!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ Ή ΌΧΙ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Pirate7G

Re: ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ Ή ΌΧΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:23
Pirate7G έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:14

21/3/ 2018
Στην υπογραφή :smt005:
Ναι, με στυλό και δείχνει και παραποιημένη, οι άλλες είναι δακτυλογραφημένες όμως.
Δεν ξέρω τι παραποιημενο βλέπεις, αλλά αν είναι να αναφερθούμε σε παραποιήσεις πολύ πιο εύκολα παραποιείται με έναν υπολογιστή κάτι δακτυλογραφημένο, παρά κάτι γραμμένο με στυλό.
Τέλος πάντων. Το σχόλιο μου αφορούσε τον μαλάκα που έκανε το λάθος. Δεν ήταν επισήμανση κάποιας παραποίησης.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Pirate7G έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:30

Τέλος πάντων. Το σχόλιο μου αφορούσε τον μαλάκα που έκανε το λάθος. Δεν ήταν επισήμανση κάποιας παραποίησης.
:smt023 Αυτό λες; Το "απαγγελεία" δεν το είδες; Αγράμματα ρετάλια παντού!
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ Ή ΌΧΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Pirate7G έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:22
southern έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:16
Pirate7G έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:12

Ήταν η εποχή που οι εθνικιστικές κορώνες δεν έφερναν ψήφους. Ίσα ίσα έκοβαν. Είχε ακόμα λεφτά τότε ο κόσμος και λάτρευε την ΕΕ.
Οπότε εξηγείται κι η τότε στάση της ΝΔ. Η ψηφοθηρια πάντα ήταν τον Α και το Ω για αυτήν.
Τα είχαν παίξει με το Λάος. Ήταν καλή προσπάθεια, είχε το πρέσβη, το κοραντη και τον Ψινάκη του.

Τους 2 πρώτους δεν τους θυμάμαι, αλλά τον Ψινακη δεν τον είχαν. Είχε χαλάσει το προξενιό.
Επίσης ο ΛΑΟΣ σύσωμος, εκείνη την εποχή, ωρύοταν κι ούρλιαζε οπότε τον αποκαλούσαν ακροδεξιό κόμμα. Σημερα θα χαιρέταγε και "δωρικά" :lol:
Καιροσκόποι. Τι να λέμε τώρα
Δεν ήταν ακροδεξιό ουτε καν δυτικού τύπου. Λαϊκό δεξιό κόμμα ήταν και με κάποιους εθνικιστές
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Pirate7G

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:36

Δεν μπορώ να κράξω κανέναν για ορθογραφικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

:fp: Είναι δυνατόν ένα έθνος να ασχολείται με αυτό την ώρα που υπάρχει 1.2 εκατομμύριο άνεργοι, 6 εκατομμύρια κάτω από τα όρια της φτώχειας, που χάνει το σπίτι του, που διαλύεται το έθνος-κράτος και χαρίζεται η δημόσια και ιδιωτική κινητή και ακίνητη περιουσία;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

φωναζαν συνθηματα κατά των αλβανων

ρε παιζακι η κυβερνηση και η αντιπολιτευση της αλβανιας διεκδικεί κερκυρα ηπειρο δ,μακεδονια

και τα παιζακια αχου αχου

ρε γμτ την καταρα ΜΟΝΟ ααριστερα και κκε βλεπουν τις διεκδικήσεις κατά της ελλαδας και σκουζνι για συνθηματα

σαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ντε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

επειδή τα ανδράποδα αριστερας κκε κτλ υπηρετουν το αλβανο αφεντικο σκοπιανο τουρκικο

θελουν να γινουμι ολοι οι ελληνες σα τα μουτρα τους

και μετα στε νοχωριουνται για αρφανα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

Pirate7G έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:39

οι γραμματιζούμενοι υπερ ααλβανικων σκοπιανών και τουρκικων συμφερόντων

τον εθνικισμο ααυτων δεν τον βλεπουν

τους πειραζ αμα σκουξουν συνθηματα οι στρατιωτες
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

πηγή: https://www.iefimerida.gr/news/487031/t ... n-parelasi

Τι απαντά το Λιμενικό στην απαγόρευση συνθημάτων στους ΟΥΚάδες κατά την παρέλαση

Απάντηση στα δημοσιεύματα περί απαγόρευσης απαγγελίας συνθημάτων στους ΟΥΚάδες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δίνει το Λιμενικό Σώμα.

Σε ανακοίνωση του το αρχηγείο Λιμενικού/Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζει ότι κατά τις πάγιες διατάξεις που ισχύουν για τις Ε. Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, τα πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα της παρέλασης επιτρέπεται να τραγουδούν μόνο συγκεκριμένα άσματα, ενώ απαγορεύονται αυστηρά τα συνθήματα

Ως εκ τούτου, καταλήγει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η συγκεκριμένη διαταγή του Διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών κινείται στο πνεύμα των διατασσομένων, αφού υπενθυμίζει τη σχετική απαγόρευση αναφορικά με τα συνθήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Σύμφωνα με τις πάγιες διατάξεις που ισχύουν για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, επιτρέπεται στα πεζοπόρα τμήματα της παρέλασης, μετά τη διέλευσή τους από το τιμώμενο πρόσωπο, να άδουν συγκεκριμένα στρατιωτικά άσματα τόσο για την τήρηση του ρυθμού της παρέλασης όσο και για την εξύψωση του ηθικού του προσωπικού.

Με τις ίδιες δε διατάξεις, τις οποίες ακολουθεί πιστά το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή ως οφείλει, απαγορεύεται αυστηρώς η αναφώνηση συνθημάτων από τα τμήματα καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη διαταγή του Διοικητή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών κινείται στο πνεύμα των διατασσομένων, αφού υπενθυμίζει τη σχετική απαγόρευση αναφορικά με τα συνθήματα».
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Μπορείς όσο ανορθόγραφος κι αν είσαι ο ίδιος!
Ούτε πολιτικός υπάλληλος του ΥΠΕΘΑ είσαι ούτε στρατιωτικός προϊστάμενος!
run

ρε μοναδικο φαινομενο

αλβανοι σκοπιανοι βουργαροι τουρκοι είναι υπερήφανοι για την πατριδα τους και στηριζουν βεβαίως τις διεκδικήσεις κατά της ελλαδας

μονο τα ανδραποδα τρεχουν κατά του ανυπαρκτου ελληνικου εθνικισμου
Pirate7G

run έγραψε: 22 Μαρ 2019, 18:52

οι γραμματιζούμενοι υπερ ααλβανικων σκοπιανών και τουρκικων συμφερόντων

τον εθνικισμο ααυτων δεν τον βλεπουν

τους πειραζ αμα σκουξουν συνθηματα οι στρατιωτες
Που είδες βρε τρελέ να είμαι υπέρ του του αλβανική ή κάποιου άλλου εθνικισμού; Ο εθνικισμός είναι καταστροφή. Είναι ο μεγαλύτερος αναχαιτιστικός παράγοντας της προόδου. Είναι γενικώς για τον πεουλα. Ξεκόλλα από το μελό. Με το να το παίζεις ότι σε καταδιώκει το σύμπαν ολόκληρο, μόνο χαζομάρα δείχνει.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
run

από την ωρα που "σκιαζονται" αριστερα κκε κτλ από τον ανυπαρκτο ελληνικο εθνικισμο

και καταπινουν αμασητο τον αλβανικο σκοπιανο και τουρκικο
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Για συνθήματα πάντως αναγράφει η διαταγή και όχι για άσματα. Επίσης δεν διευκρινίζεται αν το συγκεκριμένο είναι ή όχι επιτρεπτό.

Ο κόσμος θα το τραγουδήσει πάντως, αυτό δεν μπορούν να το απαγορεύσουν.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Pirate7G

Spiros252 έγραψε: 22 Μαρ 2019, 20:13 Για συνθήματα πάντως αναγράφει η διαταγή και όχι για άσματα. Επίσης δεν διευκρινίζεται αν το συγκεκριμένο είναι ή όχι επιτρεπτό.

Ο κόσμος θα το τραγουδήσει πάντως, αυτό δεν μπορούν να το απαγορεύσουν.
Τώρα που το είπες, ίσως τελικά να είναι κόλπο η όλη φάση. Να βγουν τα κομάντα, να πουν το Μακεδονία Ξακουστή και μετά αν κάποιος πει για την απαγόρευση, ο σύριζα να διευκρινίσει ότι για συνθήματα είπε κι όχι για άσματα.
Δεν θα με εξέπληττε κάτι τέτοιο.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”