!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόστρατος δολοφόνησε τη γυναίκα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Al Bundy
Re: Απόστρατος δολοφόνησε τη γυναίκα του
Αν ο νεκρός δεδικαίωται τότε είναι δικαιωμένοι και οι 2 τώρα...ησυχάστε.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ σου απαγόρευσα να κρίνεις κατι; Οσο ηλίθια και να είναι η λογική σου, έχεις το δικαιωμα να πετας οτι κοτσάνες θες.Maspoli έγραψε: 22 Μαρ 2019, 08:54Δε θυμαμαι να σου απαγορεψα να με κρινεις.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 08:52
Απαγορεύεται να κρίνω εγώ τον χαρακτήρα σου οταν βρίζεις το θύμα που είναι πλεον νεκρό;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- hellegennes
Όχι. Τις απαγορεύσεις τις συνηθίζετε εσείς. Εμείς είμαστε ελεύθεροι.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 08:52Απαγορεύεται να κρίνω εγώ τον χαρακτήρα σου οταν βρίζεις το θύμα που είναι πλεον νεκρό;Maspoli έγραψε: 22 Μαρ 2019, 08:48Επειδη καποιος σκοτωθηκε απαγορευεται να κρινεις τον χαρακτηρα του;μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 08:43
Δεδικαίωται για ποιο πράμα; Για το οτι σκοτώθηκε; Ασε μας ρε φιλαράκι.
.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Παιδες, ξέρετε τι ιδεολογία ήταν ο ταρίφας: ΔΕΞΙΟΣ! Πέφτω απο τα σύννεφα!

- hellegennes
Δεν κάνω χιούμορ με ναζί.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:28Για μανάβης έχεις χιουμορ. Αν και δεν είμαι σιγουρος πως η πρόθεση σου ήταν να κάνεις αστειάκι.hellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:05 Όχι. Τις απαγορεύσεις τις συνηθίζετε εσείς. Εμείς είμαστε ελεύθεροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τόσους μήνες μετά ακόμη πονάς ε; Θα περάσει.hellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:38Δεν κάνω χιούμορ με ναζί.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:28Για μανάβης έχεις χιουμορ. Αν και δεν είμαι σιγουρος πως η πρόθεση σου ήταν να κάνεις αστειάκι.hellegennes έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:05 Όχι. Τις απαγορεύσεις τις συνηθίζετε εσείς. Εμείς είμαστε ελεύθεροι.
(τα κολοκυθάκια μην ξεχνάς)
Στα παπάρια σας το GDPR που παραβιάζει πάλι ο χαλουμοφάγος άραβας;
disclaimer: Η φράση "χαλουμοφάγος άραβας" δεν είναι προσβλητική καθώς περιγράφει τη μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του νησιού της Αφροδίτης, γαστρονομικά κι εθνολογικά
disclaimer: Η φράση "χαλουμοφάγος άραβας" δεν είναι προσβλητική καθώς περιγράφει τη μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του νησιού της Αφροδίτης, γαστρονομικά κι εθνολογικά
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Nero
Πάτησα ρουφιανόκουμποelchav έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:46 Στα παπάρια σας το GDPR που παραβιάζει πάλι ο χαλουμοφάγος άραβας;
Σεμνά με χαρακτηρισμούς και τσουβαλιάσματα, γιατί θα πέσει λεπίδι!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ήδη γίνεται αυτό από την 4η σελίδα.Bandit59 έγραψε: 22 Μαρ 2019, 00:18 Βάζω στοίχημα ότι σε 2 σελίδες από τώρα, στο νήμα θα γράφουν για τον Γράμμο-Βίτσι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Εξέδωσε ανακοίνωση το ΣΑΤΑ καταδικάζοντας και ζητώντας την ανάκληση της άδειας του ταξιτζή:
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 22.03.2019

Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.
Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.
Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ»
Πηγή:
http://www.satataxi.gr/index.php/latest ... ltio-tupou
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 22.03.2019

Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.
Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.
Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ»
Πηγή:
http://www.satataxi.gr/index.php/latest ... ltio-tupou
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- hellegennes
Είναι στενό το μυαλό σου, είναι η αλήθεια και πονάει να μπαίνω μέσα και να τα διαλύω. Τώρα, δεν ξέρω τι τα θες τα κολοκυθάκια και μου ζητάς να μην τα ξεχάσω, αλλά δεν πουλάω.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:43 Τόσους μήνες μετά ακόμη πονάς ε; Θα περάσει.
(τα κολοκυθάκια μην ξεχνάς)
Δυστυχώς, καλό μου ναζόπουλο, δεν σε βλέπω να κάθεσαι πολύ. Πάλι για πόδι σε κόβω. Είναι διασκεδαστικό να σε ξεγυμνώνει κανείς. Κρίμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Highlander
Γιατί δεν έχω συναντήσει ποτέ ταξιτζή που να μην είναι (ακρο)δεξιός;μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:27 Παιδες, ξέρετε τι ιδεολογία ήταν ο ταρίφας: ΔΕΞΙΟΣ! Πέφτω απο τα σύννεφα!
![]()
Δεν είναι θέμα ιδεολογίας οι ταριφάδες όταν είναι να παραλάβουν πρέπει να σταματήσει όλο το σύμπαν.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Μαρ 2019, 14:27 Παιδες, ξέρετε τι ιδεολογία ήταν ο ταρίφας: ΔΕΞΙΟΣ! Πέφτω απο τα σύννεφα!
![]()
Ξέρω έναν, τηλέφωνο να τον πάρεις ενώ πεθαίνεις, "ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???? ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ!!!!"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-