Έβαλαν υποψήφια για Ευρωβουλευτή με ποινικό μητρώο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Έχω την εντύπωση πως βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους... ΄
Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
the end
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Τώρα μιλάμε για το κόμμα με αντιπρόεδρο τον πατέρα ναρκεμπορου και πρόεδρο Βουλής πατέρα ληστή. Δεν νομιζω οτι το να έχει κάποιος ποινικό μητρώο είναι εντελώς ξενο στις αξίες και τις συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑΠάνας έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:29 Έχω την εντύπωση πως βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους... ΄
Έβαλαν υποψήφια για Ευρωβουλευτή με ποινικό μητρώο;Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Εμπεδοκλής
Συμφωνώ 100%. Μην ξεχνάμε όμως ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την εξουσία έχει κόρη ναρκέμπορου, κάτι παιδεραστές, και κάτι διακινητές-νομιμοποιητές λαθρομεταναστών...Lord Brum έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:32Τώρα μιλάμε για το κόμμα με αντιπρόεδρο τον πατέρα ναρκεμπορου και πρόεδρο Βουλής πατέρα ληστή. Δεν νομιζω οτι το να έχει κάποιος ποινικό μητρώο είναι εντελώς ξενο στις αξίες και τις συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑΠάνας έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:29 Έχω την εντύπωση πως βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους... ΄
Έβαλαν υποψήφια για Ευρωβουλευτή με ποινικό μητρώο;Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτή μάλλον θα νόμισε πως θα παραμείνει στα μουλωχτά το τσέπωμα και θα την σκαπουλάρει. Οι ζαίοι όμως τι κάνουν; Εντάξει, θέλησαν να βάλουν ένα όνομα με αριστερίστικη φανφάρα στο ψηφοδέλτιο. Δεν κοσκινίζουν όμως τους υποψηφίους τους. Τι κάνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έλα ντε, αυτή είναι η μεγάλη μου απορία και μένα.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:47 Αυτή μάλλον θα νόμισε πως θα παραμείνει στα μουλωχτά το τσέπωμα και θα την σκαπουλάρει. Οι ζαίοι όμως τι κάνουν; Εντάξει, θέλησαν να βάλουν ένα όνομα με αριστερίστικη φανφάρα στο ψηφοδέλτιο. Δεν κοσκινίζουν όμως τους υποψηφίους τους. Τι κάνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού;
the end
Και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι; Αναγκάζουν τους υποστηρικτές τους να παίρνουν θέση και να γελοιοποιούνται. Όπως έγινε και με τον Νίκο Γεωργιάδη.
the end
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ρητορικό είναι το ερώτημα Πάνα. Οι άνθρωποι θεωρούν τον όποιο σχεδιασμό και γενικά το να βάλουν τον κώλο τους κάτω και να εργαστούν μεθοδικά πάνω σε κάτι, χολέρα. Θεωρούν πως είναι υπερδιάνοιες με ιδιαίτερα προικίσματα διαίσθησης που δεν έχουν ανάγκη να φέρονται σαν κοινοί θνητοί και να μελετήσουν δύο πραγματάκια. Το ειρωνικό είναι πως οι αυτοαποκαλούμενοι ως οι απόλυτοι ανθελληναράδες είναι οι πιο αυθεντικοί και ατόφιοι εκφραστές του ελληναραδισμού.Πάνας έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:48Έλα ντε, αυτή είναι η μεγάλη μου απορία και μένα.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:47 Αυτή μάλλον θα νόμισε πως θα παραμείνει στα μουλωχτά το τσέπωμα και θα την σκαπουλάρει. Οι ζαίοι όμως τι κάνουν; Εντάξει, θέλησαν να βάλουν ένα όνομα με αριστερίστικη φανφάρα στο ψηφοδέλτιο. Δεν κοσκινίζουν όμως τους υποψηφίους τους. Τι κάνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
Αυτοί οι γόνοι στα μάτια του κόσμου μένουν για πάντα παιδιά...
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
η το γραφουν ειρωνικα.Μετανάστρια έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:08 Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Κανείς αθώος δεν δηλώνει ένοχος στο δικαστήριο για να τελειώνει η δίκη.Χαοτικός έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:07 Άρα δεν το απέκρυψε όπως λένε οι ψεύτες οι δεξιοί. Μιλάμε για σαπίλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ελβετός Τραπεζίτης
https://twitter.com/akrokentrwos/status ... 1113662465
Το ξεβράκωμα γινεται περιπετειωδώς επικότερο !!!
Το ξεβράκωμα γινεται περιπετειωδώς επικότερο !!!
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Και στα δικά τους μάτια το ίδιο.Μετανάστρια έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:08 Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
-Υπάρχει κάποια κουβέντα του που σε καθόρισε;
-Κουβέντα τόσο καθοριστική δεν έχω. Δυστυχώς ήμασταν μαζί έως τα δεκάξι μου. Τα τραγούδια με έχουν καθορίσει και ότι μέσα μου έχω και νιώθω ό,τι είναι δικό του. Κάτι άλλο επίσης είναι και οι αγώνες του για τα πνευματικά δικαιώματα, που ασχολούμαι και εγώ τα τελευταία δύο χρόνια με μεγάλη ικανοποίηση και για λογαριασμό αυτών που έχουν φύγει. Δεν είναι φοβερό το ότι έπρεπε να περάσουν τριανταπέντε χρόνια για να γίνει μια κάθαρση στο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων;
https://tvxs.gr/news/moysiki/myrsini-lo ... aei-neyraç
Και μία ακόμη κατάθεση ψυχής.
http://1-2.gr/2017/09/17/h-myrsinh-kai- ... oy-lo-zoy/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Οταν συστηνεται ως κορη καποιου, το μυαλο παει σε νεα γυναικα και οχι σε ατομο ωριμης ηλικιας, που θα επρεπε να εχει χτισει αυτονομη πορεια και δικο του ονομαΜετανάστρια έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:08 Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
Σιγά την ένοχη. Έφαγε 50 χιλιάρικα και τα δίνει πίσω. Σιγά.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:12Κανείς αθώος δεν δηλώνει ένοχος στο δικαστήριο για να τελειώνει η δίκη.Χαοτικός έγραψε: 22 Μαρ 2019, 16:07 Άρα δεν το απέκρυψε όπως λένε οι ψεύτες οι δεξιοί. Μιλάμε για σαπίλα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ακριβώς- πέρασε τα πρώτα 53 χρόνια της και δεν έχει τίποτα απολύτως να επιδείξει στον επαγγελματικό, κοινωνικό ή οικονομικό τομές, κάτι που να δείχνει οτι δεν ηταν κηφήνας και τεμπέλα ολη της την ζωη.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:23Οταν συστηνεται ως κορη καποιου, το μυαλο παει σε νεα γυναικα και οχι σε ατομο ωριμης ηλικιας, που θα επρεπε να εχει χτισει αυτονομη πορεια και δικο του ονομαΜετανάστρια έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:08 Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 669 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 2 Απαντήσεις