11αρι! Παρε δυο μουντζες ευρα παραπανω και φερε μου να φαω λιγο κρεας ρε γμτ! Κατι τετοιες στιγμες θα εκτιματε την Πανορμου ρε! Θα σεβεστε!

Εστω το κρασι να ηταν καλο, θα ημουν υπερευχαριστημενη με το 11αρι. Θα ειχαν και τα υπολοιπα καλυτερη γευση, αν εστω το κρασι ηταν καλο.
:smt005:

Διαβάζω ανάποδα από το τελευταίο στο παλαιότερο :roll:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Απορια.

Γιατι δεν ειναι κατάλληλο μαγαζι για να παμε με Γκομινα πρωτη φορά για φαγητο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
don't speak

Αγις έγραψε: 24 Μαρ 2019, 12:04 Απορια.

Συμφωνώ.
Προτείνω να πας μια, προσοχή πρώτη φορά να είναι και να μας πεις τι έγινε μετά.
Όχι για να δει η Κάστομ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

όταν η κάστομ λέει παιδική μερίδα τη χωριάτικη, τί εννοεί; ότι είχε ζαχαρίτσα στο ξύδι και στρατιωτάκια να κολυμπούν στο λάδι;
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2019, 09:26
ζανακς έγραψε: 24 Μαρ 2019, 04:00 Έγραψες ολοοοο αυτο το ποστ και δεν εξήγησες γιατι αξιζει το περιβάλλον ώστε να το κάνεις και στέκι

ΛΟΛ

ευχαριστούμε για το θαψιμο, καλα τα λες
Μπικοζ μαρεσε. Είναι από εκείνα που αισθάνεσαι ότι πηγαίνεις στη γιαγιά, στο χωριό, κ νιώθεις ότι μπορείς να πεις τα πάντα αν έχεις καλή παρέα. Εκεί κ μόνη μου θα πήγαινα. Μου βγάζει το ευκολοπροσιτο. Το καθημερινό. Το απλό. Το "άραξε κ όλα θα πανε καλα".

Δε σημαίνει ότι έτσι το είδαν όλοι ή ότι έτσι το βλέπει όποιος πάει. Για μένα μίλησα. Κ δεν εθαψα. Γεγονότα ανέφερα, με μια εσανς υποκειμενικότητας.
Καμια υποκειμενικοτητα, οι φωτοζ μιλούν απο μονες τους, και άλλες εικόνες στα λογια σου όπως το να κανει πρόσθεση στο τραπεζομάντηλο ο γιουφτος
+1 για την κριτική και σταμάτα με την άμυνα, δεν σου επιτιθεται κανένας (τουλάχιστον στα δικά μου ποστ)

Το θαψιμο ειναι "παινευτικη" λεξη για τέτοιου είδους μαγαζά και η απορια ειλικρινής για το περιβάλλον αφού δεν έβαλες σχετική φωτο ή περιγραφικη εξαρχής
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
Αγις

don't speak έγραψε: 24 Μαρ 2019, 13:33
Αγις έγραψε: 24 Μαρ 2019, 12:04 Απορια.

Συμφωνώ.
Προτείνω να πας μια, προσοχή πρώτη φορά να είναι και να μας πεις τι έγινε μετά.
Όχι για να δει η Κάστομ ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Τι προβλημα θα υπάρξει ;
Θα της πεσει η υπόληψη και θα την ψάχνουμε ; - θα κανει τσκ τσκ τσκ ο Ζαμπούνης η θα την μαλωσει η Σκωτσεζα γκουβερναντα της που οι προγόνισσες της υπηρέτησαν επι αιώνες τους ευγενεις οικους της Ευρώπης εκπαιδευοντας τας γαλαζοαίματας κορασιδες των ; :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ζανακς

Μωρουλινι αγουλινι τι μαγαζι ειναι αυτο που με έφερες??? Παραγγέλνεις δεκα πιάτα και ειναι ολα μικρουυυυτσικα, δεν τιγκαρει καν το τραπεζι, εγω μια σαλατουλα και δυο πατατουλιτσες θα φαω γιατί ειναι η περίοδος που δεν εχω δέσει τον γαϊδουρινο μου αλλα εεεελεοςςςς τι φτωχικια φωτο θα ανεβάσω στο ινστα, μονο αν τα βγάλουμε ολα αυτα σαν αποφάγια και εσυ κανεις οτι κρατάς την κοιλίτσα σου και εγω καπνίζω με νοημα, κάτι παει και έρχεται μωρουλινιιιι
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
ζανακς

Αγουλινι σου μιλαω, κλείσε επιτέλους το τηλεφωνο στην Μανουλα, θα της πεις μετά τι φάγαμε
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ακριβως...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

re, ποιος ειναι παναθα και σας σέρνει κέντρο;
~~¥~~