Δεν έχεις δει ποτέ άτομο να την πίνει και να πιστεύει ταυτόχρονα σε 40 αλληλοαντικρουόμενα βιβλία των εκδόσεων Λιακόπουλος;Chilloutbuddy έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:22 Ναι κι εγώ μια φορά άνθρωπο να καπνίζει και να παθαίνει τέτοια δεν έχω δει ποτέ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
χωρίς το χασίς θα είμασταν όλοι μεσα στο άγχος και στα νεύρα και δε θα είχαμε τέχνηLast Veteran έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:27Ναι. Οσο το περισσότερο indica τόσο περισσότερο THC. Αυτές είναι για νυχτερινή χρήση όταν είσαι σπίτι και χαλαρώνεις.
Η sativa είναι για πρωινο/μεσημέρι, για τον καφέ, να κάνεις καμιά δουλειά γύρω γύρω στο σπίτι, για να σαι χαλαρός και ευδιάθετος όλο το υπόλοιπο της μέρας.
Ούτε άγχος, ούτε φωνές, ούτε νεύρα, ούτε τσακωμοι.
Η κοινωνία σαν σύνολο έχει ανάγκη τη φούντα, όσο έχει ανάγκη και την πορνεια και το αλκοόλ.
Για φανταστείτε πολιτισμό χωρίς πορνεια, πόσες αντρικές σουφρες θα τσουζανε απ' το γαμησι και τι ποσοστά βιασμών θα υπήρχανε.
Όσοι είσαστε αντίθετοι, μάθετε πως η φούντα θα είναι το αλκοόλ του μέλλοντος.
Αν και πάλι εξακολουθείτε να το παίζετε Σκληροί, δεν πειραζει. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την τέχνη της, την λογοτεχνια/ποίηση της, την μουσικη της.
Αν δεν υπήρχαν τα ναρκωτικά το μόνο έργο τέχνης που θα ήταν διαθέσιμο θα ήταν οι μύθοι του Αισώπου.
Δεν σας χαλασε
Ο νους σας στο κακό μην πάει
Ειμαι απλά Ουρουγουάη
Νόμιμη εδώ η φούντα
Κι όλα τα λεφτά μου πουν'τα;
χωρίς την πορνεία θα αλληλο-βιαζόμασταν
χωρίς το αλκοόλ τι θα παθαίναμε? μάλλον κάτι σοβαρό, π.χ. θα γινόμασταν μουσουλμάνοι
χωρίς το τσιγάρο? δε θα πηγαιναν κάτω τα φαρμάκια, όλο και κάτι θα μας συνέβαινε, μπορεί και να γυρνούσαμε στην εποχή πριν τον Κολόμβο που δεν υπήρχε
χωρίς την ηρωίνη? θα υπήρχε ζωή χωρίς την ηρωϊνη?
όλα αυτά είναι διευκολυντικές σκέψεις για κάποιον που κάνει χρήση και αρχίζει να συλλογίζεται για τα προβλήματα της χρήσης
Μαλακίες λες. Πράγματι χωρίς το χασίσι, το αλκοόλ και τις πουτάνες θα είχαμε περισσότερα προβλήματα.dna replication έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:41χωρίς το χασίς θα είμασταν όλοι μεσα στο άγχος και στα νεύρα και δε θα είχαμε τέχνηLast Veteran έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:27Ναι. Οσο το περισσότερο indica τόσο περισσότερο THC. Αυτές είναι για νυχτερινή χρήση όταν είσαι σπίτι και χαλαρώνεις.
Η sativa είναι για πρωινο/μεσημέρι, για τον καφέ, να κάνεις καμιά δουλειά γύρω γύρω στο σπίτι, για να σαι χαλαρός και ευδιάθετος όλο το υπόλοιπο της μέρας.
Η κοινωνία σαν σύνολο έχει ανάγκη τη φούντα, όσο έχει ανάγκη και την πορνεια και το αλκοόλ.
Για φανταστείτε πολιτισμό χωρίς πορνεια, πόσες αντρικές σουφρες θα τσουζανε απ' το γαμησι και τι ποσοστά βιασμών θα υπήρχανε.
Αν και πάλι εξακολουθείτε να το παίζετε Σκληροί, δεν πειραζει. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την τέχνη της, την λογοτεχνια/ποίηση της, την μουσικη της.
Αν δεν υπήρχαν τα ναρκωτικά το μόνο έργο τέχνης που θα ήταν διαθέσιμο θα ήταν οι μύθοι του Αισώπου.
Δεν σας χαλασε
Ειμαι απλά Ουρουγουάη
Νόμιμη εδώ η φούντα
χωρίς το αλκοόλ τι θα παθαίναμε? μάλλον κάτι σοβαρό, π.χ. θα γινόμασταν μουσουλμάνοι
χωρίς το τσιγάρο? δε θα πηγαιναν κάτω τα φαρμάκια, όλο και κάτι θα μας συνέβαινε, μπορεί και να γυρνούσαμε στην εποχή πριν τον Κολόμβο που δεν υπήρχε
όλα αυτά είναι διευκολυντικές σκέψεις για κάποιον που κάνει χρήση και αρχίζει να συλλογίζεται για τα προβλήματα της χρήσης
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οι ανθρωπολόγοι πιστεύουν ότι στο ανθρώπινο είδος, από την αρχή της παρουσίας του, ο πειραματισμός με ψυχοδηλωτικά, με ενθεογόνα, είναι ανθρώπινο ένστικτο. Είναι μέρος της μυστικιστικής εμπειρίας. Της αναζήτησης δηλαδή του Θεού
Η απαγορευτική πολιτική είναι στην κατεύθυνση της απομάγευσης της ζωής
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
καλο θα ηταν να παρει κανεις σπορους και να τους φυτεψει σε οτι δημοσιο χωρο βρει. παρκα, παρτερια εθνικων οδων, κλπ.Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:43Είχα κάτι άδειες γλαστρούλες... αλλά έχω και ρουφιανογείτονες.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40 Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!![]()
Εν τω μεταξύ είχε φυτρώσει μόνη της στην αυλή και πήγε η μάνα μου και τη ξεπάτωσε.Ακόμα τ' ακούει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
θα ήσουν υπέρ της ελεύθερης διάθεσης ηρωϊνης για να αποκτήσει ξανά η ζωή τη χαμένη μαγεία?Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:02 Οι ανθρωπολόγοι πιστεύουν ότι στο ανθρώπινο είδος, από την αρχή της παρουσίας του, ο πειραματισμός με ψυχοδηλωτικά, με ενθεογόνα, είναι ανθρώπινο ένστικτο. Είναι μέρος της μυστικιστικής εμπειρίας. Της αναζήτησης δηλαδή του Θεού

Άλλο η ηρωίνη.
Αλλά συμφωνώ ότι αυτό με την απομαγευση δεν είναι επιχείρημα.
Αλλά συμφωνώ ότι αυτό με την απομαγευση δεν είναι επιχείρημα.
Όπως έχω πει και παλιότερα το χασίσι είναι οκ, η χασισενια υποκουλτούρα είναι να τραβάς τα βυζιά σου από απελπισία.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Είμαι υπέρ. Αν είμαι σωστά πληροφορημένος, στη Πορτογαλία δίνουν δωρεάν σε όποιον μπει στο πρόγραμμα. Προϋπόθεση είναι να τη λάβει εντός του νοσοκομείου υπό την επίβλεψη του προσωπικού και νωρίς το πρωί πριν τη δουλεία και με ραντεβού. Φυσικά το νοσοκομείο παρέχει σύριγγες και παρακολουθεί την υγεία του λήπτη. Τα αποτελέσματα είναι θετικά.dna replication έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:45 θα ήσουν υπέρ της ελεύθερης διάθεσης ηρωϊνης για να αποκτήσει ξανά η ζωή τη χαμένη μαγεία?
Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:02 Οι ανθρωπολόγοι πιστεύουν ότι στο ανθρώπινο είδος, από την αρχή της παρουσίας του, ο πειραματισμός με ψυχοδηλωτικά, με ενθεογόνα, είναι ανθρώπινο ένστικτο. Είναι μέρος της μυστικιστικής εμπειρίας. Της αναζήτησης δηλαδή του Θεού
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:01 Όπως έχω πει και παλιότερα το χασίσι είναι οκ, η χασισενια υποκουλτούρα είναι να τραβάς τα βυζιά σου από απελπισία.
.
.
Χαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:43τις πουτάνεςdna replication έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:41χωρίς το χασίς θα είμασταν όλοι μεσα στο άγχος και στα νεύρα και δε θα είχαμε τέχνηLast Veteran έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:27
Ναι. Οσο το περισσότερο indica τόσο περισσότερο THC. Αυτές είναι για νυχτερινή χρήση όταν είσαι σπίτι και χαλαρώνεις.
Δεν σας χαλασε
Ειμαι απλά Ουρουγουάη
Νόμιμη εδώ η φούντα
.
.
- Βινόσαυρος
δεν απαγορεύει μια ψυχαγωγική συμπεριφορά γενικάBeria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:08Εγώ δεν πολυγουστάρω να την πίνω, για να είμαι ειλικρινήςΒινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:03αυτό που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε μεplouf έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:58 Kανενας απο τους ιεχωβαδες του Περισσου δεν μπαινει στον κοπο να ποσταρει εδω.
Ο πατερουλης Σταλιν θεωρουσε την καναβη ισαξια με το σιταρι και το ηλιελαιο.Εχουν να πουν τιποτα?![]()
Ιδου το νημα.viewtopic.php?f=11&t=4788
επικληση στον σταλιν οτιδήποτε παρακμιακό
είναι κάπως.
Βγείτε και πείτε καθαρά «γουστάρω να την πίνω» και αφήστε τα γύρω-γύρω.
Αλλα δεν γουστάρω καθόλου να κινδυνεύει ο γιος μου και οποιοδήποτε άλλος να τρέχει στα δικαστήρια γιατί μια παράλογη κοινωνία απαγορεύει μια ψυχαγωγική συμπεριφορά.
Καθόλου όμως
αλλά ειδικά, με ότι ξέρουμε ότι συνεπάγεται η περίπτωση
μας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
γενικά σύντροφε όταν γράφεις νομίζω ότι γράφει ο γουντης νο2sys3x έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:06Το συγκρότημα πηξ-λα-μουν το γνωρίζεις φίλε;Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:03αυτό που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε μεplouf έγραψε: 21 Μαρ 2019, 15:58 Kανενας απο τους ιεχωβαδες του Περισσου δεν μπαινει στον κοπο να ποσταρει εδω.
Ο πατερουλης Σταλιν θεωρουσε την καναβη ισαξια με το σιταρι και το ηλιελαιο.Εχουν να πουν τιποτα?![]()
Ιδου το νημα.viewtopic.php?f=11&t=4788
επικληση στον σταλιν οτιδήποτε παρακμιακό
είναι κάπως.
Βγείτε και πείτε καθαρά «γουστάρω να την πίνω» και αφήστε τα γύρω-γύρω.
λυπάμαι
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είχα διαβάσει κάπου ότι στην Αφρική δεν έχουν τοπικά φυτά με ναρκωτικές ουσίες, γι'αυτό οι φυλές τους πειραματίστηκαν τόσο πολύ με περίπλοκους ρυθμούς γιατί επιχειρούσαν να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση μέσω της μουσικής. Ενώ οι Ινδιάνοι της Αμερικής που είχαν της παναγιάς τα μάτια και τα φρύδια αρκέστηκαν σε ένα απλό ντουμ-ντουμ-ντουμ με ένα τύμπανο γιατι την είχαν ήδη ακούσει και έφτανε αυτόBeria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:02 Οι ανθρωπολόγοι πιστεύουν ότι στο ανθρώπινο είδος, από την αρχή της παρουσίας του, ο πειραματισμός με ψυχοδηλωτικά, με ενθεογόνα, είναι ανθρώπινο ένστικτο. Είναι μέρος της μυστικιστικής εμπειρίας. Της αναζήτησης δηλαδή του Θεού
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση