εκείνοι με εκνευρίζουν και εμένα όκ. Μπορεί να θέλω να σου σπάσω τα νεύρα ρε φίλε, να είναι μεσημέρι και να θέλω να δω πώς απαντάς όταν έχεις σαλάκια απο τον ύπνο, αν κάνει ηχώ η τουαλέτα σου, απάντα το.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:12 Επίσης στην ίδια και χειρότερη κλίμακα με τους αργοπορημένους βάζω όσους δε σηκώνουν τηλέφωνο επειδή έτσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχεις ραντεβού στις 9...
Re: Έχεις ραντεβού στις 9...
Η κοιλια μουουοουουοουυ!!!!!!!enaon έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:18 εκείνοι με εκνευρίζουν και εμένα όκ. Μπορεί να θέλω να σου σπάσω τα νεύρα ρε φίλε, να είναι μεσημέρι και να θέλω να δω πώς απαντάς όταν έχεις σαλάκια απο τον ύπνο, αν κάνει ηχώ η τουαλέτα σου, απάντα το.
- YouOnlyLiveOnce
Και πως τυχαινει συνηθως να ειναι οι ιδιοιΕρμής έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:12 Επίσης στην ίδια και χειρότερη κλίμακα με τους αργοπορημένους βάζω όσους δε σηκώνουν τηλέφωνο επειδή έτσι.
που αργουν και στα ραντεβου
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ενδιαφέρον πείραμα. Εκεί που ο νορμάλ κόσμος λέει μέρα και ώρα, εμείς θα πούμε έτος και μήνα ξέρω 'γω.
Αμα δε μπορει; αμα τοχει ξεχασει χαμηλωμενο; αμα οτιδηποτε; Το θεμα ειναι αν δεν παρουν πισω, σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Εκτος και αν ειναι στο νοσοκομειο... σε κωμα.
- shrike
enaon έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:18εκείνοι με εκνευρίζουν και εμένα όκ. Μπορεί να θέλω να σου σπάσω τα νεύρα ρε φίλε, να είναι μεσημέρι και να θέλω να δω πώς απαντάς όταν έχεις σαλάκια απο τον ύπνο, αν κάνει ηχώ η τουαλέτα σου, απάντα το.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:12 Επίσης στην ίδια και χειρότερη κλίμακα με τους αργοπορημένους βάζω όσους δε σηκώνουν τηλέφωνο επειδή έτσι.
εχω χαλάσει δουλειά, ετσι.enaon έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:18εκείνοι με εκνευρίζουν και εμένα όκ. Μπορεί να θέλω να σου σπάσω τα νεύρα ρε φίλε, να είναι μεσημέρι και να θέλω να δω αν πώς απαντάς όταν έχεις σαλάκια απο τον ύπνο, αν κάνει ηχώ η τουαλέτα σου, απάντα το.Ερμής έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:12 Επίσης στην ίδια και χειρότερη κλίμακα με τους αργοπορημένους βάζω όσους δε σηκώνουν τηλέφωνο επειδή έτσι.
Ο τύπος και αργοπορημένος (40 λεπτά) και δε σήκωνε τηλ. Όταν ρώτησα γιατί συνέβει αυτή η αηδία μου είπε οτι είχε κίνηση και οτι το τηλ το είχε κάπου στην τσάντα του και δε το άκουσε. Τον ευχαρίστησα που ήρθε, του κέρασα και τον καφέ και έφυγα.
Κάποιος που έχει το τηλ στην τσάντα και δε το ακούει ενώ έχει αργήσει, δείχνει πιο ασόβαρος και απο ζαίος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τότε υπάρχει θέμα με την διαπροσωπική σχέση.Custom_F έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:22
Αμα δε μπορει; αμα τοχει ξεχασει χαμηλωμενο; αμα οτιδηποτε; Το θεμα ειναι αν δεν παρουν πισω, σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Εκτος και αν ειναι στο νοσοκομειο... σε κωμα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Dwarven Blacksmith
Είμαι στην ώρα μου σχεδόν πάντα.
Για να το πετύχω αυτό όμως πάντα τρέχω, σπάνια να υπολογίσω κάτι έτσι ώστε να περπατάω νωχελικά.
Η μαλακία είναι το καλοκαίρι όπου φτάνω ιδρωμένος.
Για να το πετύχω αυτό όμως πάντα τρέχω, σπάνια να υπολογίσω κάτι έτσι ώστε να περπατάω νωχελικά.
Η μαλακία είναι το καλοκαίρι όπου φτάνω ιδρωμένος.
Αυτό!Custom_F έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:22Αμα δε μπορει; αμα τοχει ξεχασει χαμηλωμενο; αμα οτιδηποτε; Το θεμα ειναι αν δεν παρουν πισω, σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Εκτος και αν ειναι στο νοσοκομειο... σε κωμα.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Σύνηθως πιο νωρίς καταφθάνω
- shrike
Κάθε μέρα, όλο και περισσότερους βλέπω να το 'χουν στην τσέπη, να χτυπάει, να του ρίχνουν μια ματιά και απλά να το γράφουν στα @@ τους.Custom_F έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:22Αμα δε μπορει; αμα τοχει ξεχασει χαμηλωμενο; αμα οτιδηποτε; Το θεμα ειναι αν δεν παρουν πισω, σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα. Εκτος και αν ειναι στο νοσοκομειο... σε κωμα.
Ας μην ξεχνάμε, ότι οι εισπρακτικές προσθέτουν συνεχώς νέα νούμερα, και οι λίστες αυτόματης απόρριψης στα κινητά γεμίζουν σχετικά γρήγορα.
Αυτό είναι εν μέρει καλό γιατί κάνεις ξεκαθαρίσματα.shrike έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:25
Κάθε μέρα, όλο και περισσότερους βλέπω να το 'χουν στην τσέπη, να χτυπάει, να του ρίχνουν μια ματιά και απλά να το γράφουν στα @@ τους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η πρώτη επιλογή... δεν μου αρέσει να περιμένω ούτε να με περιμένουν.
the end
Δεν εχεις καμια αλλη δουλεια να κανεις εσυ; Κουτσομπολη. Και να πω οτι σκοτωνεις μυγες...shrike έγραψε: 08 Μάιος 2018, 15:25 Κάθε μέρα, όλο και περισσότερους βλέπω να το 'χουν στην τσέπη, να χτυπάει, να του ρίχνουν μια ματιά και απλά να το γράφουν στα @@ τους..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις