!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόστρατος δολοφόνησε τη γυναίκα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Απόστρατος δολοφόνησε τη γυναίκα του
Αφαιρεση αδειας (που πιθανοτατα του δωθηκε επι χουντας)
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πράγματι.. Τί να πει κανείς;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:34 «Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω, ήταν μέσα στα αίματα. Της λέω “τι κάνετε κυρία μου;” και μου απαντά “με σκότωσε”. Κόλλησα εκείνη τη στιγμή, βγήκα από το αυτοκίνητο και της λέω “κυρία περάστε έξω”. Άκουσα δύο πιστολιές», λέει οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει πελάτη.
Πρέπεινα είναι η πιο σουρεαλιστική στιχομυθία που έχει υπάρξει ποτέ![]()
Σαν να έμπαινε ας πούμε με τον κυλισμενο στα χώματα σκύλο της μέσα..
Τί προβλέπεται όμως σε αυτές τις περιπτώσεις; Οφείλει ο οδηγός ταξί να μεταφέρει άνθρωπο που κινδυνεύει η ζωή του σε νοσοκομείο;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Πως και δεν της έβαλε και το ταξίμετρο να γράφει να λες.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Καλά μεγάλε είσαι άπαιχτος! Που το κατάλαβες ρε θηρίο; Εκτός αν η χούντα έδινε άδειες ταξί σε 5χρονα!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα τον έδιωξε από το σπίτι μετά που την όρισε συνδικαιουχο, δεν εγκρίνω την πράξη του, αλλά τον κατανοώ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όλοι το οφειλουν.Spiros252 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:38Πράγματι.. Τί να πει κανείς;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:34 «Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω, ήταν μέσα στα αίματα. Της λέω “τι κάνετε κυρία μου;” και μου απαντά “με σκότωσε”. Κόλλησα εκείνη τη στιγμή, βγήκα από το αυτοκίνητο και της λέω “κυρία περάστε έξω”. Άκουσα δύο πιστολιές», λέει οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει πελάτη.
Τί προβλέπεται όμως σε αυτές τις περιπτώσεις; Οφείλει ο οδηγός ταξί να μεταφέρει άνθρωπο που κινδυνεύει η ζωή του σε νοσοκομείο;
Ποινικός κώδικας άρθρο 288 παράγραφος 2.
Λετε να αφησε τιποτα ορφανα η κυρια; Νομιζω δικαιούνται τη συνταξη του αποστρατου.
-
Nero
Νομίζω προβλέπεται δίωξη, ναι. Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτεπάγγελτη ή αν πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιος να το κυνηγήσειSpiros252 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:38Πράγματι.. Τί να πει κανείς;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:34 «Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω, ήταν μέσα στα αίματα. Της λέω “τι κάνετε κυρία μου;” και μου απαντά “με σκότωσε”. Κόλλησα εκείνη τη στιγμή, βγήκα από το αυτοκίνητο και της λέω “κυρία περάστε έξω”. Άκουσα δύο πιστολιές», λέει οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει πελάτη.
- hellegennes
Ο νόμος είναι θολός και ανακριβής. Είναι δυσαπόδεικτη η ενοχή κάποιου σ' αυτήν την περίπτωση και δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να διωχθεί.Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:48Νομίζω προβλέπεται δίωξη, ναι. Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτεπάγγελτη ή αν πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιος να το κυνηγήσειSpiros252 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:38Πράγματι.. Τί να πει κανείς;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:34 «Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω, ήταν μέσα στα αίματα. Της λέω “τι κάνετε κυρία μου;” και μου απαντά “με σκότωσε”. Κόλλησα εκείνη τη στιγμή, βγήκα από το αυτοκίνητο και της λέω “κυρία περάστε έξω”. Άκουσα δύο πιστολιές», λέει οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει πελάτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
Bandit59 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:43Καλά μεγάλε είσαι άπαιχτος! Που το κατάλαβες ρε θηρίο; Εκτός αν η χούντα έδινε άδειες ταξί σε 5χρονα!![]()
![]()
![]()
![]()
60+

...αλλα μπορει και να την κληρονομησε απο τον πατερα του που την πηρε επι χουντας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 21 Μαρ 2019, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
Nero
Το φαντάστηκα αλλά εδώ υπάρχει δική του ομολογία, on camerahellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:57Ο νόμος είναι θολός και ανακριβής. Είναι δυσαπόδεικτη η ενοχή κάποιου σ' αυτήν την περίπτωση και δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να διωχθεί.Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:48Νομίζω προβλέπεται δίωξη, ναι. Δεν ξέρω όμως αν είναι αυτεπάγγελτη ή αν πρέπει να ενδιαφερθεί κάποιος να το κυνηγήσειSpiros252 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:38
Πράγματι.. Τί να πει κανείς;
- hellegennes
Ας μας ενημερώσει κάποιος νομομαθής, αλλά έχω την εντύπωση ότι αν δεν είναι ένορκη κατάθεση δεν μπορεί να μετρήσει εναντίον του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ελπίζω ναι. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ. Δεν πιστεύω να μη συμβαδίζει και να είναι εντελώς μπουρδέλο το νομικό μας σύστημα αλλά και ο νομικός πολιτισμός μας, σ´ αυτόν τον αιώνα.Spiros252 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 21:38Πράγματι.. Τί να πει κανείς;Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 14:34 «Η κυρία μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο για να τη σώσω, ήταν μέσα στα αίματα. Της λέω “τι κάνετε κυρία μου;” και μου απαντά “με σκότωσε”. Κόλλησα εκείνη τη στιγμή, βγήκα από το αυτοκίνητο και της λέω “κυρία περάστε έξω”. Άκουσα δύο πιστολιές», λέει οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει πελάτη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ξέρω το κατά πόσον είναι ασφαλής σε κάποιες περιπτώσεις η μεταφορά του τραυματία με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Νομίζω ότι η μετακίνηση του τραυματία είναι επικίνδυνη σε περίπτωση πολλαπλών τραυμάτων, όπως σε συγκρούσεις που προκαλούν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις/εσωτερική αιμοραγία κλπ
Το σίγουρο είναι ότι η οδηγάρα δεν σκέφτηκε έτσι. Η απάθεια του είναι ... ειλικρινά, δεν βρίσκω λέξη.
Το σίγουρο είναι ότι η οδηγάρα δεν σκέφτηκε έτσι. Η απάθεια του είναι ... ειλικρινά, δεν βρίσκω λέξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε τραυματία από τροχαίο ή από πτώση από μεγάλο ύψος απαγορεύεται να τον κουνήσεις, οι μεγαλύτερες ζημιές γίνονται από τα σπασμένα κόκαλα που είναι σαν ξυράφια και κόβουν τα νεύρα κατά την μεταφορά του. Οι διασώστες κάνουν ειδικά μαθήματα πως να τον τοποθετήσουν στο φορείο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 22:22 Δεν ξέρω το κατά πόσον είναι ασφαλής σε κάποιες περιπτώσεις η μεταφορά του τραυματία με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Νομίζω ότι η μετακίνηση του τραυματία είναι επικίνδυνη σε περίπτωση πολλαπλών τραυμάτων, όπως σε συγκρούσεις που προκαλούν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις/εσωτερική αιμοραγία κλπ
Αυτά τα έμαθα στο σχολείο ναυαγοσωστικής που πέρασα.
Η περίπτωσή μας όμως διαφέρει.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis