Ντεπον και υπνο. Θα σου περασει.Daje έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:29 Μονο ενας χρηστης μου λειπει. Ο Daje.
Καθε μερα που περναει μου λειπει ο Daje της προηγουμενης ημερας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καλα οσο για αυτο το φορουμ ειναι γεματο περσονες για μερακληδεςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:29λέω αν είμαι λίγο ανώμαλη με το κομπαγιάση , πολύ ανώμαλη με ποιον θα ήμουν;;;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
αυτά είναι.alekhine έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:43καλα οσο για αυτο το φορουμ ειναι γεματο περσονες για μερακληδεςκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:29λέω αν είμαι λίγο ανώμαλη με το κομπαγιάση , πολύ ανώμαλη με ποιον θα ήμουν;;;![]()
στα καλύτερα είμαστε.
πιάσε μια μπύρα!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Υπερκουλτουριάρης
Ο Πατ. και το γράφω με αγάπη, ήταν μέγας παρλαπίπας. Ταυτόχρονα ήταν και ταλέντο. Αν ο αναγνώστης δεν είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, εύκολα ψάρωνε από το μειλίχιο στυλ του. Δεν κατέληξα ποτέ αν ήταν απλά παπατζής, ή είχε φτάσει στο έσχατο σημείο αυτοψεκασμου, να προλογιάζει και τον εαυτό του. Όπως και να έχει, κοσμούσε το φόρουμ και θα ήθελα να γυρίσει σετ με τον aljawn .Μπίστης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:10Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 18:24 ο Πατησιώτης,ο Φωτης Κουβέλης της Δεξιάς, μια και ο τελευταίος αυτός με έκανε να γελώ με την καρδιά μου με τις γραφικότητες του + του ότι ήταν κιμπάρης και δεν το γύρναγε σε ύβρεις.![]()
Μεγαλοαστός στον χαρακτήρα, είχε μόνο πληγωθεί που τον είχα υπογραφή και μιά φορά με ρώτησε δημοσίως γιατί την κρατάω ακόμα. Αλλά ποτέ εκτός ορίων. Θεωρώ πως ήταν τεράστιος συγγραφέας μιλούσε γιά την μόνη δεξιά που μπορούσε να υπάρξει ως την καλύτερη δυνατή τύχη μας. Έσμιξε Ιστορία και φαντασία με νηφάλια αφήγηση. Αποτοξίνωση στο νευρόσπαστο πχώρουμ μας, μετά πχ την δοκιμασια να διαβάζεις Φοσίλι.
Αυτοί που παρακαλάνε να γυρίσει ο Βης είναι γραφικοί. Το ίδιο είναι να αγοράζουν Βήμα-Καθημερινή συν ότι τις βοηθούν να μην κλείσουν.
Ο Αρίστος πριν γίνει μονομανής ήταν πολύ έξυπνος με ποικιλία , χιούμορ, φαντασία και φιλικότητα. Περίμενα να ανακάμψει αλλά ίσως είναι μη αναστρέψιμο. Εθίστηκε να τζογάρει στον Αλέξη αλλά πάντα θα ελπίζω στις πνευματικές του δυνάμεις πως μπορεί να το ξεπεράσει.
Ο Αρίστος ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Παλιά στο Τέξας με την κουφια γη και τους Νεφελιμ, ήταν ωραίος. Κατάντησε ο φουκαρας στα γεράματα. Τα μπουμπουκομπότ, ειδικά το κακεντρεχες 24/7 ήταν η καταστροφή για το παλιο πχωρουμ. Βυσ, καραβανας,Κλίνο κ.λ.π. καλά είναι εκεί που είναι.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εξαρτάται για ποιον Κομπαγιάσι μιλάς. Αν εννοείς τον γνωστό Γιαπωνέζο, δεν είσαι ανώμαλη. Ολιγαρκής είσαι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:29αθάνατες εποχές μας θύμησες Αλεκ!!alekhine έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:10 οτι ειναι τραβηχτικο ειναι![]()
οσο για την ριμα με τον ηρακλη την εχει ανακαλυψει ο λεντης εδω και χρονια![]()
λέω αν είμαι λίγο ανώμαλη με το κομπαγιάση , πολύ ανώμαλη με ποιον θα ήμουν;;;![]()
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ποιόν απόλους λες;;shrike έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:18Εξαρτάται για ποιον Κομπαγιάσι μιλάς. Αν εννοείς τον γνωστό Γιαπωνέζο, δεν είσαι ανώμαλη. Ολιγαρκής είσαι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:29αθάνατες εποχές μας θύμησες Αλεκ!!alekhine έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:10 οτι ειναι τραβηχτικο ειναι![]()
οσο για την ριμα με τον ηρακλη την εχει ανακαλυψει ο λεντης εδω και χρονια![]()
λέω αν είμαι λίγο ανώμαλη με το κομπαγιάση , πολύ ανώμαλη με ποιον θα ήμουν;;;![]()
Μασάκι Κομπαγιάσι
Χιντέο Κομπαγιάσι
Καμούι Κομπαγιάσι
εκτός αν είναι τριχασμένη προσωπικότητα!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τον τελευταίο, φυσικά. Τους άλλους δυο ούτε που τους ήξερα. Άλλος είχε μούρλα με τον ιαπωνικό κινηματογράφο στο παλιό phorum, όχι εγώ. 
-
Nero
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:32 ποιόν απόλους λες;;
Μασάκι Κομπαγιάσι
Χιντέο Κομπαγιάσι
Καμούι Κομπαγιάσι
εκτός αν είναι τριχασμένη προσωπικότητα!
Νομίζω λέει τον Komuni Kobayashi
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποιο χρησιμοποιεί τώρα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όταν υποτιμάς τον Βησσαρίονα και θεωρείς τις χαζομάρες του Αρίστου - Άτλαντες & Μινωίτες - σαν άξιες λόγου, τότε να ψαχτείς εσύ για γραφικότητα!Μπίστης έγραψε: 08 Μάιος 2018, 12:10![]()
Μεγαλοαστός στον χαρακτήρα, είχε μόνο πληγωθεί που τον είχα υπογραφή και μιά φορά με ρώτησε δημοσίως γιατί την κρατάω ακόμα. Αλλά ποτέ εκτός ορίων. Θεωρώ πως ήταν τεράστιος συγγραφέας μιλούσε γιά την μόνη δεξιά που μπορούσε να υπάρξει ως την καλύτερη δυνατή τύχη μας. Έσμιξε Ιστορία και φαντασία με νηφάλια αφήγηση. Αποτοξίνωση στο νευρόσπαστο πχώρουμ μας, μετά πχ την δοκιμασια να διαβάζεις Φοσίλι.
Αυτοί που παρακαλάνε να γυρίσει ο Βης είναι γραφικοί. Το ίδιο είναι να αγοράζουν Βήμα-Καθημερινή συν ότι τις βοηθούν να μην κλείσουν.
Ο Αρίστος πριν γίνει μονομανής ήταν πολύ έξυπνος με ποικιλία , χιούμορ, φαντασία και φιλικότητα. Περίμενα να ανακάμψει αλλά ίσως είναι μη αναστρέψιμο. Εθίστηκε να τζογάρει στον Αλέξη αλλά πάντα θα ελπίζω στις πνευματικές του δυνάμεις πως μπορεί να το ξεπεράσει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
fagano3
Ο κυριος Βησσαριονας ηταν πανω απο 80 χρονων.Την πνευματικη του διαυγεια σε αυτην την ηλικια μονο ο Μητσοτακης και καναδυο ακομα να την ειχαν σε αυτην την ηλικια.Ηταν κοσμημα για το φορουμ.
Ας πει μονος του μπορει να ντρεπεται και γι αυτο να αλλαξε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
fagano3
Επισης λειπει ο κυριος Καρχεγκερ.Εξαιρετος επισης συνομιλητης και ανθρωπος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις