Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
lolek1 έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:55
πλακα πλακα αυτη η μουσικη ειναι κλεμμενη απο αμερικανικο τραγουδι της δεκαετιας του 50.
ξερει καποιος κατι περισσοτερο;
εννοείς ότι και αυτό είναι κλεμμένο;
ναι βεβαια!! καποτε σε ραδιοφωνικο σταθμο καποιος ειχε ορεξη, και ειχε αρχισει να βαζει τα κλεμμενα του κελαηδονη του καρβελα του του του του...του...........
υποθετω μετα τον απελυσαν
lolek1 έγραψε: 20 Μαρ 2019, 15:55
πλακα πλακα αυτη η μουσικη ειναι κλεμμενη απο αμερικανικο τραγουδι της δεκαετιας του 50.
ξερει καποιος κατι περισσοτερο;
εννοείς ότι και αυτό είναι κλεμμένο;
ναι βεβαια!! καποτε σε ραδιοφωνικο σταθμο καποιος ειχε ορεξη, και ειχε αρχισει να βαζει τα κλεμμενα του κελαηδονη του καρβελα του του του του...του...........
υποθετω μετα τον απελυσαν
να σου πώ κλεμμένα δεν θα το έλεγα,μάλλον ήθελαν να αποδώσουν και σε δικά τους τραγούδια αγαπημένες τους επιρροές .
αλλά αυτό που λες είναι ενδιαφέρον.
κανένας Παπατζόν ή Ταρκόφσκι στάνταρ θα το ξέρουν(εννοώ τις ξένες επιρροές )
δεν μου άρεσε ποτέ ο σχωρεμένος.
εκτός από το γνωστο ''στη τρέλα λέμε ναι'' κτλ δεν με ενθουσίασε ποτέ κάτι δικό του.
ακόμα και η γυναίκα του που έκανε την βλαχούλα πιο τίμιο το έβρισκα κι ας γινόταν γραφική/τυποποιημένη.
εκτός από το γνωστο ''στη τρέλα λέμε ναι'' κτλ δεν με ενθουσίασε ποτέ κάτι δικό του.
ακόμα και η γυναίκα του που έκανε την βλαχούλα πιο τίμιο το έβρισκα κι ας γινόταν γραφική/τυποποιημένη.
Εμένα με σπάραζε ο μπαγάσας στα στενάχωρα του.
με αυτό
και με αυτό έχω ρίξει πολύ κλάμα για τον πατέρα μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εμένα με σπάραζε ο μπαγάσας στα στενάχωρα του.
με αυτό
και με αυτό έχω ρίξει πολύ κλάμα για τον πατέρα μου
όμορφα και τα 2 αλλά τη φωνή του δε μπορώ να την ακούω.
το δεύτερο κάπως πιο ανεκτό φωνητικά.(εντάξει σε στενάχωρες καταστάσεις δενόμαστε με μερικά τραγούδια. γίνονται σημαντικά λόγω του ανθρώπου/κατάστασης που φέρνουμε στο μυαλό μας και που στο τέλος μας δένει.)
η μουσική/μελωδία όμορφη και στα 2 κομμάτια.
επειδή δεν τον παρακολούθησα αγνοούσα αυτά του τα κομμάτια.