Newsit / Εγκλημα /
Οικογενειακή τραγωδία στους Θρακομακεδόνες – Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι
Δημοσιευθηκε: 07/05/2018 10:52
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/05/2018 12:27
Οικογενειακή τραγωδία στους Θρακομακεδόνες – Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι | Newsit.gr
φωτογραφία αρχείου - eurokinissi
- Το ζευγάρι λογομάχησε και ο άνδρας άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε τη σύζυγό του - Σοκ στους Θρακομακεδόνες από την οικογενειακή τραγωδία - Ο δράστης πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία
Όλα έγιναν το πρωί στους Θρακομακεδόνες στην οδό Αμύντα. Ο δράστης πήρε ο ίδιος τηλέφωνο στην αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία. Ο 79χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του γιατί είχαν μια διαφωνία. Ο 79χρονος πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και ενημέρωσε ότι μετά από έναν καυγά που είχε με την 72χρονη σύζυγό του βγήκε εκτός εαυτού και πως τη σκότωσε με ένα μαχαίρι. «Μαλώσαμε, πήρα ένα μαχαίρι και σκότωσα τη γυναίκα μου” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 79χρονος.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θρακομακεδόνων έσπευσαν αμέσως στο σπίτι της οδού Αμύντα και εντόπισαν τον 79χρονο στον περίβολο του σπιτιού. Ο δράστης δεν προέβαλε καμία αντίσταση, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η 72χρονη γυναίκα ήταν νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
https://www.newsit.gr/egklhma/oikogenei ... i/2509367/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκότωσε τη γυναίκα του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Σκότωσε τη γυναίκα του
Ανοίγω νήμα για να μετράμε γιατί μια φορά το μήνα τουλάχιστον γίνεται και ένα τέτοιο
-
Ορέστης 35
Re: Σκότωσε τη γυναίκα του
Ποσες φορες την ειχε απειλησει με μαχαιρι στο παρελθον;
- Υδράργυρος
Όταν φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει σημαίνει οτι άπειρες φορές την έχει φαντασιωθεί σφαγμένη. Δεν ισχύει το "πάνω στα νεύρα μου"
Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:36 Όταν φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει σημαίνει οτι άπειρες φορές την έχει φαντασιωθεί σφαγμένη. Δεν ισχύει το "πάνω στα νεύρα μου"
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
Von Mackensen
Καποιες ειναι καθαρα ψυχιατρικες περιπτωσεις.Ανθρωποι που θα επρεπε να εχουν νοσηλευτει σε κλινικες και να παιρνουν αγωγη.
Πολύ σωστή παρατήρηση. Επίσης συμβαίνει συχνά με την πάροδο των ετών να αναπτύσσονται προβλήματα σε άτομα που μέχρι τότε είχαν ζήσει εντελώς φυσιολογική ζωή.Von Mackensen έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:19 Καποιες ειναι καθαρα ψυχιατρικες περιπτωσεις.Ανθρωποι που θα επρεπε να εχουν νοσηλευτει σε κλινικες και να παιρνουν αγωγη.
Οχι απολυτα καποιες φορες ξεπερναμε τα ορια πανω σε μια εκκρυθμη κατασταση και κανουμε-λεμε πραγματα που μετα μετανιωνουμε.Καποιοι σπανια βεβαια το καινε τελειως και οδηγουντε στο εγκλημα.Von Mackensen έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:19 Καποιες ειναι καθαρα ψυχιατρικες περιπτωσεις.Ανθρωποι που θα επρεπε να εχουν νοσηλευτει σε κλινικες και να παιρνουν αγωγη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαυροβασίλης
φταίει το μνημόνιο!
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Cecily Anne
Ο Τσίπρας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
χμ...
αν εχεις την στοφα του φονια και μισεις τον συντροφο σου, το κανεις νωριτερα, οχι στα 75+ ή τελος πάντων σηκώνεις χερι νωρίτερα.
έχω ακουσει ιστοριες για ανθρωπους που εγιναν βιαιοι λογω καποιου φαρμακου ή καποιου εγκεφαλικου επεισοδιου ή χτυπηματος.
μια συναδερφος, ειχε τον πατερα της με αλτσχαιμερ. ενω πριν ήταν ενας σοβαρος, ήρεμος, τρυφερος και καλλιεργημένος άνθρωπος, μετά που νόσησε, έγινε βιαιος, εβριζε, πεταγε πραγματα κτλ αναγκάστηκαν να τον πάνε σε καποιο οικο ευγηρίας, γιατί ηταν η κατάσταση αφορητη για ολους.
αν εχεις την στοφα του φονια και μισεις τον συντροφο σου, το κανεις νωριτερα, οχι στα 75+ ή τελος πάντων σηκώνεις χερι νωρίτερα.
έχω ακουσει ιστοριες για ανθρωπους που εγιναν βιαιοι λογω καποιου φαρμακου ή καποιου εγκεφαλικου επεισοδιου ή χτυπηματος.
μια συναδερφος, ειχε τον πατερα της με αλτσχαιμερ. ενω πριν ήταν ενας σοβαρος, ήρεμος, τρυφερος και καλλιεργημένος άνθρωπος, μετά που νόσησε, έγινε βιαιος, εβριζε, πεταγε πραγματα κτλ αναγκάστηκαν να τον πάνε σε καποιο οικο ευγηρίας, γιατί ηταν η κατάσταση αφορητη για ολους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
νύχτα
έχω ακούσει πολλές φορές για παρόμοια μεταμόρφωσηNaranjita έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:52 μια συναδερφος, ειχε τον πατερα της με αλτσχαιμερ. ενω πριν ήταν ενας σοβαρος, ήρεμος, τρυφερος και καλλιεργημένος άνθρωπος, μετά που νόσησε, έγινε βιαιος, εβριζε, πεταγε πραγματα κτλ αναγκάστηκαν να τον πάνε σε καποιο οικο ευγηρίας, γιατί ηταν η κατάσταση αφορητη για ολους.
είναι πράγματι τρομακτικό
η γιαγιά μου πάντως κατά την άνοια, σκαρφιζόταν
πως πήγαινε για οντισιόν σε θέατρα και τραγουδούσε
Ένας χώρισε στα 80 του, όταν τον ρώτησα αν πάει καλά μου είπε ότι φυσικά και έχει σώας τα φρένας, σε διαφορετική περίπτωση θα την σκότωνα μου είπε.Isomnia έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:43Υδράργυρος έγραψε: 08 Μάιος 2018, 10:36 Όταν φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει σημαίνει οτι άπειρες φορές την έχει φαντασιωθεί σφαγμένη. Δεν ισχύει το "πάνω στα νεύρα μου"![]()
the end
Είναι χαρακτηριστικό της πάθησης...Naranjita έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:52
- YouOnlyLiveOnce
νύχτα έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:57έχω ακούσει πολλές φορές για παρόμοια μεταμόρφωσηNaranjita έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:52 μια συναδερφος, ειχε τον πατερα της με αλτσχαιμερ. ενω πριν ήταν ενας σοβαρος, ήρεμος, τρυφερος και καλλιεργημένος άνθρωπος, μετά που νόσησε, έγινε βιαιος, εβριζε, πεταγε πραγματα κτλ αναγκάστηκαν να τον πάνε σε καποιο οικο ευγηρίας, γιατί ηταν η κατάσταση αφορητη για ολους.
πως πήγαινε για οντισιόν σε θέατρα και τραγουδούσε![]()
νύχτα έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:57έχω ακούσει πολλές φορές για παρόμοια μεταμόρφωσηNaranjita έγραψε: 08 Μάιος 2018, 11:52 μια συναδερφος, ειχε τον πατερα της με αλτσχαιμερ. ενω πριν ήταν ενας σοβαρος, ήρεμος, τρυφερος και καλλιεργημένος άνθρωπος, μετά που νόσησε, έγινε βιαιος, εβριζε, πεταγε πραγματα κτλ αναγκάστηκαν να τον πάνε σε καποιο οικο ευγηρίας, γιατί ηταν η κατάσταση αφορητη για ολους.
πως πήγαινε για οντισιόν σε θέατρα και τραγουδούσε![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση