Λαθος το ποσοστο των γαβρων ειναι τριπλασιο...Albrecht έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:0435% μπαοκια
30% αρειανοι
30% ολυμπιακοι
5% βαζελοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2018
- Οργισμένος
Re: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2018
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Rocco Siffredi
τσουκαλα αλμπρεχτ φτιαχτο λιγο να μοιαζει πιστευτο επρεπε να βαλεις παραπανω σε οσφπ
30% αρειανοι και ολυμπιακοι και 5 παναθες
30% αρειανοι και ολυμπιακοι και 5 παναθες
βασικά,
οι γονείς,
η γειτονία σου (και οι συμμαθητές σου),
οι πορείες/ανατροπές/ντέρμπι,
οι τίτλοι
και λιγότερο η ταυτότητα σου
σε κάνει οπαδό μιας ομάδας,
μετά δεν αλλάζεις
(γαύρος πατέρας, ΑΕΚ γειτονιά, ΑΕΚ παπούς πρότυπο, ιδεολογία κοντά στην ΑΕΚ και τίτλοι με διαστημική μπάλα αρχές 90s με έκαναν ΑΕΚ. Η αδερφή μου γαύρος. Μου είχε πετάξει ότι είχα μαζέψει από ΑΕΚ: κασκολ, μπλούζες, καπέλα, κονκάρδες, κοσμήματα. Κλασική γαύρικη συμπεριφορά. Την σημαία στο δωμάτιο της δεν την κατέβασα.Έκανα υπομονή... Παντρεύτηκε ΑΕΚτζη και έγινε ΑΕΚ (ήθελε δεν ήθελε). Όπως και ο ανηψιός (τον γλιτώσαμε στο τσακ) γιατί είχαμε υποβιβαστεί. Χώρισε, αλλά παραμένει ΑΕΚ και ντύνεται ΑΕΚτσίδικα!!!)
οι γονείς,
οι τίτλοι
μετά δεν αλλάζεις
(γαύρος πατέρας, ΑΕΚ γειτονιά, ΑΕΚ παπούς πρότυπο, ιδεολογία κοντά στην ΑΕΚ και τίτλοι με διαστημική μπάλα αρχές 90s με έκαναν ΑΕΚ. Η αδερφή μου γαύρος. Μου είχε πετάξει ότι είχα μαζέψει από ΑΕΚ: κασκολ, μπλούζες, καπέλα, κονκάρδες, κοσμήματα. Κλασική γαύρικη συμπεριφορά. Την σημαία στο δωμάτιο της δεν την κατέβασα.Έκανα υπομονή... Παντρεύτηκε ΑΕΚτζη και έγινε ΑΕΚ (ήθελε δεν ήθελε). Όπως και ο ανηψιός (τον γλιτώσαμε στο τσακ) γιατί είχαμε υποβιβαστεί. Χώρισε, αλλά παραμένει ΑΕΚ και ντύνεται ΑΕΚτσίδικα!!!)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
το κοκκινισε ολοκληρη η Ελλαδα λετε να βγηκε τυχαια; Συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Rocco Siffredi
εγω αλλο συνθημα θυμαμαι με το κοκκινησε
ουτε κι αυτο θα βγηκε τυχαια
ουτε κι αυτο θα βγηκε τυχαια
Το ποσοστό στη σαλο ειναι παοκ 55, ρουλης 25, κλακος 10, λοιπές δυνάμεις 10
Φυσικά στις άλλες πόλεις της μακεδονιας το ποσοστό του ρουλη πέφτει
Φυσικά στις άλλες πόλεις της μακεδονιας το ποσοστό του ρουλη πέφτει
- Alexander the Great
Albrecht έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:19 το κοκκινισε ολοκληρη η Ελλαδα λετε να βγηκε τυχαια; Συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα.
Τη πραγματικοτητα τσουκαλα που ελεγε για κατακοκκινη φιλαδελφεια,θεσσαλονικη κτλ?
νομίζω Άρης έχει πολύ στα Γρεβενά ή κάνω λάθος; (τουλάχιστον παλιότερα)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Rocco Siffredi
γονεις αν ασχολουνταιΓαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:15 βασικά,
οι γονείς,
οι τίτλοι
μετά δεν αλλάζεις
μετα παει η γειτονια σχολειο
και οποιος παιρνει τα πρωταθληματα εκεινη την περιοδο θα τσιμπησει κοσμο
αν και ο γαβρος με τοση μποχα στα πρωταθληματα του δεν νομιζω οτι τραβηξε τοσο κοσμο οσο αν ηταν αλλη ομαδα
σε τι ποσοστο παντου εχει απο ολουςDies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:24Αρκετοί.
το 30 που δινει ο αλμπρεχτ σε αρειανους και γαβρους ειναι αστειο
Β Ελλαδα μπορει να πιανει και Θρακη
Γρεβενά δεν θυμάμαι, αλλά γενικά έχει παντού απ'όλα. Έχω πάει σε χωριό νομού που δεν συνορεύει με Θεσσαλονικη, και για κάποιο λόγο οι περισσότεροι στήριζαν ...Ηρακλή.Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:25 νομίζω Άρης έχει πολύ στα Γρεβενά ή κάνω λάθος; (τουλάχιστον παλιότερα)
Αυτά τα λέω για τον Λεστατ, που περιέγραφε καταστάσεις ..χωριών στην Κρήτη, για πόλεις 30+ χιλιάδων κατοίκων της Μακεδονίας, που μπορεί να είχαν και κάποιον μικρό "σύνδεσμο" του ΟΣΦΠ ( κοντά στο αστυνομικό τμήμα
Ρόκο, τι να σου πω ρε μαν, δείτε καμιά έρευνα (νομίζω υπάρχει μια παλιά στο sdna, για κάθε νομό). Γαύρους έχω γνωρίσει πολλούς (και εξαιρετικά άτομα), και όχι μόνο φοιτητές από νοτιότερα. Ο Αλμπρεχτης είναι Αλμπρέχτης
για Γρεβενά, ήξερα χωριό πουήταν όλοι ΆρηςDies Irae έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:43Γρεβενά δεν θυμάμαι, αλλά γενικά έχει παντού απ'όλα. Έχω πάει σε χωριό νομού που δεν συνορεύει με Θεσσαλονικη, και για κάποιο λόγο οι περισσότεροι στήριζαν ...Ηρακλή.Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:25 νομίζω Άρης έχει πολύ στα Γρεβενά ή κάνω λάθος; (τουλάχιστον παλιότερα)
Αυτά τα λέω για τον Λεστατ, που περιέγραφε καταστάσεις ..χωριών στην Κρήτη, για πόλεις 30+ χιλιάδων κατοίκων της Μακεδονίας, που μπορεί να είχαν και κάποιον μικρό "σύνδεσμο" του ΟΣΦΠ ( κοντά στο αστυνομικό τμήμα)
Ρόκο, τι να σου πω ρε μαν, δείτε καμιά έρευνα (νομίζω υπάρχει μια παλιά στο sdna, για κάθε νομό). Γαύρους έχω γνωρίσει πολλούς (και εξαιρετικά άτομα), και όχι μόνο φοιτητές από νοτιότερα.
αλλά όταν λέμε χωριό, χωρίο (500/1000 κατοίκων το πολύ)
ο ρόλος της γειτονιάς/σχολείου που λέγαμε
-
Paralimnitis
Eδω εχει γεμισει η Κυπρος ρε φιλε,τι να λεμε τωρα,παντα υπηρχαν κατι λιγοι κυπριοι παοκτζηδες αλλα με την καθοδο των βορειοελλαδιτων τα τελευταια χρονια,φτασαμε στο σημειο να εχουν ανοιξει 4 συνδεσμους στο νησι.
Σίγουρα. Εμένα όλα τα σχολεία είχαν απ'όλα. Προφανώς πολύ ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και αρκετούς των μεγάλων της Αττικής. Μόνο Ηρακλειδείς δεν θυμάμαι, άλλοι στήριζαν και τοπικές ομάδες λόγω καταγωγής, άλλοι άλλαζαν 3 ομάδες ως το λύκειο κτλ
Ισχυει,μονο αεκτζηδες και φοιτητριες εχει εκει.Ακυρο Κομοτηνη σκεφτομουν για το 2οAlexander the Great έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:59Γαληνός έγραψε: 08 Μάιος 2018, 14:39
αλλά Βόρεια Ελλάδα είναι και ο Έβρος, εκεί γίνεται χαμός από ΑΕΚ
Ειδικα Αλεξανδρουπολη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 13 Απαντήσεις