!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μας είχε προειδοποιήσει...
Re: Μας είχε προειδοποιήσει...
Θυμάμαι σαν χτες, το 2006 που ήμουν νέος το τι διαφήμιση του έκαναν τα μηντια.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Μπακάλη ζεις ρε χαμένε; Πάντα γερός να είσαι 
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Είστε σίγουροι ότι αντέχετε την αλήθεια;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Al Bundy
Αι σιχτιρ μλκ και σου κάναμε μνημόσυνο λίγα χρόνια τώρα, κι εγώ κόντεψα να πεθάνω πριν 3 χρόνια λόγω πίεσης, ευτυχώς με προλάβανε στο νοσοκομείο.
-
Al Bundy
Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:33
Αι σιχτιρ μλκ και σου κάναμε μνημόσυνο λίγα χρόνια τώρα, κι εγώ κόντεψα να πεθάνω πριν 3 χρόνια λόγω πίεσης, ευτυχώς με προλάβανε στο νοσοκομείο.
(Κατα)διωγμένος από το παλιό πχόρουμ σουλατσάριζα στα φατσομπούκια!
Τώρα με καλέσανε εδώ και ήρθα!΄(κι εγώ πέρασα-περνάω φάση με την υγεία μου...αυτή τη στιγμή πχ έχω 17 μεγάλη και 11 μικρή αλλά είναι επειδή είδα τον Τσίπρα στην τβ.
Γαλή πάντα κομψή και φινετσάτη...σαν να μην πέρασε μια μέρα!
Τα παπάρια μου έχεις , εγώ πήγα με 23 μεγάλη και 15 μικρή και νοσηλεύτηκα, επομένως τι να μου πειςΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:40Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:33
Αι σιχτιρ μλκ και σου κάναμε μνημόσυνο λίγα χρόνια τώρα, κι εγώ κόντεψα να πεθάνω πριν 3 χρόνια λόγω πίεσης, ευτυχώς με προλάβανε στο νοσοκομείο.(Κατα)διωγμένος από το παλιό πχόρουμ σουλατσάριζα στα φατσομπούκια!
Τώρα με καλέσανε εδώ και ήρθα!΄(κι εγώ πέρασα-περνάω φάση με την υγεία μου...αυτή τη στιγμή πχ έχω 17 μεγάλη και 11 μικρή αλλά είναι επειδή είδα τον Τσίπρα στην τβ.![]()
Γαλή πάντα κομψή και φινετσάτη...σαν να μην πέρασε μια μέρα!![]()
![]()
Περαστικά σου.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:40Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:33
Αι σιχτιρ μλκ και σου κάναμε μνημόσυνο λίγα χρόνια τώρα, κι εγώ κόντεψα να πεθάνω πριν 3 χρόνια λόγω πίεσης, ευτυχώς με προλάβανε στο νοσοκομείο.(Κατα)διωγμένος από το παλιό πχόρουμ σουλατσάριζα στα φατσομπούκια!
Τώρα με καλέσανε εδώ και ήρθα!΄(κι εγώ πέρασα-περνάω φάση με την υγεία μου...αυτή τη στιγμή πχ έχω 17 μεγάλη και 11 μικρή αλλά είναι επειδή είδα τον Τσίπρα στην τβ.![]()
Γαλή πάντα κομψή και φινετσάτη...σαν να μην πέρασε μια μέρα!![]()
![]()
Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ηράκλειτος
- †
Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:46Τα παπάρια μου έχεις , εγώ πήγα με 23 μεγάλη και 15 μικρή και νοσηλεύτηκα, επομένως τι να μου πεις
God.exe is missing. Universe will restart.
Δεν κάνω πλάκα ,με ορούς και φάρμακα για την πίεση και στα δύο χέρια ήμουν ,τόσο ήταν και δε μου το λέγανε. Μετά φυσικά με πλακώσανε στις εξετάσεις,με κατατρυπήσανε ,βυθοσκόπηση οφθαλμού, καρδιογραφήματα,αξονικές κλπ κλπΗράκλειτος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:50Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:46Τα παπάρια μου έχεις , εγώ πήγα με 23 μεγάλη και 15 μικρή και νοσηλεύτηκα, επομένως τι να μου πεις![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 24 Μαρ 2019, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Al Bundy
Τι γουρλώνεις τα μάτια...κι εγώ έφτασα στο Θριάσιο με 21 και 14...με προλάβανε στα εξωτερικά.Ηράκλειτος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:50Στύγιος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 23:46Τα παπάρια μου έχεις , εγώ πήγα με 23 μεγάλη και 15 μικρή και νοσηλεύτηκα, επομένως τι να μου πεις![]()
Περαστικα σου ... Ολοι , κατι εχουμε , δεν βαρυεσαι ... Γερος να εισαι ...παντα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-