Η παλλακίδα του μπαμπά σου έχει ανέβει ταξική κατηγορία.Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:25Το υπηρετική προσωπικό στην σπιταρόνα μου σε ποια τάξη ανήκει ρε ξεφτέρι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:21Δεν έχεις δει ποτέ στην ζωή σου άνθρωπο της εργατικής τάξης από κοντά, ε κομμουνιστή των βορείων προαστίων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζάεφ: Ας απαντήσει η Ελλάδα αν στο έδαφός της ομιλείται η «μακεδονική» γλώσσα
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ζάεφ: Ας απαντήσει η Ελλάδα αν στο έδαφός της ομιλείται η «μακεδονική» γλώσσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 20 Μαρ 2019, 22:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Re: Ζάεφ: Ας απαντήσει η Ελλάδα αν στο έδαφός της ομιλείται η «μακεδονική» γλώσσα
Ο Ζάεφ υπονοεί το αντίθετο απ' αυτό που λέω εγώ, δηλαδή ο Ζάεφ λέει οτι υπάρχει "μακεδονική", και οτι ομιλείται. Εγώ λέω δεν υπάρχει, οπότε δεν τίθεται θέμα.Ρωτά κατι ο Ζάεφ (υπονοώντας την απάντηση), θεωρείς προδότες τους συριζαίους για αυτά που υπονοεί ο Ζάεφ και ταυτόχρονα συμφωνείς μαζί του. Εκεί είναι που σε χάνω...
Οι ζαιόλιθοι είναι προδότες επειδή του επέτρεψαν να τα λέει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι. Δεν της δώσαμε την αδειαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:26Η παλλακίδα του μπαμπά σου έχει ανέβει ταξική κατηγορίαPirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:25Το υπηρετική προσωπικό στην σπιταρόνα μου σε ποια τάξη ανήκει ρε ξεφτέρι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:21
Δεν έχεις δει ποτέ στην ζωή σου άνθρωπο της εργατικής τάξης από κοντά, ε κομμουνιστή των βορείων προαστίων;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
o Αλαβάνος και ο Γερμανός είναι 2 φοβερές περιπτώσεις αριστερών με δεξιά τσέπη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Λίνο Βεντούρα
Πρόσεξε μόνον μην πάρουν την κληρονομιά τα τίμια εργατικά ξώγαμα αδερφάκια και όχι ο αχαήρευτος που κάθεται στο κομπιούτερ όλη μέραPirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:28Όχι. Δεν της δώσαμε την αδειαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:26Η παλλακίδα του μπαμπά σου έχει ανέβει ταξική κατηγορίαPirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:25
Το υπηρετική προσωπικό στην σπιταρόνα μου σε ποια τάξη ανήκει ρε ξεφτέρι;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν φοβάμαι τέτοιο πράγμα. Ένας Άριστος, φίλος του μπαμπά μου, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός οικονομικών ένα φεγγάρι, έστειλε κάποια στιγμή τα λεφτά του έξω. Ε εκείνη την εποχή έστειλε και τα λεφτά του νταντι μου έξω, στα πλαίσια εξυπηρέτησης, αφού μας χρώσταγε χάρη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:29Πρόσεξε μόνον μην πάρουν την κληρονομιά τα τίμια εργατικά ξώγαμα αδερφάκια και όχι ο αχαήρευτος που κάθεται στο κομπιούτερ όλη μέρα
Πλέον κινούμαστε με πλατινουμ καρντ, που τα λεσια δεν την ξέρουν και ψάχνονται συνέχεια για τύπους που κουβαλάνε εκείνες τις φτηνιαρες τις γκολντεν.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Λίνο Βεντούρα
Το πριόνι το ακούς;Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:33Δεν φοβάμαι τέτοιο πράγμα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:29Πρόσεξε μόνον μην πάρουν την κληρονομιά τα τίμια εργατικά ξώγαμα αδερφάκια και όχι ο αχαήρευτος που κάθεται στο κομπιούτερ όλη μέρα
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:37Το πριόνι το ακούς;Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:33Δεν φοβάμαι τέτοιο πράγμα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:29
Πρόσεξε μόνον μην πάρουν την κληρονομιά τα τίμια εργατικά ξώγαμα αδερφάκια και όχι ο αχαήρευτος που κάθεται στο κομπιούτερ όλη μέρα
Κόψε τα παραισθησιογονα. Τώρα ακούς πριόνια, σε λίγο θα βλέπεις και κυκλους.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Παντα ήθελα να φτιάξω προφιλ στο WhatsApp με νικ Champagne. Ετσι οταν θα εφευγα απο κάποιο γκρουπ θα έλεγε....
Champagne left
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
μην του προσβάλλετε τον πατέρα. έλεος!! είναι εκτός ορίων αυτό. έχει την άποψη του, διαφωνούμε. μέχρι εκεί...
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Περίμενε ρε συ kauldron.Kauldron έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:28Ο Ζάεφ υπονοεί το αντίθετο απ' αυτό που λέω εγώ, δηλαδή ο Ζάεφ λέει οτι υπάρχει "μακεδονική", και οτι ομιλείται. Εγώ λέω δεν υπάρχει, οπότε δεν τίθεται θέμα.Ρωτά κατι ο Ζάεφ (υπονοώντας την απάντηση), θεωρείς προδότες τους συριζαίους για αυτά που υπονοεί ο Ζάεφ και ταυτόχρονα συμφωνείς μαζί του. Εκεί είναι που σε χάνω...
Οι ζαιόλιθοι είναι προδότες επειδή του επέτρεψαν να τα λέει.
Ας πάρουμε τη δική σου ερμηνεία: ότι ο Ζάεφ υποστηρίζει ότι μακεδονική γλώσσα ομιλείται στην ελληνική επικράτεια.
Το σύριζα που κολλά; Η μακεδονική γλώσσα αναγνωρίστηκε από το 1977 στο συνέδριο του ΟΗΕ. Είναι επίσημη γλώσσα.
-
aspergillus
Η συμφωνία των Πρεσπών θα υιοθετηθεί μελλοντικά απ'όλα τα κόμματα.
Συμφέρει την Ελλάδα η είσοδος της χώρας αυτής στην Ε.Ε.
Από οικονομικο-εμπορικής πλευράς ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια πολλή καλή συμφωνία.
Τα περί προδοσίας ανήκουν στα μυαλά μερικών γραφικών και φανατικών που ψηφίζουν Χ.Α. και διαβάζουν τις εφημερίδες του Χίου.
Τα περί προδοσίας ανήκουν στα μυαλά μερικών γραφικών και φανατικών που ψηφίζουν Χ.Α. και διαβάζουν τις εφημερίδες του Χίου.
- Λίνο Βεντούρα
Για κάνε μια οικονομικοεμπορική ανάλυση πάνω στο θέμα.aspergillus έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53 Από οικονομικο-εμπορικής πλευράς ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια πολλή καλή συμφωνία.
η συμφωνία των Πρεσπών θα είναι η αιτία της εξάτμισης του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λάρισα και πάνω.aspergillus έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53 Η συμφωνία των Πρεσπών θα υιοθετηθεί μελλοντικά απ'όλα τα κόμματα.
οι εκλογές πλησιάζουν και θα πεισθείς για την δημοφιλία της στη Βόρειο Ελλάδα.
η Νοτόπουλου 5η σύντροφε
ξέρεις πόσα αξίζει η συμφωνία; κατσε και λογάριασε, θα φέρει κέρδη 5 εκατομυρίων ευρώ σε 3 χρόνια που παει να πει, με 0,60 € το τουή, μούμπλε μούμπλε...Λίνο Βεντούρα έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:55Για κάνε μια οικονομικοεμπορική ανάλυση πάνω στο θέμα.aspergillus έγραψε: 20 Μαρ 2019, 22:53 Από οικονομικο-εμπορικής πλευράς ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια πολλή καλή συμφωνία.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 5 Απαντήσεις