!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

bluerose

Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

nikos_hellas έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:24
Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:20
nikos_hellas έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:16

Όσοι προετοιμάζουν την έλευση του αντιχριστου συστηματικά.. Δε γνωρίζω αν πρόκειται για ανθρώπινα ή μη ανθρώπινα όντα... Έχω διαβάσει και έχω ακούσει διάφορες απόψεις αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.
Ποια είναι τα μη ανθρωπινα όντα;
Αυτ ο Λιακόπουλος τα λέει;
Σήμερα κυρίως ο Λιακόπουλος εκφράζει και έχει αναπτύξει τη θεωρία περι παρασκηνιακής δράσης ΜΗ ανθρώπινων κυρίως και όχι ανθρώπινων όντων για έλευση του αντιχριστου, υπάρχουν όμως και άλλοι ερευνητές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που το έχουν υποστηρίξει. Προσωπικά όπως είπα και πριν αν και είμαι ανοιχτός σε όλες τις σκέψεις/απόψεις δεν έχω βγάλει ένα τελικό συμπέρασμα. Πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι χαρισματικοί προσκομίζουν στη γνώση μας και ένα ψήγμα αλήθειας, κανείς όμως την απόλυτη αλήθεια. Δεν είναι Θεοί οι άνθρωποι. Μόνο ο Θεός θα μπορούσε να έρθει και να μας πει τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως θα γίνουν ,όχι ένας άνθρωπος.
Νίκος hellas.....
Αν δε πιστεύουμε τους Αγίους δε πιστεύουμε και το Χριστό
Σαν άνθρωποι όταν ήταν οι Άγιοι και κατά παραχώρηση :φανερωθηκαν: από στόμα σε στόμα πχ Παισιος εκατοντάδες χιλιάδες τον πίστεψαν
..
Άσχετα που ο ίδιος ήθελε ησυχία, ο Χριστός τον διάλεξε να τα λέει αυτά
Κι επειδή τα λόγια είναι λόγια έκανε και θαματα και πράματα. Διάλεξε ένα αγωνιστή καλόγερο που και σ απλή κουβέντα ενοιωθες τη μεγαλοσύνη του
Οπότε δεν χωράει αμφιβολια

Άρα το μόνο που έχουμε οι χ.ο είναι τα λεγόμενα σχετικά των Αγίων
Εντάξει εννοείται μόνο ο Θεός γνωρίζει τα πάντα όμως κάτι τις πληροφόρησε τους γεροντες
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Πάντως δεν μου κάνει καμια εντύπωση που επιβιώνουν κατι Λιακοπουλοι και Βελοπουλοι.
Υπάρχει πολύ ψεκασμένος κόσμος που πιστευει σε αυτές τις θεωρείες.
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:08
Τα τέρατα ποια είναι;
Τα τερατα Λυκε είναι οι Νεφελίμ όπως τους ονομάζει ο Δημοσθένης.

Είναι αυτοί εδώ αν δεν έχεις ακουστά:

"Τα 17 γένη των Νεφελίμ σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη"

Εικόνα

Οι Νεφιλείμ, Νεφιλίμ ή Νεφελίμ (καταρρίπτοντες· αυτοί που κάνουν άλλους να πέσουν), πρόκειται για μεταγραφή της εβραϊκής λέξης, η οποία βρίσκεται στον πληθυντικό αριθμό και στις τρεις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται στην Αγία Γραφή. (Γε 6:4· Αρ 13:33 (δύο φορές)) Προφανώς η λέξη προέρχεται από την έμμεση ενεργητική διάθεση του εβραϊκού ρήματος ναφάλ (πέφτω) η οποία υπάρχει, για παράδειγμα, στα εδάφια 2 Βασιλέων 3:19· 19:7.
Η Βιβλική αφήγηση που περιγράφει τη δυσαρέσκεια του Θεού απέναντι στους ανθρώπους των ημερών του Νώε, πριν από τον Κατακλυσμό, αναφέρει ότι «ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο» Γένεσις κεφ.6 παρ.). Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτότυπο κείμενο "οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ" αναφέρονται ως Ελοχίμ. Σε πολλά σημεία της Παλαιάς Διαθήκης αναφέρονται μόνο που στη μετάφραση κάθε φορά αποδίδονται και διαφορετικά (λειτουργοί πυρός φλόγα, άγγελοι με σώμα, κλπ). Στη συνέχεια επισημαίνει την παρουσία των γιγάντων, λέγοντας: «οἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις· καὶ μετ᾿ ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ᾿ αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί» (Γένεσις κεφ. 6 παρ. 4).
Οι σχολιαστές της Αγίας Γραφής, αναλύοντας το εδάφιο 4, έχουν υποστηρίξει διάφορες εκδοχές ως προς την ταυτότητα αυτών.

Εικόνα

Ορισμένοι πιστεύουν ότι η ετυμολογία του ονόματος αφήνει να εννοηθεί πως οι Νεφελείμ ήταν “εκπεσόντες άγγελοι”, άγγελοι που αμάρτησαν. Άλλοι, ακολουθώντας έναν αξιοσημείωτο συλλογισμό, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η επωνυμία Νεφιλείμ υποδηλώνει από μόνη της πως αυτοί “έπεσαν από τον ουρανό” με την έννοια ότι “γεννήθηκαν από ουράνια όντα”. Άλλοι μελετητές, συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα την προσοχή τους στη δήλωση «και επίσης έπειτα από αυτό» (εδ. 4), έχουν ισχυριστεί ότι οι Νεφιλείμ δεν ήταν “εκπεσόντες άγγελοι” ούτε οι «κραταιοί», εφόσον «ήταν στη γη εκείνες τις ημέρες» προτού οι γιοι του Θεού συνάψουν σχέσεις με γυναίκες. Αυτοί οι μελετητές είναι της άποψης ότι οι Νεφιλείμ ήταν απλώς πονηροί άνθρωποι όπως ο Κάιν—ληστές, βίαιοι και τυραννικοί άνθρωποι που περιφέρονταν στη γη ώσπου καταστράφηκαν από τον Κατακλυσμό. Μια άλλη ομάδα, λαβαίνοντας υπόψη όχι μόνο τη σημασία του ονόματος Νεφιλείμ αλλά και τα συμφραζόμενα του εδαφίου 4, συμπεραίνει ότι οι ίδιοι οι Νεφιλείμ δεν ήταν άγγελοι, αλλά οι υβριδικοί απόγονοι που προέκυψαν από τις σχέσεις των "υἱών τοῦ Θεοῦ" (Ελοχίμ) με τις κόρες των ανθρώπων.

ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ (ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)

1) ΤΟ ΚΡΟΝΙΟΝ ΓΕΝΟΣ
Εικόνα

Το γένος των ανθρωπόμορφων ΝΕΦΕΛΙΜ δηλαδή στο οποίο άνηκαν και οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ η αλλιώς ΕΛ εκ των οποίων είμαστε απόγονοι. Οι ΕΛ αποτέλεσαν το φιλάνθρωπο κομμάτι των ΝΕΦΕΛΙΜ που αποστάτησαν απο την ΚΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

2) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΒΑΛΑΧ
Εικόνα

Τερατόμορφο γένος το οποίο είχε πόδια και κεφάλι τράγου και σώμα ανθρώπου.
Το δεύτερο θηρίο της αποκάλυψης.

3) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΛΤΣΕΧ
Εικόνα

Το μεγαλύτερο γένος των ΝΕΦΕΛΙΜ με σώμα σχεδόν ανθρώπου και με πολύ τρίχωμα και κεφάλι τσακαλιού.
Ο μεγαλύτερος δυνάστης του ανθρωπίνου γένους. Τρομερές πληροφορίες από την αιγυπτιακή ιστορία. Γνωστοί και για τον θρύλο των λυκανθρώπων.

4) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑΡΟΥΝΤΧ
Εικόνα

ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΙ με πόδια τράγου και σώμα ανθρώπου οι οποίοι είχαν μικρά κέρατα.

5) ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΡΕΒΑΧ
Εικόνα

.................................
17 γένη τα επονομαζόμενα "ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ" τα οποία διοικούνται από 72 Βασιλιάδες όπως λέει και η αποκάλυψη.

Γεμάτο όλο το Λονδίνο από τα αγάλματα τους και όχι μόνο. Βρίσκονται παντού. Από τα μουσεία μέχρι τους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων.

Σου έβαλα μόνο 5 γένη, τα υπολοιπα εδώ:
https://omadaorfeas.blogspot.com/2017/0 ... 8YoaWA7ETA
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 13:37 Πάντως δεν μου κάνει καμια εντύπωση που επιβιώνουν κατι Λιακοπουλοι και Βελοπουλοι.
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Είσαι νυχτωμένος όπως οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θεμα. Όταν τους αντικρυσετε, θα μας θυμηθείτε.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Λευκός Λύκος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 13:37 Πάντως δεν μου κάνει καμια εντύπωση που επιβιώνουν κατι Λιακοπουλοι και Βελοπουλοι.
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Η ζημιά ξεκίνησε από την εποχή του Ανέστη κερραμυδα και της ομάδας Έψιλον στα τέλη της δεκαετίας του 90. Αρμεγουν καλά τους αφελείς
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

southern έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:10
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Η ζημιά ξεκίνησε από την εποχή του Ανέστη κερραμυδα και της ομάδας Έψιλον στα τέλη της δεκαετίας του 90. Αρμεγουν καλά τους αφελείς
Ετσι γίνεται, όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, αρχίζουμε να ειρωνευόμαστε και να πετάμε λάσπη...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nikos_hellas έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:16 Όσοι προετοιμάζουν την έλευση του αντιχριστου συστηματικά.. Δε γνωρίζω αν πρόκειται για ανθρώπινα ή μη ανθρώπινα όντα... Έχω διαβάσει και έχω ακούσει διάφορες απόψεις αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου.
μη- ανθρωπινα ειμαστε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:03
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Είσαι νυχτωμένος όπως οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θεμα. Όταν τους αντικρυσετε, θα μας θυμηθείτε.
οταν θα μας αντικρυσουν, θα ειναι πλεον αργα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
pussycat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat »

Πωπω αυτη η κριση εκαψε πολλα μυαλα απ οτι φαινεται. Τελικα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το χασει κανεις...πιο ευκολο απ οσο ακουγεται. :e040: :e040:
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:29 Ετσι γίνεται, όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, αρχίζουμε να ειρωνευόμαστε και να πετάμε λάσπη...
δηλαδή εσύ έχεις επιχειρήματα;
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

Ο θείος μου τα πιστεύει αυτά πολλά χρόνια τώρα, από παλιά που παρακολουθούσε κάτι εντελώς καμμένες εκπομπές στην τηλεόραση, τώρα "ενημερώνεται" μέσω ίντερνετ. Χάνεις σταδιακά την επαφή με την πραγματικότητα με αυτές τις ψεκασμενιές. Είχαν πάει να του φάνε και λεφτά σε κάποια φάση.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

στην νατασσα

ειμαι σε μαγαζι να παρει μπασο ο τοτε κολλητος και σκαει ο κιθαριστας παπαροκαδων στα ντουζενια τους, ο μαγαζατορας κλειδαμπαρωνει ολες τις ηχομονώ πόρτες, βαζει τους ενισχυτες στο τερμα και αρχιζει κατι σολιδια απο ξενικά ροκ να σου φυγει το κλαπετο :sal13:
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:03
Ακου εκεί ερπετοειδή..
Γενικα πιστευω ότι οι Λιακόπουλοι,ειναι στην ιδια ψεκασμένη συνομοταξία με τον Σώρρα.Απλά ο Σώρρας έφαγε λεφτά.ο άλλος πουλάει τουλάχιστον βιβλία.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

zoltan έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:54
Natasha έγραψε: 23 Μαρ 2019, 14:29 Ετσι γίνεται, όταν δεν έχουμε επιχειρήματα, αρχίζουμε να ειρωνευόμαστε και να πετάμε λάσπη...
δηλαδή εσύ έχεις επιχειρήματα;
Εχω και παραεχω, αλλά δεν είναι για το θεμα αυτό οι νεφελίμ. Σκοπευω να ανοιξω άλλο θεμα γι αυτους.
"Άχρι καιρού..."
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΔΓΙΑΔΩΣΤΑΙ !!!11
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές