ήμουν σίγουρος. Πρέπει να ξέρεις βέβαια ότι οι συγκεκριμένη ήταν να κατέβουν με τον Πρόεδρο(αν και δεν ευδοκίμησε)
η κορη του βερωνη ειναι
πρωην χοντρη
Εδώ είναι ίσως η πρώτη φορά που έχεις δίκιο δεν έχει σημασία βέβαια, το νήμα είναι στην εσωτερική πολιτική, εδώ κάνουμε πολιτική συζήτηση, δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό
έμπαινε με τα μπούνια ο έθναρος στο νικολάκι,μη τον βλέπεις που το παίζει δύσκολος. Εγώ ακόμα και χοντρή παντως (απ οτι ειδα τσεκάροντας-γκουγκλάροντας) την περνούσα μια πριονοκορδελιά.
vantono έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:01
έμπαινε με τα μπούνια ο έθναρος στο νικολάκι,μη τον βλέπεις που το παίζει δύσκολος. Εγώ ακόμα και χοντρή παντως (απ οτι ειδα τσεκάροντας-γκουγκλάροντας) την περνούσα μια πριονοκορδελιά.
vantono έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:01
να τος ο έθναρος ο μέγας, τσίμπησε ίνστα Λέττας με τη μία και έφτασε και σε ποστ του '15 με το Βαρούφ. To προφίλ της απο σημερα μέχρι το 15 είναι τουλάχιστον μια 80αριά ποντικοροδελιές γεμάτες. Της το πέρασε το ινστα ακτινογραφία μιλάμε!
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.