!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ
Re: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ
Δεν είναι εδώ ο Σισμίκ να σας μιλήσει για τον εφευρέτη Ζωγράφο που παράγει υδρογόνο από το νερό χωρίς να καταναλώνει ενέργεια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:26πίνκυ, πρακτικά έχετε σπουδάσει στο ίδιο ίδρυμα με τον τσιπράκο για κάνω λάθος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:03 Ερωτώ: έχει ξαναπεράσει τέτοια γελοία γκροτέσκα και ελεεινή φιγούρα από τα κοινά; Βάζω μέσα και επταετία
Δυστυχώς δεν κάνεις λάθος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
τιστομπούτσο ρε, πως πήρε χαρτί αυτός από κει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:28sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:26πίνκυ, πρακτικά έχετε σπουδάσει στο ίδιο ίδρυμα με τον τσιπράκο για κάνω λάθος;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:03 Ερωτώ: έχει ξαναπεράσει τέτοια γελοία γκροτέσκα και ελεεινή φιγούρα από τα κοινά; Βάζω μέσα και επταετία
Δυστυχώς δεν κάνεις λάθος![]()
βασικά μαλακίες λέω, στο σχολείο τα μάθαμε αυτά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχουν ακουστεί διάφορα, αλλά επειδή δεν έχω ιδία άποψη δεν σχολιάζω, διατί δεν θέλω να αμαυρώσω το ακριβοδίκαιον ήθος που διακονώ
-
Al Bundy
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:38 Έχουν ακουστεί διάφορα, αλλά επειδή δεν έχω ιδία άποψη δεν σχολιάζω, διατί δεν θέλω να αμαυρώσω το ακριβοδίκαιον ήθος που διακονώ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν ήταν αερόπλοιο το Χίντεμπουργκ. Ήταν attack helicopter.Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:29 Αεροπλοιο. Αλλά δεν έχει σημασία. Έχει και αυτό δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμο. Όπως και στοιχεία του περιοδικού πίνακα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υδράργυρος
Ωραια εκανε ηλιθια γκαφα. Αλλα δεξιουληδες τι θελετε να πειτε; οτι ο τσιπρας ειναι βλακας; Σας εχω νεα: ο τσιπρας δεν ειναι βλακας. Αλλου ειναι ο βλακας με τους γλυφτες του βλακα
-
Al Bundy
Δεν το διάβασες όλο το νήμα ε;
Το διάβασα αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω τον Υδράργυρο, τον συμπαθώ.
the end
-
Al Bundy
Πάνας έγραψε: 20 Μαρ 2019, 23:22
Το διάβασα αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω τον Υδράργυρο, τον συμπαθώ.
γαπ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:03 Ερωτώ: έχει ξαναπεράσει τέτοια γελοία γκροτέσκα και ελεεινή φιγούρα από τα κοινά; Βάζω μέσα και επταετία
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μα σου είπα, μαλακία είπα, που να ξέρεις εσύ σιγά μην πήγατε και μαζί σχολείο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:38 Έχουν ακουστεί διάφορα, αλλά επειδή δεν έχω ιδία άποψη δεν σχολιάζω, διατί δεν θέλω να αμαυρώσω το ακριβοδίκαιον ήθος που διακονώ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τι ν αυτό δεν ξέρω σκοπιανά βρε
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-