!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γραφικός
Re: Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Ό,τι μας κοιμίζει θα αποποινικοποιείται σιγά- σιγά.
Πού να τρέχεις μωρέ στην διαδήλωση -διεκδικήσεις και μαλακίες- στρίψε ένα τσιγαράκι να γίνουμε.
Πού να τρέχεις μωρέ στην διαδήλωση -διεκδικήσεις και μαλακίες- στρίψε ένα τσιγαράκι να γίνουμε.
Ξέρεις τι προβλέπει ο ισχύων νόμος για τους σπόρους κάνναβης;Nostalgia έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:30Αυτο το εχεις δει;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:23 Στο σημείο αυτό να ρωτήσω, μια και το σκέφτομαι από την ώρα που είδα το νήμα
Ο OP απευθύνει το ερώτημα στις αρχές της Ολλανδίας;
Διότι στην βαλκανική εσχατιά η χρήση της κάνναβης είναι απαγορευμένη
https://sporadiko.gr/
Μέχρι πρότινος η πώλησή τους επιτρεπόταν, αλλά απαγορευόταν ρητά η φύτευση. Οπότε η πώληση απευθυνόταν μόνον σε συλλέκτες σπόρων
Μετά την εξέλιξη για την φαρμακευτική κάνναβη, πλέον συνεχίζουν να πωλούνται, επιτρέπεται η φύτευση τους, αλλά απαγορεύεται η συγκομιδή. Καλλιεργούνται μόνον ως καλλωπιστικά φυτά
Μιλάμε ότι είναι για γέλια οι άνθρωποι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Κάτσε θες να πεις ότι είναι νόμιμο να βάλω κάνναβη για να διακοσμήσω το μπαλκόνι μου;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:35
Μετά την εξέλιξη για την φαρμακευτική κάνναβη, πλέον συνεχίζουν να πωλούνται, επιτρέπεται η φύτευση τους, αλλά απαγορεύεται η συγκομιδή. Καλλιεργούνται μόνον ως καλλωπιστικά φυτά![]()
Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:38Κάτσε θες να πεις ότι είναι νόμιμο να βάλω κάνναβη για να διακοσμήσω το μπαλκόνι μου;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:35
Μετά την εξέλιξη για την φαρμακευτική κάνναβη, πλέον συνεχίζουν να πωλούνται, επιτρέπεται η φύτευση τους, αλλά απαγορεύεται η συγκομιδή. Καλλιεργούνται μόνον ως καλλωπιστικά φυτά![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η απαγορευτική νομοθεσία δεν είναι πρωτοβουλία της Ελλάδας, αλλά εφαρμογή υποχρεώσεων της Συνθήκης για την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών του 1961.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:35Ξέρεις τι προβλέπει ο ισχύων νόμος για τους σπόρους κάνναβης;Nostalgia έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:30Αυτο το εχεις δει;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:23 Στο σημείο αυτό να ρωτήσω, μια και το σκέφτομαι από την ώρα που είδα το νήμα
Μέχρι πρότινος η πώλησή τους επιτρεπόταν, αλλά απαγορευόταν ρητά η φύτευση. Οπότε η πώληση απευθυνόταν μόνον σε συλλέκτες σπόρων![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Single_Co ... otic_Drugs
Μολονότι η συνθήκη δίνει μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στα υπογράφοντα κράτη για το πώς θα την υλοποιούν με εθνικούς νόμους, παραμένει το γεγονός ότι ένας νόμος που είναι εφαρμοστικός διεθνούς συνθήκης δεν αλλάζει τόσο απλά. Και στην ίδια την Ολλανδία δεν είναι νόμιμη η χρήση, απλά γίνεται ανεκτή. Θεωρητικά μπορεί αύριο να αλλάξει γνώμη ο διοικητής της αστυνομίας του Άμστερνταμ και να συλλάβει τους πάντες (δεν ξέρω βέβαια αν θα καταδικαστούν).
- Belisarius
Είχα κάτι άδειες γλαστρούλες... αλλά έχω και ρουφιανογείτονες.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40 Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!![]()
Εν τω μεταξύ είχε φυτρώσει μόνη της στην αυλή και πήγε η μάνα μου και τη ξεπάτωσε.
- Υδράργυρος
Τα όργανα θα γνωμοδοτούν και επι της ποιότητας όπως έκαναν παλιά;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:38Κάτσε θες να πεις ότι είναι νόμιμο να βάλω κάνναβη για να διακοσμήσω το μπαλκόνι μου;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:35
![]()
![]()
Αυτό η ρόμπα στα ΜΜΕ "τόσα κιλά εξαιρετικής ποιότητας"
Μάνες, αυτή η αντιναρκωτική μάστιγα!Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:43Είχα κάτι άδειες γλαστρούλες... αλλά έχω και ρουφιανογείτονες.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40 Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!![]()
Εν τω μεταξύ είχε φυτρώσει μόνη της στην αυλή και πήγε η μάνα μου και τη ξεπάτωσε.Ακόμα τ' ακούει.
Μπορείς να πάρεις αυτόματες ποικιλίες που σπάνια ξεπερνούν τους 30 πόντους σε ύψος. Βγάζουν ωραιότατα διακοσμητικά άνθη σε 4-6 εβδομάδες και σε άλλες 4-6 είναι πρακτικά το καθένα ένας τεράστιος παπάς και εκεί πρέπει δυστυχώς να τα πετάξεις γιατί ο νόμος είναι νόμος.Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:43Είχα κάτι άδειες γλαστρούλες... αλλά έχω και ρουφιανογείτονες.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40 Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!![]()
- Βινόσαυρος
Καλά έκανεBeria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:49Μάνες, αυτή η αντιναρκωτική μάστιγα!Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:43Είχα κάτι άδειες γλαστρούλες... αλλά έχω και ρουφιανογείτονες.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40 Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!![]()
Εν τω μεταξύ είχε φυτρώσει μόνη της στην αυλή και πήγε η μάνα μου και τη ξεπάτωσε.Ακόμα τ' ακούει.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Υδράργυρος
Βάζεις grow tent και ησυχάζεις. Φτάνει να μην περιφέρονται μανάδες και παιδιά στο χώρο
- Belisarius
Ρε δε γίνονται αυτά. Δε μπορεί έτσι απλά ένα όργανο να μπει σπίτι σου επειδή πήρε ένας μαλάκας και είπε ότι είδε κάτι που του φάνηκε σαν γλάστρα με χασίσι ή και δύο γλάστρες με χασίσια. Δε ζούμε στο 2003.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:40Ναι. Και σε περίπτωση καταγγελίας (από ρουφιανογείτονες) θα έρχεται το όργανο και θα ελέγχει το φυτό να δει αν έχει γίνει συλλογή και κορφολόγημα ανθών. Μεγαλεία!Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:38Κάτσε θες να πεις ότι είναι νόμιμο να βάλω κάνναβη για να διακοσμήσω το μπαλκόνι μου;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:35
![]()
![]()
Άλλο αν σπρώχνεις σε όλη τη συνοικία και τους το πει ο σπιούνος που ψώνισε από κάποιον που έσπρωξες ή ο άλλος σπιούνος που άκουσε ότι έχεις κάνει το εξοχικό σου θερμοκήπιο και κάνουν μια πρώτη έρευνα και πάρουν ΟΚ από εισαγγελέα να μπούνε.
Είναι όπως το τσίπουρο που κανονικά θέλει μηχάνημα καταχωρημένο στην ΑΑΔΕ και υποβολή ΕΦΚ και μαλακίες όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί μαζί σου η αστυνομία επειδή πήρες ένα μικρό αποστακτήρι και 100 κιλά πατημένα σταφύλια από το Μαρκόπουλο κι έβγαλες 4 λίτρα τσίπουρο για τον εαυτό σου. Αν βγάλεις 100 λίτρα και το σερβίρεις στην ταβέρνα σου ναι, θα σε κυνηγήσουν. Ο νόμος δε λέει "απαγορεύεται η προσωπική χρήση" επειδή σκοπεύουν όντως να κυνηγήσουν την προσωπική χρήση, αλλά για να μη μπορεί να πει ο ταβερνιάρης "α ήταν προσωπική χρήση και όλοι αυτοί είναι φίλοι από το στρατό".
Μιλάμε για 40 χρόνια πριν ρε τύπε.Βινόσαυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:53Καλά έκανεBeria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:49Μάνες, αυτή η αντιναρκωτική μάστιγα!Belisarius έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:43
Είχα κάτι άδειες γλαστρούλες... αλλά έχω και ρουφιανογείτονες.
Ειρωνεία: Όταν αρρώστησε η μάνα μου και ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες οι παρενέργειες ήταν πολύ άσχημες.
Ο γιατρός της με έπιασε και μου είπε εξομολογητικά: 'Δεν μου δίνουν νόμιμα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες. Αν θες, μπορείς να της βρεις κάνναβη, θα μειωθούν οι εμετοί και οι ναυτίες'
Δεν κυκλοφορούσαν λάδια τότε και η απαγόρευση είχε και έχει σαν αποτέλεσμα να κυκλοφορούν μόνο κάτι άθλιες, ραντισμένες αλβανικές μπουρούχες. Δεν θα μπορούσε να το καπνίσει, οι πνεύμονες είχαν καταρρεύσει.
Οπότε δεν της το πρότεινα καν. Θα ήθελα να δω την αντίδρασή της.
Aυτα με τα CBD & TCH δεν τα γνωριζω να ειμαι ειλικρινης, αλλα ξερω οτι για παραδειγμα το Skunk ή White Widow κλπ ειναι ποικιλιες που πινανε, τωρα εαν ειναι τροποποιημενα να εχουν εχουν 0,2% TCH οπως εγραψε ο αλλος, δεν το ξερω, παντως πολλες ποικιλιες σπορων ειναι "ονομαστες". Επι της ουσιας ναι, προκειται για αποποινικοποίηση και κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:35Ξέρεις τι προβλέπει ο ισχύων νόμος για τους σπόρους κάνναβης;Nostalgia έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:30Αυτο το εχεις δει;Beria έγραψε: 21 Μαρ 2019, 13:23 Στο σημείο αυτό να ρωτήσω, μια και το σκέφτομαι από την ώρα που είδα το νήμα
Μέχρι πρότινος η πώλησή τους επιτρεπόταν, αλλά απαγορευόταν ρητά η φύτευση. Οπότε η πώληση απευθυνόταν μόνον σε συλλέκτες σπόρων![]()
Πριν καμμια δεκαρια μερες ψωνιζα κατι φανελες και πετυχα ενα μαγαζι στον δρομο μου, πηρα φακελακια για ζεστο ροφημα απο περιεργια, μοιρασα και στην δουλεια εδωσα και στην γυναικα μου, εχω πιει 5-6 αλλα δεν καταλαβα κατι. Ομως στο καπνισμα οσο TCH κι αν εχει κατι θα ακουσεις, δεν γινεται. Το γελιο ειναι οτι μεσα στο μαγαζι ηταν δυο γυναικες κοντα στα 75 που αγοραζαν κρεμες χεριων κλπ απο κανναβη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση