Ένα φως που φαίνεται πιο κάτω από την τρύπα στη θόλο είναι το άγιο φως?
Νομίζω ότι ακούγεται και μια φωνή μιας γυναίκας που φωνάζει ... "ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ" !!!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ένα φως που φαίνεται πιο κάτω από την τρύπα στη θόλο είναι το άγιο φως?
εύγε Νάνδρε.... κάνει αποχή και στην Λάκτα? Και ήταν η άτιμη πολύ νόστιμη....sibylic έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:59 αυτά τά έβαλα γιά προβληματισμό, ό Νάνδρος είναι φίλος καί αγωνιστής....
έχει πάρει στό κυνήγι όλους τούς οπαδούς των ΜΚΟ τού σόρος![]()
μή προβληματιζόμαστε α'αυτό, άλλο τό παπαδαριό τού ιερατείου καί άλλο ή πίστη.....tanipteros έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:55 Υπάρχει περίπτωση άλλωτε να ανάβει και άλλη χρονιά να μην ανάβει και έτσι ο ιεροταφίτης να λέει ότι το ανάβει με αναπτήρα?
Εγώ πιστεύω ότι είναι θαύμα αλλά οι παπάδες με ακυρώνουν....![]()
sibylic έγραψε: 21 Μαρ 2019, 03:07 μή προβληματιζόμαστε α'αυτό, άλλο τό παπαδαριό τού ιερατείου καί άλλο ή πίστη.....
είναι προσωπικό καί βαθιά εσωτερικό, πρέπει νά σεβόμαστε καί τόν προβληματισμό ενός Αθέου, αρκεί νά είναι αληθινός
πολύ δύσκολο ερώτημα.....είχα τοποθετηθεί κάπως εδώomg kai 3 lol έγραψε: 21 Μαρ 2019, 03:14sibylic έγραψε: 21 Μαρ 2019, 03:07 μή προβληματιζόμαστε α'αυτό, άλλο τό παπαδαριό τού ιερατείου καί άλλο ή πίστη.....
είναι προσωπικό καί βαθιά εσωτερικό, πρέπει νά σεβόμαστε καί τόν προβληματισμό ενός Αθέου, αρκεί νά είναι αληθινός
εχω κι εγω εναν προβληματισμο: το Αγιο Φως μιας χρονιας δεν κανει και για την επομενη και για τη μεθεπομενη; δεν αντεχει στον χρονο;
εχει δηλαδη ημερομηνια ληξης;
οι ορθοδοξοι χριστιανοι που ζουν π.χ. στην Αυστραλια που η ωρα τους ειναι εφτα ωρες μπροστα απο εμας και δεν εχουν καμια πιθανοτητα να παραλαβουν εγκαιρα το Αγιο Φως για να κανουν Ανασταση, αυτους δεν τους σκεφτομαστε; ειναι καταδικασμενοι; υπαρχει σωτηρια γιαυτους;
Lacta? Με διάφορα η χειρότερη σοκολάτα που υπήρχε. Λεω υπήρχε γιατί μπορεί πλέον με τις χιλιάδες μάρκες που κυκλοφορούν να υπάρχουν χειρότερες.tanipteros έγραψε: 21 Μαρ 2019, 03:04εύγε Νάνδρε.... κάνει αποχή και στην Λάκτα? Και ήταν η άτιμη πολύ νόστιμη....sibylic έγραψε: 21 Μαρ 2019, 02:59 αυτά τά έβαλα γιά προβληματισμό, ό Νάνδρος είναι φίλος καί αγωνιστής....
έχει πάρει στό κυνήγι όλους τούς οπαδούς των ΜΚΟ τού σόρος![]()
Α) το Οικουμενικο Πατραιρχειο λεει οτι ειναι φυσικο φως απο την κανδηλα, Β) ο Αρχιεπισκοπος Γερασων Θεοφανης λεει το ιδιο και οτι γινεται αιωνες τωρα, Γ) η ευχη που διαβαζει ο Πατριαρχης Ιεροσολυμων κατα την τελετη λεει οτι το παιρνει απο την κανδηλα, Δ) τα ιδια λεει και ο ιεροταφιτης, Ε) τα εσοδα απο τους προσκυνητες ειναι τεραστια για ολους (Πατριαρχειο, ελληνικες εταιριες, Ισραηλινους) και σαν πονηρουλης που εισαι νομιζεις οτι ολοι αυτοι τα τσεπωσαν...tanipteros έγραψε: 21 Μαρ 2019, 03:11 αν ισχύουν τα βιντεάκια με τις αστραπές τότε εμένα σαν πονηρούλης που είμαι πάει το μυαλό μου οτι ο ιεροταφίτης τα τσέπωσε για να μιλάει για αναπτήρα...
αλλιώς δεν εξηγείται... ή θα είναι θαύμα ή αναπτήρας-απάτη δεν μπορεί πότε έτσι πότε αλλιώς!
δεν αγιαζεται, γιατι δεν υπαρχει αγιοσυνη. μονο παπατζιλικι. και αρκετη παραφυση συμπεριφορα αυτου.tanipteros έγραψε: 20 Μαρ 2019, 23:16 δεν παίζει να ανάβετε με σπίρτα ή αναπτήρα αλλά μετά να αγιάζεται από το Άγιο Πνεύμα όπως αγιάζεται το νερό και τα κόκαλα των Αγίων?
και να μην καίει ή να μεταδίδεται με φωταψίες σαν βεγγαλικό αφού είναι αγιασμένο μπορεί να έχει αυτή την παραφύση συμπεριφορά...