Τουριστας ειναι?Otto Weininger έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:32Γιατί μετανάστης; Κάνε το πολιτικός πρόσφυγας να είναι πιο πιασάρικο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:30Μαλλον επειδη εχει περασει τις ιδιες χαρες στη ζωη ενας αφρικανος μεταναστης με εναν ευρωπαιο φασιστα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λα Βεντούζα (και τρομπόνι) από Σαλβίναρο: Κατάσχεται το πλοίο της ΜΚΟ
Re: Λα Βεντούζα (και τρομπόνι) από Σαλβίναρο: Κατάσχεται το πλοίο της ΜΚΟ
Σαλβιναρε βαλε πολυβολα στο πλοιο, στελεχωσε το με παιδιά απο την PasaPound και βαλτο να περιπολει.
Ο Σαλβινι έχει βάλει την αριστερά στο περιθώριο. Πήρε την εξουσία και με πυγμή θα εφαρμόσει το πρόγραμμα του χωρίς να υπολογίσει καμία αντίδραση. ξυδακι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Έχει αρχίσει επίσης το τσάκισμα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αστυνομία έχει πάρει σβαρνα τις καταλήψεις
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
Al Bundy
Για αυτό έρχεται στην Ευρώπη;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:30
Μαλλον επειδη εχει περασει τις ιδιες χαρες στη ζωη ενας αφρικανος μεταναστης με εναν ευρωπαιο φασιστα.
Για να περάσει τις ίδιες χαρές;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις....
Δεν σας εχει διδαξει τιποτα η ιστορια.
-
Al Bundy
Επειδή μας έχει διδάξει αντιδρούμε έτσι...
- Υδράργυρος
Ποια ειναι η ακτοφυλακη της λιβυης; η κατασταση εκει ειναι χαοςOtto Weininger έγραψε: 23 Μαρ 2019, 08:35Δεν έγινε σύλληψη για αυτο ψευτρακο, που κατά τα άλλα ψεγεις άλλους για προπαγάνδα.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2019, 08:28 Nημα για ανθυποπηθικους ακροδεξιους:
Εσωσες ανθρωπους απο πνιγμο; Συαλλαμβανεσαι! Ψοφος..
Του μάζεψαν απο τις ακτές της Λιβύης, παρουσία της εκει ακτοφυλακης.
Γιατί τους πήγαν Ιταλία; Αυτός είναι και ο λόγος που συνελήφθησαν και όχι επειδή έσωσαν ανθρώπους από πνιγμό.
-
Al Bundy
Χάος ξεχάος όταν μαζεύεις κάποιον 3 μίλια από την ακτή μιας χώρας τον επιστρέφεις εκεί...δεν κάνεις 180 μίλια απόσταση για να τον πας σε άλλη χώρα!Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:05
Ποια ειναι η ακτοφυλακη της λιβυης; η κατασταση εκει ειναι χαος
- Υδράργυρος
Ειναι παρανομο να τους γυρισεις εκει περα. Υπαρχουν στρατοπεδα διακινητων, γινεται δουλεμποριο, δεν υπαρχουν αρχες, γινονται βασανιστηρια. Δικαιουται ααυλο καποιος που φευγει απο εκειΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:08Χάος ξεχάος όταν μαζεύεις κάποιον 3 μίλια από την ακτή μιας χώρας τον επιστρέφεις εκεί...δεν κάνεις 180 μίλια απόσταση για να τον πας σε άλλη χώρα!Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:05
-
Al Bundy
Η Αλγερία και η Αίγυπτος είναι δίπλα....Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:11Ειναι παρανομο να τους γυρισεις εκει περα. Υπαρχουν στρατοπεδα διακινητων, γινεται δουλεμποριο, δεν υπαρχουν αρχες, γινονται βασανιστηρια. Δικαιουται ααυλο καποιος που φευγει απο εκειΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:08Χάος ξεχάος όταν μαζεύεις κάποιον 3 μίλια από την ακτή μιας χώρας τον επιστρέφεις εκεί...δεν κάνεις 180 μίλια απόσταση για να τον πας σε άλλη χώρα!Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:05
Και τι με νοιαζει εμενα που ειμαι στον καναπε μου αραχτος και αποθεωνω τον Σαλβινι?Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:11Ειναι παρανομο να τους γυρισεις εκει περα. Υπαρχουν στρατοπεδα διακινητων, γινεται δουλεμποριο, δεν υπαρχουν αρχες, γινονται βασανιστηρια. Δικαιουται ααυλο καποιος που φευγει απο εκειΞυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:08Χάος ξεχάος όταν μαζεύεις κάποιον 3 μίλια από την ακτή μιας χώρας τον επιστρέφεις εκεί...δεν κάνεις 180 μίλια απόσταση για να τον πας σε άλλη χώρα!Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:05
-
Al Bundy
Και τι με νοιάζει εμένα που είμαι στον καναπέ μου αραχτός και αποθεώνω τους διακινήτές ΛΑΘΡΟμεταναστών και τράφικινγκ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:15
Και τι με νοιαζει εμενα που ειμαι στον καναπε μου αραχτος και αποθεωνω τον Σαλβινι?
Ασε τις παπατζες ρε καημενε.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:22Και τι με νοιάζει εμένα που είμαι στον καναπέ μου αραχτός και αποθεώνω τους διακινήτές ΛΑΘΡΟμεταναστών και τράφικινγκ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:15
Και τι με νοιαζει εμενα που ειμαι στον καναπε μου αραχτος και αποθεωνω τον Σαλβινι?
- Last Veteran
ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να με νοιάζει τι και πως ζουν άλλοι στου διαόλου τη μάνα;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:15
Εγώ ζω με 4500 ευρώ το χρόνο περιπου, ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να νοιαστω αν 10000 χιλ μακρυά υπάρχουν άνθρωποι που "δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν μέλλον" όταν για να μου μαζωχτουνε εδω πληρώνουν εισιτηριο ένα ετήσιο μπάτζετ μου;
Όπως δεν ονειρεύομαι πλούτη και ντολτσε βιτες, όπως ΔΕΝ αισθάνομαι ζήλια για γκλαμουρατες ζωές πλούσιων, έτσι ακριβώς δεν στεναχωριέμαι αν αλλού κάποιοι ειναι ταλαιπωροι. Δεν κατάλαβα, τι είμαστε, αποθήκες ανθρώπων;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις