!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχεις καρκίνο; Φταίει ο χαρακτήρας σου!
-
Al Bundy
Έχεις καρκίνο; Φταίει ο χαρακτήρας σου!
Δήλωση Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β' :
Με τη Χάρη του Θεού «ο καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα.
Δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου».
Αχ ρε κατακαημένε Παΐσιε...παλιοχαρακτήρα.
Αχ ρε κατακαημένε Παΐσιε...παλιοχαρακτήρα.
-
stergiosbik
Re: Έχεις καρκίνο; Φταίει ο χαρακτήρας σου!
Ας λεει οτι καταλαβαινει.
Θα ερθει η ωρα που θα δωσει λογαριασμο εκει που πρεπει.
Οπως ολοι μας.
Θα ερθει η ωρα που θα δωσει λογαριασμο εκει που πρεπει.
Οπως ολοι μας.
ειπε κατι που πολλοι ανθρωποι πιστευουν.
πχ οι καπνιστες λενε δεν θα τυχει σε εμενα παρολο που το τσιγαρο ειναι βλαβερο κτλ
οι στρατιωτες συχνα πιστευουν οτι μια ανωτερη δυμαμη τους σωζει απο τα βασανα του πολεμου κτλ
πχ οι καπνιστες λενε δεν θα τυχει σε εμενα παρολο που το τσιγαρο ειναι βλαβερο κτλ
οι στρατιωτες συχνα πιστευουν οτι μια ανωτερη δυμαμη τους σωζει απο τα βασανα του πολεμου κτλ
Συγκλονιστική μαρτυρία καρκινοπαθούς: Ο καρκίνος δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα μου.
Μια χαρά τα λέει ένας καρκινοπαθής που παλεύει για τη ζωή του.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:12 Δήλωση Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β' :
-
Al Bundy
Ποιος δεν έχει επαφή με τον καρκίνο; Σε κάθε ευρύτερη οικογένεια υπάρχει τουλάχιστον ένας παθών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Μαρ 2019, 11:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Al Bundy
Tell me about it...stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:14 Ποιος δεν έχει επαφή με τον καρκίνο; Σε κάθε ευρύτερη οικογένεια υπάρχει τουλάχιστον ένας παθών.
Συγκλονιστική μαρτυρία καρκινοπαθούς: Ο καρκίνος δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα μου.
Προσοχή μόνο στον τίτλο.
Ο άνθρωπος δεν λέει ότι φταίει ο χαρακτήρας αν σε χτύπησε ο καρκίνος.
Λέει ότι ο δικός του χαρακτήρας δεν αποδέχεται τον καρκίνο. Του δίνει διαζύγιο. Τον αποδεσμεύει, από την ψυχολογική πλευρά της ασθένειας.
Λέει ότι ο δικός του χαρακτήρας δεν αποδέχεται τον καρκίνο. Του δίνει διαζύγιο. Τον αποδεσμεύει, από την ψυχολογική πλευρά της ασθένειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Μαρ 2019, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Al Bundy
Ενώ ο χαρακτήρας του Παΐσιου πχ τον αποδεχόταν;stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:18 Προσοχή μόνο στον τίτλο.
Λέει ότι ο δικός του χαρακτήρας δεν αποδέχεται τον καρκίνο. Του δίνει διαζύγιο. Τον αποδεσμεύει από την ψυχολογική του πλευρά.
Ποια σχέση έχει ο ...χαρακτήρας του Παΐσιου; 
Ολοκλήρωσε το σκεπτικό σου και φτιαξε τη σύνδεση για να καταλάβω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Μαρ 2019, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Ας μην ηταν οι γιατροι και θα σου λεγα
-
Γραφικός
Ρε σεις, ο καρκίνος καταπολεμάται εν μέρη με θετική ψυχολογία. Αν βοήθησε τον άθρωπο να πιστεύει ότι δεν του ταιριάζει στον χαρακτήρα, καλά έκανε που το πίστευε. Τι κακία σας έχει πιάσει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 23 Μαρ 2019, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Al Bundy
Re: Συγκλονιστική μαρτυρία καρκινοπαθούς: Ο καρκίνος δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα μου.
Από καρκίνο πέθανε...stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2019, 12:04 Ποια σχέση έχει ο ...χαρακτήρας του Παΐσιου;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Είχες/έχεις κάποιο κοντινό σου άτομο που υπέφερε ή υποφέρει;Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:15Tell me about it...stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:14 Ποιος δεν έχει επαφή με τον καρκίνο; Σε κάθε ευρύτερη οικογένεια υπάρχει τουλάχιστον ένας παθών.![]()
Τουλάχιστον αυτός μίλησε για τον εαυτό του και πως αντιμετωπίζει τον καρκίνο. Δεν χαίρεται και υπερηφανεύεται που δεν έχει καρκίνο μπροστά σε έναν καρκινοπαθή.
Εκεί έχω προσωπική εμπειρία.
Εκεί έχω προσωπική εμπειρία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1