είμαι θύμα του δυαδικού συστήματος, τί να κάνω, υπάρχει καλό και κακό μόνο, δεν μας αρέσει το 16εξαδικό να έχουμε επιλογές. Ε τώρα δεν έχω, η εσθήρ λέει να βάλουμε τσιπάκι με αυτό το πράο και ήρεμο ύφος της, αναγκαστικά με ωθεί να γίνω οπαδός της λουκά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Υπάρχει και η προφητεία του αγίου Παισιου που λέει ότι δεν θα προλαβουν να μας δώσουν τις νέες ταυτοτητες γιατί θα ξεσπάσει πολεμος.
"Άχρι καιρού..."
Νομίζω σε καταλαβαίνω.enaon έγραψε: 21 Μαρ 2019, 22:44είμαι θύμα του δυαδικού συστήματος, τί να κάνω, υπάρχει καλό και κακό μόνο, δεν μας αρέσει το 16εξαδικό να έχουμε επιλογές. Ε τώρα δεν έχω, η εσθήρ λέει να βάλουμε τσιπάκι με αυτό το πράο και ήρεμο ύφος της, αναγκαστικά με ωθεί να γίνω οπαδός της λουκά.
"Άχρι καιρού..."
Το 1986 ρώτησα κάποια στιγμή το Γέροντα αν θα έπρεπε να δεχτούμε τις νέες ταυτότητες. Μου απάντησε χαρακτηριστικά ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ζησόπουλος Σοφοκλής, συνταξιούχος στρατιωτικός υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το βιβλίο: Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, Α έκδοση σελ 375
του επισμηναγού Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου
https://www.pronews.gr/thriskeia/orthod ... -profiteia
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ζησόπουλος Σοφοκλής, συνταξιούχος στρατιωτικός υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το βιβλίο: Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, Α έκδοση σελ 375
του επισμηναγού Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου
https://www.pronews.gr/thriskeia/orthod ... -profiteia
"Άχρι καιρού..."
Αυτό το λένε κι όλοι οι νεότεροι ΆγιοιNatasha έγραψε: 21 Μαρ 2019, 22:50 Υπάρχει και η προφητεία του αγίου Παισιου που λέει ότι δεν θα προλαβουν να μας δώσουν τις νέες ταυτοτητες γιατί θα ξεσπάσει πολεμος.
Καθώς και πολλοί χαρισματικοί στο όρος
Το χειρόγραφο του Αγίου Παΐσιου σχετικά

Μπλου, πρέπει να βάλεις όλες τις σελίδες για να δουμε τί λέει για το χάραγμα και την αρνηση.
Τις ταυτότητες λένε ότι τις καθυστέρησαν 12 χρόνια (!!!). Άραγε γιατί;..
"Άχρι καιρού..."
γαϊδούρες, εσείς θα κάτσετε να πλέκετε καλτσάκια, απο το τζάμπο δηλαδή, γι'αυτό περιμένετε πώς και πώς. Τι πόλεμο κορίτσια, οι μισοί πάμε γυμναστήριο για να μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας, ομαδική αυτοκτονία ταξιδέυοντας πρός τις θέσεις επιστράτευσης θα είναι. 
Τυχαία το βρήκα στο νετ, μπορείτε να τις δείτε, αυτή για το χάραγμα λέειNatasha έγραψε: 21 Μαρ 2019, 22:58 Μπλου, πρέπει να βάλεις όλες τις σελίδες για να δουμε τί λέει για το χάραγμα και την αρνηση.
Καθυστέρησαν (κι όντος έπρεπε να γίνουν τα γεγονότα εδώ και δέκα έτη και πλέον) διότι, στρέφονται στους πνευματικούς ανωτατα στελέχη όλων των υπηρεσιών,επιχειρηματιών, επιστημόνων κτλ
Μετάνοια; Ξέρω γω
Στην εκκλησία το άκουσα σε λογο εξομολογου
Γιατί εμείς ξέρουμε να πλέκουμε; Κατευθείαν το μαλλί απ τα προβατα θα σας στέλνουμεenaon έγραψε: 21 Μαρ 2019, 23:02 γαϊδούρες, εσείς θα κάτσετε να πλέκετε καλτσάκια, απο το τζάμπο δηλαδή, γι'αυτό περιμένετε πώς και πώς. Τι πόλεμο κορίτσια, οι μισοί πάμε γυμναστήριο για να μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας, ομαδική αυτοκτονία ταξιδέυοντας πρός τις θέσεις επιστράτευσης θα είναι.![]()
καθυστερήσαμε γιατί είμαστε άχρηστοι και τα ρεαντερς κόστιζαν μία περιουσία, να είναι καλά οι κινέζοι που τα κατέβασαν με τον μικροεπεξεργαστή κάτω απο μισό ευρώ, ωστε να τα χρεώνουμε μία περιουσία και να έχει νόημα.bluerose έγραψε: 21 Μαρ 2019, 23:03 Καθυστέρησαν (κι όντος έπρεπε να γίνουν τα γεγονότα εδώ και δέκα έτη και πλέον) διότι, στρέφονται στους πνευματικούς ανωτατα στελέχη όλων των υπηρεσιών,επιχειρηματιών, επιστημόνων κτλ
Μετάνοια; Ξέρω γω
Στην εκκλησία το άκουσα σε λογο εξομολογου
- Οργισμένος
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ο καθένας μιλάει απ' την εξέδρα του
Ο παπάς απ' τη πύλη, εσύ από τα τεχνολογικά
Ναι αλλά καθυστέρησαν
Ο παπάς απ' τη πύλη, εσύ από τα τεχνολογικά
Ναι αλλά καθυστέρησαν
Δλ θα βάζουμε το κεφάλι στο ταμείο του σούπερ;
- tanipteros
το τσιπάρισμα για αυτούς που πάσχουν από άνοια και χάνονται είναι ζωτικής σημασίας...προς το παρόν ακόμα δεν γίνεται
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Μην ανησυχείτε, εκείνη την ωρα ο οργανισμός θα ανασυρει μνημες πολυτιμων γνώσεων απο τα βάθη της ψυχής του...bluerose έγραψε: 21 Μαρ 2019, 23:05Γιατί εμείς ξέρουμε να πλέκουμε; Κατευθείαν το μαλλί απ τα προβατα θα σας στέλνουμεenaon έγραψε: 21 Μαρ 2019, 23:02 γαϊδούρες, εσείς θα κάτσετε να πλέκετε καλτσάκια, απο το τζάμπο δηλαδή, γι'αυτό περιμένετε πώς και πώς. Τι πόλεμο κορίτσια, οι μισοί πάμε γυμναστήριο για να μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας, ομαδική αυτοκτονία ταξιδέυοντας πρός τις θέσεις επιστράτευσης θα είναι.![]()
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-