Η "Ιπποδρομίες Α.Ε." είναι θυγατρική του ΟΠΑΠ.
Εγώ δεν πήρα θέση στο νομοσχέδιο τους, για το οποίο ξεσηκώθηκε τόσο πολύς θόρυβος.
Σκοπός του νομοσχεδίου ήταν να κάνουν την Φίλιππο Ένωση της Ελλάδος απόλυτα εξαρτώμενη από τον ΟΠΑΠ και ο λόγος για τον οποίο δεν πήρα θέση, παρά τα όσα ακούγονται από πλευράς παλιάς Φιλίππου Ενώσεως και Νέας Δημοκρατίας, είναι ο εξής:
Δεν ξέρω τι σχεδιάζουν και τι θα προκύψει από αυτό.
Όταν δω τα αποτελέσματα θα κρίνω.
Και γιατί να μην ξέρω ;
Διότι πίσω από όλη αυτή την ιστορία κρύβονται ζητήματα που άπτονται της εμπορικής πολιτικής του ΟΠΑΠ. Αυτά λοιπόν δεν τα μαρτυράνε οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως έκανε και ο κρατικός ΟΠΑΠ που υπήρχε μέχρι προ πενταετίας. Ακούω λοιπόν πολλά συνθήματα εκατέρωθεν αλλά για την ταμπακέρα τίποτα.
Κακό αυτό, πολύ κακό, αλλά -αναγκαστικά- με υποχρεώνει να μην παίρνω θέση επί του παρόντος, ποιός είχε δίκιο δηλαδή και ποιός είχε άδικο στο νομοσχέδιο. Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα και θα δω τι θα γίνει και θα πω αργότερα.
Το ερώτημα όμως το οποίο έθεσα και το έχουν ράψει όλοι με φερμουάρ ζάμα μέχρι στιγμής, είναι ποιανού ιδέα ήταν και γιατί να πάρουν αγκαλιά τους χρυσαυγιτάκηδες και να πάνε μαζί να καταθέσουν στο τμήμα μορφωτικών υποθέσων της βουλής.
Κράτος η Χρυσή Αυγή λοιπόν ή τι άλλο να υποθέσω ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η συμμαχία Σύριζα - Χρυσής Αυγής - Ιπποδρομίες Α.Ε.
- wooded glade
Η συμμαχία Σύριζα - Χρυσής Αυγής - Ιπποδρομίες Α.Ε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Golden Age
Re: Η συμμαχία Σύριζα - Χρυσής Αυγής - Ιπποδρομίες Α.Ε.
Απλά εσύ είσαι παθολογικός ψεύτης. Ειχες ξανανοιξει νήμα με το ί'διο ακριβώς θέμα και σου 'χα απαντήσει.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
δηλαδή πίσω από τον συριζαυγιτισμό κρύβεται ο Μελισσανίδης;
Ειλικρινά αυτό τo plot twist δεν το είχα υπολογίσει.
- wooded glade
Άστο το άλλο είναι ανώμαλο.Jolly Roger έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:56 δηλαδή πίσω από τον συριζαυγιτισμό κρύβεται ο Μελισσανίδης;
Βρε εδώ μιλάμε ότι ο πρόεδρος του σωματείου είναι δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής στο Φάληρο, φωτογραφίες με Μιχαλολιάκο, μας έλεγε "τα αηδόνια τη βουλής" για τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο.
Και καλά αφού τα προσκάλεσαν τα αβγά, πήγαν. Εγώ δεν ρωτάω τα αβγά. Τους ζαίους ρωτάω από που τους ήρθε η φαεινή έμπνευση.
Ο Μελισσανίδης έχει άλογα στον ιππόδρομο (τους σταύλους Aegean) αλλά κατά πόσον έχει σχέση ιδέαν δεν έχω.
Από το site τους:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ιπποδρομίες Α.Ε. αποτελείται από τους:
Damian Cope Πρόεδρος
Σπυρίδων Φωκάς Α’ Αντιπρόεδρος
Οδυσσέας Χριστοφόρου Β’ Αντιπρόεδρος
Kamil Ziegler Μέλος
Michal Houst Μέλος
Ian Catchick Μέλος
Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος Μέλος
Petr Matejovsky Μέλος
Ο Chief Operations Officer της Εταιρίας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος.
- Golden Age
wooded glade έγραψε: 21 Μαρ 2019, 04:32Άστο το άλλο είναι ανώμαλο.Jolly Roger έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:56 δηλαδή πίσω από τον συριζαυγιτισμό κρύβεται ο Μελισσανίδης;
Βρε εδώ μιλάμε ότι ο πρόεδρος του σωματείου είναι δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής στο Φάληρο, φωτογραφίες με Μιχαλολιάκο, μας έλεγε "τα αηδόνια τη βουλής" για τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο.
Και καλά αφού τα προσκάλεσαν τα αβγά, πήγαν. Εγώ δεν ρωτάω τα αβγά. Τους ζαίους ρωτάω από που τους ήρθε η φαεινή έμπνευση.
Ο Μελισσανίδης έχει άλογα στον ιππόδρομο (τους σταύλους Aegean) αλλά κατά πόσον έχει σχέση ιδέαν δεν έχω.
Από το site τους:
Damian Cope Πρόεδρος
Kamil Ziegler Μέλος
Michal Houst Μέλος
Ian Catchick Μέλος
Petr Matejovsky Μέλος
Και ξεδιάντοπα μιλάς για "σωματείο της ΧΑ", μόνο και μόνο για να κάνεις Νεοδημοκρατική σπέκουλα. Αυτός είσαι.
- wooded glade
Τι λες ρε παλαβέ ;Golden Age έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:38wooded glade έγραψε: 21 Μαρ 2019, 04:32Άστο το άλλο είναι ανώμαλο.Jolly Roger έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:56 δηλαδή πίσω από τον συριζαυγιτισμό κρύβεται ο Μελισσανίδης;
Από το site τους:
Damian Cope Πρόεδρος
Kamil Ziegler Μέλος
Michal Houst Μέλος
Ian Catchick Μέλος
Petr Matejovsky Μέλος
Και ξεδιάντοπα μιλάς για "σωματείο της ΧΑ", μόνο και μόνο για να κάνεις Νεοδημοκρατική σπέκουλα. Αυτός είσαι.
Το Δ.Σ. της ιπποδρομιακής εταιρείας είναι αυτό.
Να βγάλω στη σέντρα το σωματείο της χρυσής αυγής θες ;
Θα το κάνω κι αυτό.
Δεν τους είπε όμως κανένας τίποτα.
Είναι γνωστοί χρυσαυγίτες είπαμε.
Δηλαδή εσένα αν σου γράψουμε "είσαι χρυσαυγίτης" θα μας κάνεις ... report post μετά; .Ξέρω γω ; Εσύ είσαι ικανός να το κάνεις.
Επαναλαμβάνω για νιοστή φορά ότι το ερώτημα απευθύνεται στους ζαίους.
Και στην ΟΠΑΠ ΑΕ απευθύνεται αλλά η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι ιδιωτική εταιρεία και μπορεί να μου πει ντυνόμαστε και κου κλουξ κλαν αν θέλουμε.
Στους ζαίους απευθύνομαι αλλά το έχουν ράψει με φερμουάρ ζάμα.
- Golden Age
Μα λες βλακείες. Σιγά μην έκατσαν να ψάξουν ποιος είναι ποιος απο τους 2 -3 συνδικαλιστικούς φορείς του ιπποδρόμου. Και κάτι μου λέει ότι ο φορέας που θες να χρωμματίσεεις πολτικά, έχιε πολτικό χρώμα μόνο στη φαντασία σου.wooded glade έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:52 [
Και στην ΟΠΑΠ ΑΕ απευθύνεται αλλά η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι ιδιωτική εταιρεία και μπορεί να μου πει ντυνόμαστε και κου κλουξ κλαν αν θέλουμε.
- wooded glade
Ξέρουν σαν κάλπικες δεκάρες ο ένας τον άλλον όλοι αυτοί εκεί και ο Βασιλειάδης.Golden Age έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:55Μα λες βλακείες. Σιγά μην έκατσαν να ψάξουν ποιος είναι ποιος απο τους 2 -3 συνδικαλιστικούς φορείς του ιπποδρόμου. Και κάτι μου λέει ότι ο φορέας που θες να χρωμματίσεεις πολτικά, έχιε πολτικό χρώμα μόνο στη φαντασία σου.wooded glade έγραψε: 21 Μαρ 2019, 17:52 [
Αλλά και το 12 πήγατε να κάνετε ντου και σας έδιωξε ο Ιωαννίδης (τότε πράγματι η διοίκηση του κρατικού ΟΔΙΕ μπορεί είτε να μην ήξερε είτε να μην έδωσε σημασία).
Εγώ δεν έχω διαφωνία μαζί σας κύριε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ