Ξέχασες τα ελληνικά εκεί στα ξένα; Οι Έλληνες δεν μιλάνε σαν Γερμανοί με άσπεργκερ.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:49Ο Μεταξάς είπε, λοιπόν, έχουμε πόλεμο. Την ίδια μέρα γράφτηκε στον Τύπο το ΟΧΙ. Το οποίο βεβαίως είπε ο ελληνικός λαός με την πράξη του. Για το β΄πρόσωπο πληθυντικού δεν ξέρω τι εννοείςJuno έγραψε: 20 Μαρ 2019, 14:28Στην αρχή λέγατε πως το ΟΧΙ το είπε ο λαός. Μετά το δημοψήφισμα του 2015, κάνατε κ0λ0τούμπα.
Το "λοιπόν έχουμε πόλεμο" ισοδυναμεί με ΟΧΙ. Ή περίμενες οι εφημερίδες να γράψουν τα λόγια αυτολεξεί και μάλιστα όπως τα είπε ο Μεταξάς, στα γαλλικά, με τον μισό πληθυσμό να μην έχει βγάλει το δημοτικό;
Ο ελληνικός λαός λοιπόν, είπε το ΟΧΙ.
Στις 3 τα ξημερώματα.

Σε χώρα με μοναδική ενημέρωση τις εφημερίδες και το ελεγχόμενο ραδιόφωνο.

Που αν ο Μεταξάς ήθελε να πει ΝΑΙ, μέχρι να το καταλάβουμε και να οργανώσουμε αντίσταση, οι Ιταλοί θα είχαν περάσει και από την Κρήτη και θα είχαν φύγει.
Και επιμένεις, αφού έχουμε δει τι μπορεί να κάνει μια κυβέρνηση, αν ο λαός πει ΟΧΙ ενώ η κυβέρνηση λέει ΝΑΙ.
Και σε δημοψήφισμα και σε σοβαρά εθνικά θέματα (Μακεδονία).
Και μάλιστα σε εποχή με internet, drones να δείχνουν την ξεφτίλα τους στις συγκεντρώσεις, αρνητικά σχόλια πολιτών στις επίσημες ιστοσελίδες τους κλπ. Αλλά ο Μεταξάς δεν θα μπορούσε να ελέγξει τα σχεδόν πρωτόγονα ΜΜΕ για λίγες μέρες, μέχρι να γίνει η δουλειά.

Ναι, όντως έχεις ξεχάσει τα ελληνικά εκεί στα ξένα. Δεν πειράζει, το εξήγησα πιο πάνω.
Αν και έχει πάλι δόσεις σαρκασμού (Ελληνίδα είμαι, τι να κάνω;), νομίζω πως θα είναι κατανοητό, αν το βάλεις στο google translate να το μεταφράσει στα γερμανικά.
Εδώ ήθελε αναφορά, αλλά η βλακεία που σε δέρνει αλύπητα, να επιμένεις πως το ΟΧΙ το είπε ο λαός (ειδικά μετά το καλοκαίρι του 2015, όταν το ΟΧΙ το είπε ο λαός) υπερκαλύπτει την προσβολή, γιατί πέφτεις στην κατηγορία "δείξτε κατανόηση, δεν καταλαβαίνει".Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:49Αν δεν σε εμπόδιζαν τα ζωώδη παβλωφικά αντανακλαστικά σου, θα είχες δει εδώ και χρόνια, τι έχω γράψει κατά καιρούς για την εθνική πολιτική Μεταξά. Αλλά...Τουλάχιστον παραδέχεσαι πως ο Μεταξάς ακολουθούσε εθνική πολιτική. Κάτι είναι και αυτό!
... αλλά δεν σε παρακολουθώ γιατί η ανάγνωση των δημοσιεύσεών σου καίει εγκεφαλικά κύτταρα.Cavaliere έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:49..... θα είχες δει εδώ και χρόνια, τι έχω γράψει κατά καιρούς για την εθνική πολιτική Μεταξά. Αλλά...
Απλώς θυμάμαι πως κάποια στιγμή δήλωσες επίσημα ότι αποχωρείς από το phorum και όμως είσαι ακόμα εδώ, άρα είσαι στην κατηγορία "Αρίστος".
Μόνον που εσύ επιπλέον απαίτησες να σβηστεί και νήμα που θεωρούσες πως είχες το copyright από το παλιό phorum, αυτό του Καράμπαμπα δεν ήταν ή κάνω λάθος;
Άρα πας στην ειδική κατηγορία "Αρίστος με διδακτορικό".
Προς συντονιστές και Spiros252: αν ξαναρχίσει τη κλάψα και σβηστεί η δημοσίευσή μου, όπως έχει γίνει άλλες δύο φορές στο παρελθόν (τουλάχιστον), θέλω να σβηστεί και η δική του για "τα ζωώδη παβλωφικά αντανακλαστικά σου" και το "κόψε λίγο από την κατινιά σου".
Δεν την ανέφερα γιατί προτίμησα να του απαντήσω.