Βασικα... ακουγα το ρινγκτοουν και χορευα και τραγουδουσα και επειδη με εβλεπαν τα παιδια και ειχαν σκασει στα γελια, το συνεχιζα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχεις ραντεβού στις 9...
Re: Έχεις ραντεβού στις 9...
ναι είναι γαιδουριά. Αν δεν το απάνταγες, θα κατάφερνες λες να το ακούσεις ολόκληρο; Αν ναι, ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου, ή σε έπαιρνε γαϊδούρι απο εκείνα που δεν αργούν και σηκώνουν το τηλέφωνο;
Τον τελευταίο καιρό έχω αυτό για ρινγκτόνε:Custom_F έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:42Εχετε συγγενεια εσεις;sys3x έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:40Άμα σου πω ότι αυτό το κάνω και γω θα με πιστέψεις;enaon έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:38 τα σμάρτ κινητά πάντως έχουν αλλάξει τις συνήθειές μας. Παλιά σε έπαιρνε κάποιος και έκανε σχεδόν αναπάντητη, να τον πάρεις πίσω, μην πληρώνει κιόλας. Βάζαμε εκεί ένα ρινγκτονε της πλάκας, μπιιιιιπ μπιιιιπ, και οκ, δυο φορές χτύπαγε.
Τώρα καμία σχεση, εγώ το έχω για ράδιο. Βάζω τα αγαπημένα μου κομμάτια για ρινγκτονε και τα ακούω, μερικές φορές και 5 φορές μαζεμένα σαν μπιτάκι, υπάρχουμε μερικοί που ήθελαν να γίνουν dj μικροί.
Αφηνετε το τηλ να χτυπαει για να ακουτε το τραγουδι;;;;; Οκ, το εχω κανει, αλλα το σηκωσα κιολας!!!!!
(προσοχή έχει διπλή ανάγνωση η κοματούνγκα)
Σε πάει η καρδιά έτσι εύκολα να το κόψεις πριν το χώσιμο; νταξ το σηκώνω αλλά...
Επειδή μου αρέσουν τα ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά την συγγένεια που λες θα σου πω ότι τρόπον τινά μάλλον έχουμε, δεν είμαστε αδερφές δηλαδή.
ντισκλέημερ
Δεν φέρω καμία απολύτως ευθύνη αν για το επόμενο δίμηνο+ σας στοιχειώνει το κεφάλι αυτή η μελωδία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Μάιος 2018, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Επίσης σπάνια εως ποτέ θα σηκώσω το κινητό με την πρώτη. Βασικά, πέρα από 4-5 άτομα δεν θα το σηκωσω ποτέ οταν με πάρει κάποιος γνωστός. Θς τον πάρω εγώ κανα 10λεπτο αργότερα. Εκτός κι αν πάρει καπάκι δεύτερη φορά οπότε και το σηκώνω αμέσως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
οκ δεν είσαι εγώ, έχω άλλο, τώρα πρέπει να βρούμε άλλη παράλογη εξήγηση
Εδω και δυο τηλεφωνα δεν ξερω πως να βαλω ρινγκτοουν. 
Ναι ρε, νόμιζα το είχαμε ξεπεράσει αυτό, όχι τώρα εδώ και χρόνια, να πχ και γω μικρός (πολύ μικρός) τα χάλαγα όλα για να μάθω πως δουλεύουν και μετά να τα ξαναφτιάξω, στην πορεία έπεσα πάνω σε ένα πιάνο που έπαιζε Μπαχ και Μπετόβεν μου κάναν δώρο μια μελόντικα και κάτι δίσκους με Βιβάλντι κτλ, τα υπόλοιπα είναι ιστορία, δεν θα μπορούσα να γίνω μηχανικός.
.
.
Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε, ε εναόν;
.
.
Ασε να σηκωνω κανα τηλ.
Στο χέρι σου είναι πάντως, σκέψου το.
.
.
Καλα το πηγες αλλα αυτη επρεπε να κερασει επειδη της εκανες τη χαρη και απαντησες.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:01 Στα επαγγελματικά ακριβώς .
Στα υπόλοιπα εξαρτάται.
Σε ραντεβού σε εμπορικό κέντρο - έπεσα σε ένα κατάστημα με επίπλωση κλπ σαν να ξέφυγε από την δεκαετία του 60 με φοβερά γλυκά . Ξεκίνησα να τρώω και όταν αποφάσισα να απαντήσω στο τηλ και να δώσω στίγμα ότι είμαι 30 μέτρα πιο πέρα είχαν περάσει 20-25 λεπτά .
Πάντα κυριος προσφέρθηκα να κεράσω την μπαρουτιασμένη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ειδικές συνθήκες . Ραντεβού για πρώτο πήδημα και είπα να την γλυκάνω.GoBack έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:11Καλα το πηγες αλλα αυτη επρεπε να κερασει επειδη της εκανες τη χαρη και απαντησες.Αγις έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:01 Στα επαγγελματικά ακριβώς .
Στα υπόλοιπα εξαρτάται.
Σε ραντεβού σε εμπορικό κέντρο - έπεσα σε ένα κατάστημα με επίπλωση κλπ σαν να ξέφυγε από την δεκαετία του 60 με φοβερά γλυκά . Ξεκίνησα να τρώω και όταν αποφάσισα να απαντήσω στο τηλ και να δώσω στίγμα ότι είμαι 30 μέτρα πιο πέρα είχαν περάσει 20-25 λεπτά .
Πάντα κυριος προσφέρθηκα να κεράσω την μπαρουτιασμένη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αν απάντησε πριν φύγει πάντως απο την έκθεση, είναι μισά μισά και στον μπουφέ που έτρωγε μόνος του. Που το ξέρει η κοπέλα οτι ήταν τσάμπα, ας μην της το πει.GoBack έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:11 Καλα το πηγες αλλα αυτη επρεπε να κερασει επειδη της εκανες τη χαρη και απαντησες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις