sys3x έγραψε:
ήθελα να το αποφύγω αυτό αλλά Τον πιάσαμε στο στόμα μας.
να ξέρεις ότι όλα αυτά που Έγραψε τα Έγραψε για Τον Ίδιο, σας κορόιδεψε, δεν υπάρχει κανένας άλλος θεός εκτός από Αυτόν.
Ο Μπαχ δεν είναι λόγος για να μάθεις να γίνεις άθρωπος για να Τον παίζεις αλλά ο τρόπος για να γίνεις.
Μπα, αν και είμαι κατά των αποδείξεων σε ζητήματα πίστης, ο Ι.Σ. μαρτυρεί περί του χριστιανικού Θεού ... τα μάλα !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
sys3x έγραψε:
ήθελα να το αποφύγω αυτό αλλά Τον πιάσαμε στο στόμα μας.
να ξέρεις ότι όλα αυτά που Έγραψε τα Έγραψε για Τον Ίδιο, σας κορόιδεψε, δεν υπάρχει κανένας άλλος θεός εκτός από Αυτόν.
Ο Μπαχ δεν είναι λόγος για να μάθεις να γίνεις άθρωπος για να Τον παίζεις αλλά ο τρόπος για να γίνεις.
Μπα, αν και είμαι κατά των αποδείξεων σε ζητήματα πίστης, ο Ι.Σ. μαρτυρεί περί του χριστιανικού Θεού ... τα μάλα !
I am sending this message in respect of the aforementioned sentence in your website. Please note and inform accordingly the ignorant who wrote it, that the Turks at that time (3.000 years ago) were not even existed. It will be wise to correct such mistake, so the people will stop laughing at you.
With best regards
Και το σύστημα απάντησε:
Thank you for your request!
You will receive a response to your request as soon as possible.
Έχω δώσει το e-mail μου και θα περιμένω απάντηση! :
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση, θα ενημερώσουμε τα κεντρικά της εταιρείας να το ελέγξουν.
Παρόλα αυτά αν η αλληλογραφία μας συνεχίσει σε αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο σας ή λάβουμε ξανά e mail σας με τέτοιου είδους χυδαία γραφή, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες.
Βάλε βρε να δούμε τί τους έγραψες!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:04
Θα σε βοηθήσω λίγο το να μιλάς για Αμερικανούς 11.500 χρόνια πριν επινοηθεί η λέξη είναι ο ίδιος ακριβώς ετεροχρονισμος.
Δεν τον θεωρώ ετεροχρονισμό, γιατί δεν έπαψαν να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Λέμε ότι Ασιάτες πέρασαν στην Αμερική και από εκεί και ύστερα τούς ονομάζουμε Αμερικάνους. Βέβαια κανείς δεν μιλάει για Έλληνες 11.500 χρόνια πριν ούτε υπήρχαν στην αρχαιότητα Τούρκοι στην Μεσόγειο. Εκεί είναι ετεροχρονισμός γιατί δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι.
9 στους 10 ΝεοΕλ πιστευουν οτι οι Μινωιτες ηταν ελληνες
Θα σε βοηθήσω λίγο το να μιλάς για Αμερικανούς 11.500 χρόνια πριν επινοηθεί η λέξη είναι ο ίδιος ακριβώς ετεροχρονισμος.
Δεν τον θεωρώ ετεροχρονισμό, γιατί δεν έπαψαν να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Λέμε ότι Ασιάτες πέρασαν στην Αμερική και από εκεί και ύστερα τούς ονομάζουμε Αμερικάνους. Βέβαια κανείς δεν μιλάει για Έλληνες 11.500 χρόνια πριν ούτε υπήρχαν στην αρχαιότητα Τούρκοι στην Μεσόγειο. Εκεί είναι ετεροχρονισμός γιατί δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι.
Αν είναι δυνατόν!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οι Μινωίτες είναι άγνωστο τι ήταν. Πιθανόν να ήταν κάποιος σημιτικός λαός, αλλά η πραγματική επιστημονική απάντηση είναι «δεν ξέρουμε». Αυτό διδασκόμαστε στο σχολείο κι αυτό διδασκόμασταν και πριν 30 χρόνια. Για πιο πίσω δεν ξέρω. Ως εκ τούτου αμφισβητώ ευθέως τον ισχυρισμό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
10 στους δεκα επιγονους του κκε τι πιστευουν??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Οι Μινωίτες είναι άγνωστο τι ήταν. Πιθανόν να ήταν κάποιος σημιτικός λαός, αλλά η πραγματική επιστημονική απάντηση είναι «δεν ξέρουμε». Αυτό διδασκόμαστε στο σχολείο κι αυτό διδασκόμασταν και πριν 30 χρόνια. Για πιο πίσω δεν ξέρω. Ως εκ τούτου αμφισβητώ ευθέως τον ισχυρισμό σου.
αμα ριξεεις μια ματια στις ερευνες ντι εν έι
θα μαθεις
δημοσιευτηκε σε εγκυροτατο περιοδικο του εξωτερικου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
+1 για το νήμα και τις άοκνες προσπάθειες των συμπχώρουμων για απονομη δικαιου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.