!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκούξτε λατρεμένα μου...

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Σκούξτε λατρεμένα μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:46
Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:36
stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:27
Λες πραγματικά να είναι προσωπικό το θέμα; :lol:
Καυτηριάζω τον τρόπο που ο φανατισμός επηρεάζει τη λογικη των ανθρώπων, σύμφωνα με την οποία μπορείς να κάνεις κάθε έγκλημα αρκεί να τραγουδάς "Μακεδονία Ξακουστή". :e040:

(στο στρατιωτικο κανονισμο, όπως και στην ποινικη νομοθεσία, η παρανομια ονομάζεται "έγκλημα").
Όχι σύντροφε, δεν μπορείς να κάνεις κανένα έγκλημα τραγουδώντας το Μακεδονία ξακουστή (...)
Έγινε αφού...! :102:
Και κάποιοι υποστηριζετε ότι είναι αθώος επειδή τραγούδησε το άσμα.
Το παράπτωμα για έναν έμπειρο αλεξιπτωτιστή ήταν της πλάκας, για μια πεντάρα φυλακή το πολύ, τιμωρήθηκε με 10 μέρες κράτηση κι είναι σχεδόν το ίδιο.
Στρατοδίκης Chainis. :blm:
Για σένα είναι έγκλημα ένας στρατιώτης να τραγουδάει το Μακεδονία ξακουστή, για την συντριπτική πλειοψηφία της χώρας είναι αναμενόμενο.

Ξέρω αρκετά από στρατό και από μια εποχή που οι στρατιώτες μάζευαν 2-3 μήνες φυλακή υπηρετήσιμη για πλάκα.
Τέτοια παραπτώματα δεν έχουν σχέση με στρατοδικεία αλλά που να το φανταστείς αφού το θεωρείς μέγιστο έγκλημα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:56
Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:36

Όχι σύντροφε, δεν μπορείς να κάνεις κανένα έγκλημα τραγουδώντας το Μακεδονία ξακουστή (...)
Το παράπτωμα για έναν έμπειρο αλεξιπτωτιστή ήταν της πλάκας, για μια πεντάρα φυλακή το πολύ, τιμωρήθηκε με 10 μέρες κράτηση κι είναι σχεδόν το ίδιο.
Για σένα είναι έγκλημα ένας στρατιώτης να τραγουδάει το Μακεδονία ξακουστή, για την συντριπτική πλειοψηφία της χώρας είναι αναμενόμενο.
Για εμένα είναι έγκλημα κατά της συζήτησης οι διαστρεβλώσεις σου. Και δεν είναι η πρώτη συζήτηση στην οποια ...εγκληματείς. :smt018

Το κύριο έγκλημα, λοιπόν, του στρατιώτη είναι ότι έπαιξε με τη ζωή του και τις ζωές των συναδέλφων του εν ώρα άλματος για να τραβά σέλφις και να παριστανει την πρώτη μούρη στο youtube.
Όμως, για κάποιους, όποιος εγκληματεί, αρκεί να τραγουδήσει ένα τραγουδάκι της αρεσκείας τους για να είναι αθώος.
Ξέρω αρκετά από στρατό και από μια εποχή που οι στρατιώτες μάζευαν 2-3 μήνες φυλακή υπηρετήσιμη για πλάκα.
Τέτοια παραπτώματα δεν έχουν σχέση με στρατοδικεία αλλά που να το φανταστείς αφού το θεωρείς μέγιστο έγκλημα.
Το "ξέρω" είναι κάποιο αυτόχρημα επιχείρημα;
Άβαταρ μέλους
Chainis

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 11:30
Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:56

Για εμένα είναι έγκλημα κατά της συζήτησης οι διαστρεβλώσεις σου. Και δεν είναι η πρώτη συζήτηση στην οποια ...εγκληματείς. :smt018

Το κύριο έγκλημα, λοιπόν, του στρατιώτη είναι ότι έπαιξε με τη ζωή του και τις ζωές των συναδέλφων του εν ώρα άλματος για να τραβά σέλφις και να παριστανει την πρώτη μούρη στο youtube.
Όμως, για κάποιους, όποιος εγκληματεί, αρκεί να τραγουδήσει ένα τραγουδάκι της αρεσκείας τους για να είναι αθώος.
Το "ξέρω" είναι κάποιο αυτόχρημα επιχείρημα;
1. Τιποτα δεν διαστρευλωνω, αποδειξη γι αυτο οτι δεν εγραψες τιποτα συγκεκριμενο που σου διαστρευλωσα αλλα γενικολογιες.

2. Δεν εβαλε κανεναν σε κινδυνο γιατι κανενας δεν εξαρτοταν απο αυτον, καθε αλεξιπτωτιστης πηδαει μονος του αν δεν το ξερεις.
Απο την στιγμη που ανοιξε και το δικο του αλεξιπτωτο ουσιαστικα δεν κινδυνευε και ο ιδιος.
Η ποινη του ηταν για τυπικους λογους, γιατι εκανε κατι μη προβλεπομενο κατα την πτωση.

3. Απ οτι γραφεις φαινεται οτι ξερεις ελαχιστα απο στρατο οποτε ναι, η δικη μου εμπειρια και οι γνωσεις μου μπορουν να αποτελουν επιχειρημα απεναντι σε ασχετους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:10 Αθώος κρίθηκε ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Στρατού Ξηράς, στο οποίο ήταν αντιμέτωπος με την απόταξη, επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει διαταγή, να αναλάβει υπηρεσία σε HOT SPOT προσφύγων – μεταναστών.

Είχε αθωωθεί και από το Στρατοδικείο, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.

ΨΑΧΝΩ την ΕΙΔΗΣΗ στα συνήθη ΜΜΕ, κανένα, γιατι;;;;;
Η είδηση ειναι ανάξια αναφοράς, όταν όλα είχαν αναφέρει ότι διώκεται!!!!
πολύ σημαντική η είδηση, επιτέλους αναγνώριση τις τουαλέτες των λάθρο να καθαρίζουν οι αλληλέγγυοι, δεν είναι αποστολή του στρατού αυτή
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Αποστολή του στρατού είναι ό,τι διατάξει το επιτελείο του.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Βρε Χαΐνη, εντάξει, πήγες, καθάρισες πατάτες και τουαλέτες, έφαγες 30 μήνες φυλακή κλπ. κι έγινες εξπέρ στα στρατιωτικά...

Άσε τουλάχιστον να μιλά κάποιος που γνωρίζει τους στρατιωτικούς κανονισμούς. Νομίζω ότι ο Όττο, σε άλλο νημα, δήλωσε ειδικός. :smt047
Άβαταρ μέλους
Chainis

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:46 Βρε Χαΐνη, εντάξει, πήγες, καθάρισες πατάτες και τουαλέτες, έφαγες 30 μήνες φυλακή κλπ. κι έγινες εξπέρ στα στρατιωτικά...

Άσε τουλάχιστον να μιλά κάποιος που γνωρίζει τους στρατιωτικούς κανονισμούς. Νομίζω ότι ο Όττο, σε άλλο νημα, δήλωσε ειδικός. :smt047
Τους στρατιωτικούς κανονισμούς τους βίωσα σύντροφε, εσύ τους ξέρεις στα χαρτιά και φαντάζεσαι πως εφαρμόζονται.
Και σε μια εποχή που όπως είπα οι 2-3 μήνες φυλακή ήταν το συνηθισμένο εγώ απολύθηκα με 3 ημέρες.
Και λόγω ειδικότητας από τον 5ο μήνα της 24μηνης θητείας μου δεν έκαναν αγγαρείες.
Αλλού γιαλού είσαι μόνιμα, δεν έχεις ιδέα από στρατό και το αποδεικνύεις σε κάθε σου ποστ.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 19:38
stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:46 Βρε Χαΐνη, εντάξει, πήγες, καθάρισες πατάτες και τουαλέτες, έφαγες 30 μήνες φυλακή κλπ. κι έγινες εξπέρ στα στρατιωτικά...

Τους στρατιωτικούς κανονισμούς τους βίωσα σύντροφε, εσύ τους ξέρεις στα χαρτιά και φαντάζεσαι πως εφαρμόζονται.
Και σε μια εποχή που όπως είπα οι 2-3 μήνες φυλακή ήταν το συνηθισμένο εγώ απολύθηκα με 3 ημέρες.
Και λόγω ειδικότητας από τον 5ο μήνα της 24μηνης θητείας μου δεν έκαναν αγγαρείες.
Αλλού γιαλού είσαι μόνιμα, δεν έχεις ιδέα από στρατό και το αποδεικνύεις σε κάθε σου ποστ.
Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω. Θα μάθω όμως ταχύρυθμα με τον εξπερ που έμπλεξα :g030:
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Lord Brum έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:17 Δείχνει τον δρόμο. Ο στρατός οφείλει να πετάει τους λάθρο στη θάλασσα όχι να τους υπηρετει
Ποιος το λέει αυτό; Οι σανοπώλες της Χρυσής Αυγής που θέλουν να ''προστατεύσουν την Ευρώπη από τους ισλαμιστές;''

Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Κασιδιάρη. Απορώ πώς το είπε.

Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”