!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι γαμάτος δίσκος ήτανε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
the comet the course the tail
Re: Τι γαμάτος δίσκος ήτανε!
α, ρε Λένα, Λένα, Λένα, ζημιά που μας έκανες...
Σαμποτάζthe comet the course the tail έγραψε: 03 Μαρ 2019, 14:32 α, ρε Λένα, Λένα, Λένα, ζημιά που μας έκανες...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στίχοι, όχι αστεία (Εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους είσαι απο εκείνα τα παιδιά που μέσα στο μυαλό τους έχουν ένα σπασμένο πύργο ελέγχου κι ένα ραντάρ μες στην καρδιά).
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Άκουσες λίγο απ' όλα; Τι ;
- Belisarius
Άκουσα λίγο απ' όλα. Δε μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρετε ή μιλάτε σοβαρά.
Πάντως στα πεταχτά και αν δεν είσαι στη κατάλληλη φάση δεν εκτιμάς ένα τραγούδι. Ειδικά αν είναι λίγο περίεργο.
Και αυτά ομολογουμένως είναι.
Ο δίσκος που άλλαξε όλη την ελληνική μουσική.
Και η φωνή του Παλαμίδα!!!
Και η φωνή του Παλαμίδα!!!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στο 'Πτήση 201', η εναλλαγή των φωνών των Παλαμίδα-Γιαννάτου μου φαίνεται συναρπαστική.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τα τραγούδια είναι αντισυμβατικά αλλά τέλεια μουσικά και καλλιτεχνικά και στιχουργικά. Άκου το τρίτο τουλάχιστον, όλο κάποια στιγμή και πες μία γνώμη. Το βρίσκω πολύ συναισθηματικό και αγγίζει ευαισθησίες.Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 22:54Άκουσα λίγο απ' όλα. Δε μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρετε ή μιλάτε σοβαρά.
Πάντως στα πεταχτά και αν δεν είσαι στη κατάλληλη φάση δεν εκτιμάς ένα τραγούδι. Ειδικά αν είναι λίγο περίεργο.
- Belisarius
Εντάξει θα το ακούσω με την ησυχία μου και θα γράψω reviewΧαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 23:05Τα τραγούδια είναι αντισυμβατικά αλλά τέλεια μουσικά και καλλιτεχνικά και στιχουργικά. Άκου το τρίτο τουλάχιστον, όλο κάποια στιγμή και πες μία γνώμη. Το βρίσκω πολύ συναισθηματικό και αγγίζει ευαισθησίες.Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 22:54Άκουσα λίγο απ' όλα. Δε μπορώ να καταλάβω αν τρολλάρετε ή μιλάτε σοβαρά.
Θα προτιμούσα να με βαράνε τη νύχτα στην ταράτσα αντί για τον Ανδρέα παρά να μου βάζαν να ακούω αυτό το σίχαμα
Κι εγώ αυτό προτιμώ για σένα.Maspoli έγραψε: 21 Μαρ 2019, 23:16 Θα προτιμούσα να με βαράνε τη νύχτα στην ταράτσα αντί για τον Ανδρέα παρά να μου βάζαν να ακούω αυτό το σίχαμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις