Είπαμε, ''αριστερός, κΟΥμουνιστής'' και τελευταία ''φιλοσκοπιανός οπαδός του ουράνιου τόξου'' είναι τα επιχειρήματα των ''εθνικιστών'' για όποιον διαφωνεί μαζί τους.Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:52 Άλλος ένας πελεκάνος που δεν έχει τι να μου πει και με κατηγοριοποιεί στους σταλινικους ώστε να έχει να πει κάτι.![]()
ΥΓ: Μετά βαΐων και κλάδων είχε υποδεχθεί στην Ελλάδα το "αντιφά"μεταξικο μπουρδελο τον ρεζίλι τον Γκεμπελς. Έτσι ενηνερωτικα
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ο μεγαλύτερος Έλληνας αντιφασίστας
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: ο μεγαλύτερος Έλληνας αντιφασίστας
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το πιο ιλαροτραγικό είναι πως οι μεγαλύτεροι πολέμιοι του Μεταξά - που υπερασπίστηκε το εθνικό έδαφος - είναι οι νεοκομμουνιστές, των οποίων οι ιδεολογικοί πρόγονοι θα παραχωρούσαν, οικειοθελώς και αμαχητί, εθνικό έδαφος σε ξένη δύναμη!metaxoskolikas έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:37όταν έρχεται κάποιος να σε κατακτήσει και να σου αποσπάσει εθνικά εδάφη και δικαιώματα δεν τον πολεμάς για την ιδεολογία του, αλλά για να προασπιστείς τη χώρα και τα συμφέροντα σου, όπως έπραξε ο μεταξάς , ο οποίος παρόλο που ήταν βαθύτατα επηρεασμένος από τον φασισμό και ακολουθούσε παρόμοια πολιτική, όρθωσε ανάστημα και είπε το όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:42 καλά τα αστειάκια, αλλά βλέπω υπάρχει πόνος που τα πρωτεία του αντιφασισμού στην Ελλάδα τα έχει ένας δεξιός ηγέτης
να το συνηθίσετε, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη
αυτός που πολέμησε τους φασίστες ήταν ο Μεταξάς
δηλαδή άμα ήταν η ιταλία δημοκρατική εκείνη την περίοδο, θα έλεγες αντίστοιχα ότι ο μεταξάς ήταν ο μεγαλύτερος αντιδημοκράτης.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Παραποίηση της ιστορίας λέγεται αυτό. Περίμενες κάτι διαφορετικό από θαυμαστές δικτατόρων;Alchemist501 έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:36Τι μαλακιες λετε γαμω το κεφαλι σας...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:51ο Μεταξάς ήταν βαθιά αντιφασίστας, ειδάλλως δεν θα πολεμούσε τον φασισμόmetaxoskolikas έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:37
όταν έρχεται κάποιος να σε κατακτήσει και να σου αποσπάσει εθνικά εδάφη και δικαιώματα δεν τον πολεμάς για την ιδεολογία του, αλλά για να προασπιστείς τη χώρα και τα συμφέροντα σου, όπως έπραξε ο μεταξάς , ο οποίος παρόλο που ήταν βαθύτατα επηρεασμένος από τον φασισμό και ακολουθούσε παρόμοια πολιτική, όρθωσε ανάστημα και είπε το όχι.
δηλαδή άμα ήταν η ιταλία δημοκρατική εκείνη την περίοδο, θα έλεγες αντίστοιχα ότι ο μεταξάς ήταν ο μεγαλύτερος αντιδημοκράτης.![]()
θα υπέκυπτε
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αλλος ενας πειρατης του γλυκου νερου που εχει τη μυγαPirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:52
Άλλος ένας πελεκάνος που δεν έχει τι να μου πει και με κατηγοριοποιεί στους σταλινικους ώστε να έχει να πει κάτι.![]()
ΥΓ: Μετά βαΐων και κλάδων είχε υποδεχθεί στην Ελλάδα το "αντιφά"μεταξικο μπουρδελο τον ρεζίλι τον Γκεμπελς. Έτσι ενηνερωτικα
![]()
![]()
Ο Μεταξας δεν ειχε συμμαχησει με τον Γκεμπελς.Εσυ συμμαχησες
Οι εθνικιστες δεν συμπαθουν ουτε αυτον που εδωσε τη Μακεδονια στους Βουλγαρους ουτε αυτον που ηθελε τα συνορα στον Ολυμπο.brb και tyt έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:50 Είναι αυτονόητο ότι ο μέσος ''εθνικιστής'' συμπαθεί περισσότερο τον σφαγέα και κατακτητή που έδωσε την Μακεδονία στους Βούλγαρους παρά τους Έλληνες.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Alchemist501
Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:55Παραποίηση της ιστορίας λέγεται αυτό. Περίμενες κάτι διαφορετικό από θαυμαστές δικτατόρων;Alchemist501 έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:36Τι μαλακιες λετε γαμω το κεφαλι σας...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:51
ο Μεταξάς ήταν βαθιά αντιφασίστας, ειδάλλως δεν θα πολεμούσε τον φασισμό
θα υπέκυπτε
Είμαι συνηθισμένος σε πιο λεπτεπίλεπτη προπαγάνδα, κάτι που να μην σου κάνει μπαμ κατευθείαν
Αυτό μου τίναξε τον εγκέφαλο.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
brb και tyt έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:54Είπαμε, ''αριστερός, κΟΥμουνιστής'' και τελευταία ''φιλοσκοπιανός οπαδός του ουράνιου τόξου'' είναι τα επιχειρήματα των ''εθνικιστών'' για όποιον διαφωνεί μαζί τους.Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:52 Άλλος ένας πελεκάνος που δεν έχει τι να μου πει και με κατηγοριοποιεί στους σταλινικους ώστε να έχει να πει κάτι.![]()
![]()
![]()
Πραγματικά όμως.
Όλοι αυτοί οι "άριστοι", (ψευτο)πατριωτες, νοικοκυραιομπάχαλοι λένε ακριβώς αυτές τις πίπες. Μυαλό! Όχι αστεία. Κοπαδισιο. Σε λίγο θα πληρώνονται σε σανό.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Για τον αρουλη και το σκυλολοι του μιλας?η δεν συμπαθουσες ουτε αυτον?Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:55
Παραποίηση της ιστορίας λέγεται αυτό. Περίμενες κάτι διαφορετικό από θαυμαστές δικτατόρων;
Νεος ορος.Σταματα το ρουμι πειρατη.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Alchemist501 έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:57Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:55Παραποίηση της ιστορίας λέγεται αυτό. Περίμενες κάτι διαφορετικό από θαυμαστές δικτατόρων;
Είμαι συνηθισμένος σε πιο λεπτεπίλεπτη προπαγάνδα, κάτι που να μην σου κάνει μπαμ κατευθείαν![]()
Αυτό μου τίναξε τον εγκέφαλο.
Υπάρχει αναθεωρητισμός για τα πάντα όπως τα ξέραμε, προς όφελος της επερχόμενης Ομοσπονδίας της ευρωζώνης. Για να ξεπλυθεί το φρικιαστικό παρελθόν της ηγέτιδας Γερμανίας.
Μελλοντικά οι μαθητές στα σχολεία θα μαθαίνουν ότι ο Χίτλερ ήταν φιλέλληνας και αναγκάστηκε να σκοτώσει μερικούς Έλληνες γιατί έφταιγαν οι κΟΥμμουνιστές. Ότι λένε οι Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα.Drexler έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:56Αλλος ενας πειρατης του γλυκου νερου που εχει τη μυγαPirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:52Drexler έγραψε: 20 Μαρ 2019, 19:54
Ε ναι δεν ηταν σαν τον Σταλιν που διοργανωνε κοινες παρελασεις με τον Χιτλερ στην Πολωνια![]()
Άλλος ένας πελεκάνος που δεν έχει τι να μου πει και με κατηγοριοποιεί στους σταλινικους ώστε να έχει να πει κάτι.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Μεταξας δεν ειχε συμμαχησει με τον Γκεμπελς.Εσυ συμμαχησες![]()
Πραγματικα είναι φαινόμενο πόσο μαζοχες μπορείτε να γίνεται μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι. Ανεπανάληπτοι μπανάνες
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
brb και tyt έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:00
Υπάρχει αναθεωρητισμός για τα πάντα όπως τα ξέραμε, προς όφελος της επερχόμενης Ομοσπονδίας της ευρωζώνης. Για να ξεπλυθεί το φρικιαστικό παρελθόν της ηγέτιδας Γερμανίας.
Μελλοντικά οι μαθητές στα σχολεία θα μαθαίνουν ότι ο Χίτλερ ήταν φιλέλληνας και αναγκάστηκε να σκοτώσει μερικούς Έλληνες γιατί έφταιγαν οι κΟΥμμουνιστές. Ότι λένε οι Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Την οποια Γερμανια ειχες συμμαχο επι Μεταξα Τσακαλωτε και την γλυφεις ακομα και τωρα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Υποθέτω πως όχι μόνο με σανό.Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:58brb και tyt έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:54Είπαμε, ''αριστερός, κΟΥμουνιστής'' και τελευταία ''φιλοσκοπιανός οπαδός του ουράνιου τόξου'' είναι τα επιχειρήματα των ''εθνικιστών'' για όποιον διαφωνεί μαζί τους.Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:52 Άλλος ένας πελεκάνος που δεν έχει τι να μου πει και με κατηγοριοποιεί στους σταλινικους ώστε να έχει να πει κάτι.![]()
![]()
![]()
Πραγματικά όμως.
Όλοι αυτοί οι "άριστοι", (ψευτο)πατριωτες, νοικοκυραιομπάχαλοι λένε ακριβώς αυτές τις πίπες. Μυαλό! Όχι αστεία. Κοπαδισιο. Σε λίγο θα πληρώνονται σε σανό.
Παίζεται πολύ εφοπλιστικό χρήμα. Η Χρυσή Αυγή δεν έκανε μηνύσεις και αγωγές για το δημοσίευμα του Γκάρντιαν που αναδημοσίευσαν τα Νεα.
https://www.theguardian.com/world/2013/ ... -ambitions
https://www.tanea.gr/2013/04/02/greece/ ... -guardian/
Μα είναι δυνατόν να βλέπω την απήχηση της λέξης αυτής κ να σταματήσω; Μόνο ένας φεϊλας θα μου πρότεινε κάτι τέτοιο.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Για πες ποια ειναι η μπανανα καπετανιε?Pirate7G έγραψε: 20 Μαρ 2019, 21:02
Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα.
Πραγματικα είναι φαινόμενο πόσο μαζοχες μπορείτε να γίνεται μόνο και μόνο για να γράψετε κάτι. Ανεπανάληπτοι μπανάνες![]()
Οι νοικοκυραιοι ειναι κατα των μπαχαλακηδων.Γιαυτο σου λεω μη πινεις ρουμι οταν μπαινεις εδω μεσα γιατι λες ασυναρτησιες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 7 Απαντήσεις