Φυσικά και οχι - αν βέβαια το κάνουν αυτο παθιασμένα 3 τα ξημερώματα, αυξάνονται κατακορυφα οι πιθανότητες...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθλητριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Re: Αθλητριες
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Ωραίος!Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:26Τοσα χρονια - στις αθλητριες - ανεβάζω βινδεο κ φωτογραφιες της Μαρθας - απαραδεκτη δεν με παρακολουθεις.
Ερώτηση, μάλλον δεν σου αρέσουν οι υπερβολικά ανεπτυγμένοι μυς στα σωματα των γυναικών, έτσι;
Δεν σου αρέσουν υποθετω οι μποντιμπιλντερουδες, έτσι;
"Άχρι καιρού..."
ζανακς έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:32Φυσικά και οχι - αν βέβαια το κάνουν αυτο παθιασμένα 3 τα ξημερώματα, αυξάνονται κατακορυφα οι πιθανότητες...
Ρε χαζό, το ψαξιμό μου το ερωτικό άρχισε και σταμάτησε λίγο μετά την γέννησή μου όταν άρχισα να φαντάζομαι αγκαλίτσες και φιλάκια με αγοράκια. Βέβαια ήμουν πολύ αθώα και αγνή και ποτέ δεν πηγε η φαντασία μου στο τι κάνουν τα σώματα απο την μέση και κάτω...Έπειτα απο αρκετά χρόνια η φαντασία μου εμπλουτίστηκε και μου άρεσε φυσικά και έμεινα εκεί.
Απλό, αν ηθελα να παω με κοριτσάκια θα το έκανα, δεν το έκανα όμως ποτέ.
"Άχρι καιρού..."
- ζανακς
Εντάξει σε πιστευω, παω να κανω τα καλλιτεχνικά μου για αυριο στο σχολειο, ενα κολάζ εχουμε να κάνουμε.
Σου βρίσκεται κανενα δυνατό ψαλίδι, να τελειωσω τσακ μπαμ;
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
ζανακς έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:55 Εντάξει σε πιστευω, παω να κανω τα καλλιτεχνικά μου για αυριο στο σχολειο, ενα κολάζ εχουμε να κάνουμε.
Να σαι καλά μ΄έκανες και γελασα και αποψε!...Μια παρατήρηση να κάνω, στα ερωτικά είστε μανουλες και απιστευτα οξυδερκείς με αφανταστη διαυγεια πνεύματος, στα υπολοιπα όμως θέματα το μυαλό σας λες και καθηλώνεται και βυθίζεται...γιατί έτσι;...Αχ, αχ, αχ.
"Άχρι καιρού..."
- ζανακς
Και απόψε; ποτε σε ξανάκανα και δεν το θυμαμαι 
- ζανακς
Αν τα "υπολοιπα θέματα" ειναι με δεύτερες παρουσίες και τετοια, πριτς! Να μας λείπει το βυσσινο
Δεν είναι μόνο οι δευτέρες παρουσίες, είναι και τα εθνικά...τί θα γίνει με τα εθνικά;...μας έχουν ζώσει τα φιδια...ζανακς έγραψε: 21 Μαρ 2019, 03:11 Αν τα "υπολοιπα θέματα" ειναι με δεύτερες παρουσίες και τετοια, πριτς! Να μας λείπει το βυσσινο
"Άχρι καιρού..."
- ζανακς
Εντάξει τωρα μας χτυπάς στο φιλότιμο
I kissed an phorum 's Helen Louka and I likeeed
I kissed an phorum 's Helen Louka and I likeeed